Celebrity SummitCelebrity Summit aloitti liikennöinnin vuonna 2001. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2012. Aluksella on tilaa 1950 matkustajalle, joille tarjotaan viiden tähden mukavuuksia, loistavaa palvelua ja erinomaisia ravintoloita houkuttelevaan hintaan.

 

Tunnelma risteilyaluksella

Celebrity Summit on erittäin viihtyisä alus, jonka matkustajat ovat pääasiassa 45–65 vuotiaita. Suurin osa matkustajista tulee Yhdysvalloista, mutta aluksella törmää myös muihin kansainvälisiin asiakkaisiin. Kokonaisuudessaan tunnelma aluksella on ylellinen. Rento pukeutuminen on sopivaa päivisin, mutta iltaisin matkustajilta odotetaan juhlavampaa pukeutumista.


Hytit

Kaikki hytit ovat viehättäviä ja tilavia. Sisä- ja ulkohytit ovat kooltaan 16 m² ja parvekehytit 16-18 m². Upeiden sviittien koot ovat väliltä 23-133 m². Hintaan kuuluva huonepalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Sviittien lisäksi Concierge-luokaan kuuluvien hyttien asiakkaat nauttivat ylellisestä hovimestarin palveluista. 


Ruokailu

Tunnettu keittiömestari Elizabeth Blau on vastuussa luovista ja ylellisistä illallisvaihtoehdoista aluksella. Loistava ruoka on ehdottomasti Celebrity Cruisesin alusten yksi tunnusmerkeistä. Myös erikoisruokavaliot otetaan aluksella erittäin hyvin huomioon. Normandie-erikoisravintolasta löytyy jopa oma viinikellari.


Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Celebrity Summitilta löytyy varmasti juuri sinulle sopivaa vihdettä – pidät sitten rauhallisemmasta iltaohjelmasta tai haluat juhlia yökerhoissa. Tarjolla on viihdettä trubaduurin pehmeistä pianon soinnuista Broadway-tyylisiin show-esityksiin. Voit ostaa taidetta kotiin huutokaupoista, voittaa bingossa tai kuunnella mielenkiintoisia luentoja seuraavista satamakohteista.

 

Rentoutumiselle tai urheilulle oikea paikka on Aqua Spa ja sen suuri kuntoilualue upealla merinäköalalla, uima-allas sekä rentoutumishuone. Lisämaksusta voit osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille, esimerkiksi aerobiciin tai pilatekseen, ja rentoutua kahdessa höyrysaunassa tai merivesialtaassa. Lisäksi kylpylä tarjoaa lukuisia kauneus- ja hyvinvointihoitoja. Ylemmillä kansilla kaikki pääsevät uimaan kahdessa yleisessä uima-altaassa tai rentoutumaan poreammeissa.

Online tarjoukset


Kaikki onlinetarjoukset »  • Ravintolat
  • Baarit
  • Uima-altaat
  • Porealtaat

Sisähytti


Ikkunattomat hytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. 

 

Hytin koko on 16m²


Ulkohytti


Ulkohytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. 

 

Hytin koko on 16m²


Parvekehytti


Parvekehytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. Lisää tilaa tuo parveke pöydällä ja tuoleilla.

 

Hytin koko on 16m² ja parvekkeen 3,5m²

 

Concierge Class

Concierge Class-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla mm. laajennettu huonepalvelumenu aamiaiselle, hovimestarin palvelut, oma lähtöselvitys laivaan, tervetuliaslahjaksi kuohuviiniä ja hedelmiä hytissä, hytissä LCD-televisio, hierova suihku, sohva ja sohvapöytä sekä tyynyvalikoima ja ylelliset kylpytakit.

 

Hytin koko on 19m² ja parvekkeen 4m²

 

AquaClass

AquaClass-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla kaikki Concierge Class-matkustajien palvelut sekä lisäksi mm. vapaa pääsy Blu-erikoisravintolaan, hyttien sijainti lähellä CanyonRanch-kylpylää, rajoittamaton hintaan kuuluva pääsy Persian Garden lounge spaahan sekä Canyon Ranch SpaClubin rentoutumishuoneeseen ja laajempi valikoima kylpytuotteita hytissä.


Hytin koko on 18m² ja parvekkeen 5m²

Sky-sviitti


Sky-sviitti on sopiva vaihtoehto hieman lisätilaa haluaville. Hytissä on laadukas parisänky, jonka saa tarvittaessa erotultua kahdeksi erilliseksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, oleskelualue sohvalla, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpyamme, laadukkaat kylpytakit, pyyhkeet sekä laadukkaita kylpytuotteita. Myös parvekkeella on mukavat kalusteet. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon lisäpalveluja.

 

Hytin koko on 23m² ja parvekkeen 5m²


Royal-sviitti


Royal-sviitti on korkeatasoinen ja tilava sviitti. Hytissä on erillinen makuuhuone mukavalla parivuoteella, jonka saa myös tarvittaessa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi hytissä on ruokailutila ja oleskelualue sohvaryhmällä ja kahdella viihdejärjestelmällä ja televisioilla. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suurelta parvekkeelta löytyy myös poreamme. Tässä sviitissä yöpyville kuuluu automaattisesti Premium-juomapaketti, Internetin rajaton käyttö, minibaarin tuotteet sekä erikoisravintoloissa ruokaileminen. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon muita lisäpalveluja.

 

Hytin koko on 50m² ja parvekkeen 18m², koot vaihtelevat laivoittain.Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Vertaile ja säästä!

  Kaikki Celebrity Summit risteilyvaihtoehdot varattavissa online!
Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Hae risteilyjä


Millennium-luokka

Kaikki Millennium-laivaluokan neljä alusta ovat viime vuosina kokeneet suuren muutoksen: niihin on lisätty Solstice-laivaluokan aluksilta tuttuja palveluita ja konsepteja. Viihtyisät hytit, miellyttävä ilmapiiri, viihdyttävä ohjelma ja tasokkaat ravintolat takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen matkakokemuksen.

 

Millenium-luokkaan kuuluvat alukset:

Celebrity Millennium I Celebrity Infinity

Celebrity Summit I Celebrity Constellation

 


Tekniset tiedot

  • Rakennusvuosi2001
  • Uudistettu(2016)
  • Pituus 294 m
  • Bruttotonnit90 040
  • Matkustajia2850
  • Henkilökuntaa1250

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!