Risteilykeskus » Risteilyvarustamot » Carnival Cruise Line » Carnival Cruise Infosivut » Juomapaketit

takaisin

Juomapaketit


CHEERS!

$49.95/päivä

Juomapaketin tilaamalla pääset nauttimaan oluista, viineistä laseittain, väkevistä alkoholeista, sisältäen drinkit ja jäiset drinkit (max $10/alkoholijuoma) sekä limut ja alkoholittomat drinkit. Paketin tilaamalla saa myös 25 % alennuksen pullovedestä, viinipulloista sekä yli $10 arvoisista alkoholijuomista. Pakettiin lisätään 15 % palvelumaksu ostettaessa. Kaikkien samassa hytissä yöpyvien yli 21-vuotiaiden on tilattava paketti ja se on tilattava koko risteilyn ajaksi.

 

Pakettiin eivät kuulu limujen ja alkoholittomien drinkkien lisäksi muut alkoholittomat juomat, pullovesi, väkevät alkoholit pulloittain, viinipullot, matkamuistolaiseissa myytävät juomat, laivalta lähdettäessä tai sinne saavuttaessa tarjoiltavat juomat, huonepalvelu, minibaarin valikoima, avaamattomat tölkit ja pullot, jaettavat koktailit, kahvituotteet sekä terästetyt kahvijuomat ja pirtelöt.
Paketti on henkilökohtainen ja juomia saa tilata vain yhden kerrallaan. Alkoholijuomia saa tilata maksimissaan 15 kappaletta vuorokauden sisällä. Carnivalilla on oikeus olla tarjoilematta asiakkaalle juomia. Yhdysvaltain vesillä juomista veloitetaan erikseen verot. 

BOTTOMLESS BUBBLES

Alle 18v. $4.50/päivä, yli 18v. $6.00/päivä

Paketti sisältää rajattoman määrän limua sekä mehuja laajasta valikoimasta. Hintaan lisätään 15 % palvelumaksu tilattaessa. Paketti on henkilökohtainen ja juomia saa tilata vain yhden kerrallaan. Pakettiin ei sisälly huonepalvelun tai minibaarin tuotteet. Yhdysvaltain vesillä juomista veloitetaan erikseen verot.

VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 12 000 risteilyvaihtoehtoa!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!