Arktiset risteilyt

Arktisilla risteilyillä voit nähdä muun muassa koskemattoman Antarktiksen, jäätikön peittämän Grönlannin, jääkarhujen valtakuntana tunnetut Huippuvuoret tai upean luontokohteen, Falklandinsaaret. Parhaiten tutustut näihin talvisiin valtakuntiin risteilyillämme. Lähde mukaamme tutkimaan maailman syrjäisimpiä kolkkia

Lue lisää »

Risteilykeskuksella on suuri valikoima arktisia risteilyjä. Arktisiin kohteisiin kuuluvat Antarktis, Grönlanti, Huippuvuoret ja Falklandinsaaret. Eteläisen jäämeren Antarktis on alue, johon kuuluu Etelämantereen lisäksi alueen kymmenet saaret. Etelämantereella ei ole vakituista ihmisasutusta lukuun ottamatta kansainvälisiä tutkimusasemia. Jäätikön peittämä Grönlanti on vastakohtaisuuksien maa; valtavien jäätiköiden lisäksi saarella on vehreitä vuoria ja kauniita vuonomaisemia. Saarta asuttaa äärimmäisiin olosuhteisiin tottuneet inuiitit. Huippuvuoret tunnetaan erityisesti jääkarhujen valtakuntana. Upeaa maisemaa ovat jo vuosisatojen ajan muokanneet jää, tuuli, lumi ja vesi. Norjalle kuuluva saaristo sijaitsee Pohjoisella jäämerellä. Kaikilla arktisilla risteilyillä on Risteilykeskuksen hintatakuu.
alk. 4777 €
22.10.2017, 18 pv

Koe Etelä-Amerikan ja Etelämantereen parhaat palat samalla risteilyllä! Risteilyn aikana tutustumme Patagonian upeaan rannikkoon, vierailemme Falklandinsaarilla ja vietämme unohtumattomat neljä päivää Etelämantereella. Risteilyn viimeiset päivät purjehditaan Etelä-Amerikan eteläisimmän kärjen, Kap Hornin, kautta Chilen upeilla vuonoilla. Risteilyn päätteeksi lennetään Santiago de Chileen.


Montevideo  Falklandinsaaret  Antarktis  Kap Horn  Punta Arenas   Santiago      


Lue lisää »
alk. 5337€
7.11.2017 ja 20.11.2017, 15 pv

Villieläimien bongailu ei varmasti lopu lyhyeen tällä risteilyllä; lähde unohtumattomalle matkalle albatrossien, valaiden, hylkeiden, merileijonien ja delfiinien maailmaan! MS Midnatsol vie sinut maailman kauneimpiin ja syrjäisimpiin kolkkiin. Ihastu Chilen mahtaviin vuonoihin ja koe täydellisen eritäytymisen muusta maailmasta Antarktiksella.


Santiago  Punta Arenas  Kap Horn  Antarktis


Lue lisää »
alk. 5194€
3.12.2017, 16 pv

Tämä 16 päivän seikkailu maailman syrjäisimmissä kolkissa on huilea kokemus. 

Tutustu Chilen vuonoihin, näe maaginen Kap Horn, ihastu ystävällisiin pingviineihin, patikoi Antarktiksella ja kosketa jäävuorta paljain käsin. Laivalla voit osallistua alueen luontoa ja historiaa käsitteleville luennoille sekä nauttia teemapäivien ohjelmasta. 


Santiago  Punta Arenas  Kap Horn  Antarktis


Lue lisää »
alk. 6539€
17.12.2017 ja 2.1.2018, 18 pv

Haluatko juhlistaa joulua ja uutta vuotta unohtumattomalla tavalla? Vietä juhlapyhät risteilemällä Antarktiksella! Tällä ikimuistoisella risteilyllä nähdään Chilen henkeäsalpaavan kauniit vuonot, bongataan villieläimiä Falklandinsaarilla ja koetaan muusta maailmasta eristyksissä oleva Antarktis. 


