Lukijaristeilyt

Lähde mukaan mielenkiintoisille lukijaristeilyille eripuolille maailmaa samanhenkisten kanssamatkustajien kanssa. Risteilykeskus järjestää korkeatasoisia lukijaristeilyjä tunnetuille suomalaisille aikakauslehdille. Matkaohjelmat räätälöidään aina lehden lukijoita ajatellen ja useilla lähdöillä mukana myös suomalainen matkanjohtaja.

Opastetut risteilyt

alk. 30954.–12.8.2018, 8 pv

Lähde ainutlaatuiselle risteilylle Pohjois-Islannin koskemattomiin maisemiin; näe ainutlaatuinen Myvatn-järvi, ihastuttava satamakaupunki Húsavík sen edessä viihtyvine valaineen, Hraunfossarin laavaputoukset ja vuoristoiset Länsivuonot! Jahti on vain ryhmämme käytössä.


Lähtö Reykjavikista

Akranes  Länsivuonot  Siglufjördur

Husavik  Akureyri


Lue lisää »
alk. 159526.–30.4.2018, 5 pv

Lähde risteilemään kokonaan ET-lehden lukijoille varatulla laadukkaalla jokilaivalla ihastuttavalle Rein-joelle! Jokiristeilyn aikana nähdään romanttisen Reinin laakson kauneimmat nähtävyydet.


Frankfurt I Strasbourg

Koblenz I Reinin laakso I Rüdesheim

Heidelberg I Zürich


Lue lisää »
alk. 14502.–9.4.2018, 8 pv

Ota varaslähtö kesään, ja lähde tutustumaan Välimeren suosikkikohteisiin luksuslaivalla! Vietä rentouttava loma upouudella MSC Meraviglialla, ja näe Italian, Maltan, Espanjan ja Ranskan viihtyisimmät satamakaupungit!


Lähtö Roomasta

Palermo  Valletta  Barcelona

Marseille  Genova


Lue lisää »
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!