Etelä-Amerikan risteilyt

Hurtigrutenin Etelä-Amerikan risteilyillä nähdään villiä luontoa, tärkeitä suurkaupunkeja ja ihania rantakohteita. Brasilian risteilyillä päästään kokemaan Amazonin sademetsä ja rannikon kauneimmat kaupungit. Monet risteilystä päättyvät tai alkavat Uruguayn Montevideosta. Risteilykeskus tarjoaa suurimman valikoima myös muiden risteilyvarustamojen Etelä-Amerikan risteilyjä. 


Lue lisää »

 

 
alk. 5253€
14.10.2017, 17 pv

Näe Amazonin jännittävä sademetsä ja Brasilian pitkä rannikko saman risteilyn aikana! Risteilylle lähdetään Amazonaksen pääkaupungista Manauksesta. Amazon-joella ihastellaan valtavaa sademetsää ja alueen kiehtovaa historiaa.


Lue lisää »
alk. 2987 €
8.10.2018, 15 pv

Lähde tutustumaan Brasilian rannikkoon ja sen kiehtovimpiin kaupunkeihin! Kiehtovan rannikkoristeilyn aikana pysähdytään muun muassa Fernando do Noronhan paratiisisaarilla, Unescon maailmanperintökohteissa, Saó Luísissa ja Paratyssä, sekä portugalilaisesta arkkitehtuurista tunnetussa Salvadorissa.


Lue lisää »
alk. 2767 €
13.3.2018, 14 pv

Lähde risteilylle jännittävistä kaupungeista, upeista rannoista ja historiallisista kohteista tunnetulle Brasilian rannikolle. Risteilylle lähdetään Uruguayn pääkaupungista Montevideosta.


Lue lisää »
matkoja ei löytynyt, poista suodatukset
VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 12 000 risteilyvaihtoehtoa!  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!