Santiago  Punta Arenas  Kap Horn  Antarktis  Falklandinsaaret


Lue lisää »
alk. 5466€
26.2.2018, 17 pv

Koe Etelä-Amerikan mielenkiintoisimmat alueet ja Antarktis samalla matkalla! Lähde ikimuistoiselle matkalle Antarktiksen jäisiin maisemiin.  Matkan aikana näet myös Falklandinsaaret, Chilen vuonojen parhaat palat, maagisen Kap Hornin sekä Santiago de Chilen ja Montevideon suurkaupungit. 


Santiago  Punta Arenas  Kap Horn  Antarktis  Falklandinsaaret  Montevideo


Lue lisää »
alk. 5923€
14.11.2017, 1.1.2018 ja 13.1.2018, 14 pv

Koe Antarktis, yksi maailman syrjäisimmistä ja koskemattomimmista alueista, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista. Purjehdit Drakensalmen läpi albatrossien ja ulappakeijujen seuratessa tarkasti matkantekoa. Koet mantereen kesän ja uskomattoman luonnon; matkan aikana näet niin hylkeitä, pingviinejä kuin valaita. Maihin noustaan tutkimusretkitiimin johdolla ihastelemaan lumoavia maisemia, pingviiniyhdyskuntia ja historiallisia tapahtumapaikkoja.


Buenos Aires  Ushuaia  Antarktis  


Lue lisää »
alk. 7835€
26.11.2017, 20 pv

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Etelämantereelle, Falklandinsaarille, Etelä-Georgiaan ja Eteläisille Orkneysaarille. Nauti luonnon monimuotoisuudesta, ystävällisestä matkaseurasta ja Etelä-Atlantin saarten upeista maisemista, kun matkaamme suurelle valkoiselle Antarktikselle. 


Buenos Aires  Falklandinsaaret  Etelä-Georgia  Eteläiset  Orkneysaaret  Antarktis  Ushuaia 


Lue lisää »
alk. 6746€
25.1.2018, 8.2.2018, 16 pv

Matkustamme aivan eteläiselle napapiirille asti, jonka ylittäminen on mahdollista vain tällä tutkimusretkellä. Kun sijaintisi on 66°33´S, olet keskellä koskematonta Antarktista, jonka vain harvat ovat nähneet ennen sinua. Vietämme suurimman osan ajasta niemimaan eteläosassa. Yritämme ylittää eteläisen napapiirin, jos olosuhteet sen sallivat.


Buenos Aires  Ushuaia  Antarktis  


Lue lisää »
alk. 5532
3.7., 11.7., 19.7. ja 27.7.2017, 9 pv

Koe uskomattomia maisemia Huippuvuorten kaukaisimmilla alueilla. Huippuvuorten kiertomatkan aikana koet alhaalla paistavan keskiyön auringon, jonka yliluonnolliset värit heijastuvat merenpinnasta, jäästä ja jäätiköistä. Syrjäinen ja mystinen Huippuvuoret on Norjan arktisen alueen kruunu täynnä äärimmäisyyksiä.


Huippuvuoret


Lue lisää »
alk. 1712
Maanantaisin ja torstaisin 8.6.–16.9.2017, 6 pv

Laiva matkaa pitkin Huippuvuorten länsirannikon henkeäsalpaavissa maisemissa ja villissä luonnossa! Risteilyllä pääset tutustumaan Barentsburgin, Longyearbyenin ja Ny Ålesundin kiehtoviin yhteisöihin ja kyliin. Jokaisella alueella on omanlainen tunnelmansa – pioneerihengellä rakennetut asutuskeskukset ovat jo pitkään pärjänneet omillaan eristyksissä Norjan mantereesta!

 


Huippuvuoret


Lue lisää »
alk. 9953 €
30.7.2018, 14.8.2018, 17 pv

Lähde tutustumaan Grönlannin länsirannikkoon Hurtigrutenin risteilyaluksen, MS Framin kyydissä! Kuudentoista päivän risteily maailman pohjoisimmissa kolkissa on aito arktinen seikkailu. 


Lähtö Kööpenhaminasta

Grönlanti 


Lue lisää »
matkoja ei löytynyt, poista suodatukset
VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 12 000 risteilyvaihtoehtoa!  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!