Risteilykeskuksen risteilyarvonnan säännöt


Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kilpailuun osallistumiselle. Arvontaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

 

 

Arvonnan järjestäjä

 

Travel Specialist Group Oy, Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Risteilykeskus-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.


Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 15.10.2017 asti. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla [Lähetä]-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Jokainen henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset jätetään huomioimatta. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Travel Specialist Groupin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

 

 

Palkinnot ja voittajan valinta

 

Arvonnan palkintona on 2 hengen ja 7 yön Välimeren risteily talvikaudella 2017-2018 MSC Cruises –varustamon laivalla edullisimmassa hyttiluokassa. Risteilyn lähtöpäivä voi olla välillä 15.11.2017-30.4.2018 mutta risteily tulee varata kuitenkin vähintään 30 vrk ennen lähtöpäivää. Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi myydä tai luovuttaa toiselle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan 17.10.2017 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

 


Osallistu arvontaan:

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Ikä
Kotikaupunki
Osallistun Hurtigrutenin Antarktiksen risteilyn arvontaan ja tilaan Risteilykeskuksen uutiskirjeen sähköpostiini. Samalla saan monipuolisen kattauksen eri varustamoiden parhaimmista risteilytarjouksista ja erikoiseduista


Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä yhteystietoja voidaan käyttää vain Risteilykeskuksen suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta käytetään myös voittajien tavoittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköistä suoramarkkinointia arvontaan osallistumisen yhteydessä antamansa luvan mukaisesti.

 

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajalle sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden sisällä hänen osallistumisensa yhteydessä antaman sähköpostiosoitteen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvonnan tulos ja voittajan nimi (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain) internetsivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

 

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

 

Verotus

Järjestäjät vastaavat arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!