Norwegian EpicNorwegian Epic aloitti liikennöinnin vuonna 2010. Alus on yksi maailman suurimpia risteilijöitä – sillä on tilaa 4228 matkustajalle. Laivalla on 20 baaria ja 20 erilaista ruokailuvaihtoehtoa. Yksi laivan erikoisuuksista on Svedka-jääbaari. Trendikkäästi sisustettu laiva tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Norwegian Epic on Premium All Inclusive -alus eli risteilyn hintaan sisältyy ruokailujen lisäksi aina lähes kaikki juomat ja palvelurahat aluksen henkilökunnalle.


Tunnelma laivalla

Kuten kaikilla Norwegian Cruise Linen laivoilla, myös Norwegian Epicillä tunnelma on erittäin rento. Aluksella ei ole esimerkiksi perinteistä ensimmäistä ja toista kattausta illalliselle, vaan jokaisella on vapaus syödä, missä ja milloin haluavat. Pääravintolaan ainoa pukukoodi on ”ei shortseissa tai uima-asussa”. Norwegian Cruise Linen risteilyt sopivat hyvin perheille ja nuorille (tai nuorenmielisille) pariskunnille tai seurueille. 

 

Ruokailu

Kaikki laivan 20 ravintolaa ovat asiakkaiden käytössä. Erikoisravintoloissa asiakkailta veloitetaan 10-25 dollarin lisämaksu. Erikoisravintoloita ovat esimerkiksi pihviravintola, ranskalainen ravintola ja sushibaari. Ravintoloihin on mahdollisuus varata pöytä, mutta voit myös vain astua sisään silloin kun nälkä yllättää. Matkaan hintaan sisältyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi toinen à la carte ravintoloista, buffetravintola ja allasalueen grilliravintola. Huonepalvelua on myös saatavilla ympäri vuorokauden. Yksi aluksen upeimmista kokemuksista on nauttia herkullisesta illallisesta aluksen teatterissa, ihaillen samalla Cirque Dreams-akrobaattien uskomatonta esitystä.

 

Hytit

Epic-aluksen hytit ovat erittäin moderneja sekä viihtyisiä. Kaikkien hyttien varusteluun kuuluu taulu-tv, suuri vaatekaappi, minibaari ja ilmastointi. Sisähytit ovat kooltaan noin 13 m². Parvekehyteissä tilaa on 19 m². Kaikissa hyteissä on kaksi sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Osassa hyteistä on lisäksi lisävuoteet. Sviiteissä ja Garden Villassa majoittuvat matkustajat pääsevät nauttimaan vain heille tarkoitetuista tiloista ja hovimestarin palveluista. Alukselta löytyy harvinaisia 9 m² kokoisia "studios" -hyttejä, jotka ovat tarkoitettu nimenomaan yksin matkustaville. Hyttien tila on älykkäästi hyödennetty. Studiossa yöpyville on myös oma ajanviettopaikka, jossa he voivat helposti tutustua kanssamatkustajiin. 

 

Viihde

Aluksen viihdetarjonta on loistavaa. Pääset esimerkiksi joka ilta nauttimaan sykähdyttävistä Broadway-esityksistä. Las Vegas-tyylinen kasino on tietysti osa laivan tarjontaa, kuten myös rauhallisemmat alueet: taidegalleria, Internet-kahvila ja ostoskeskus. Lokakuussa 2015 avatussa Cavern Clubissa matkustajat pääsevät 60-luvun tunnelmiin The Beatlesin ja muiden ajan legendojen musiikin kautta. Lukuisten erilaisten vaihtoehtojen ansiosta jokainen löytää varmasti itselleen sopivaa tekemistä. Aluksella on mm. keilarata ja vesipuisto. Lisäksi aluksella on useita, vain lapsille tarkoitettuja tiloja, joihin on räätälöity eri ikäryhmille sopivaa tekemistä.


Urheilu ja hyvinvointi

Urheilun ystäville tekemistä tarjoaa esimerkiksi suuri vuorokauden ympäri auki oleva kuntoilualue, jossa on monipuolinen tarjonta laitteita ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Lisäksi urheilumahdollisuuksia tarjoavat juoksurata, koripallo ja lentopallokentät, pöytätennis sekä uima-altaat. Seikkailunhaluiset nauttivat vesipuistosta ja sen hurjista vesiliukumäistä. Myös kiipeilyverkko, benji-trampoliini ja kiipeilyseinä nostattavat adrenaliinin huippuunsa. Jos kaipaat tilaa rauhoittua, on upea Mandara Spa sinulle oikea paikka. Tarjolla on lukuisia hyvinvointi- ja kauneushoitoja sekä erilaisia saunoja. Voit valkaista hampaasi tai suoristaa hiuksesi alkuperäiseen brasilialaiseen tyyliin.

Online tarjoukset


Kaikki onlinetarjoukset »  • Ravintolat
  • Baarit
  • Uima-altaat
  • Porealtaat

Yhden hengen hytti


Järkevästi suunnitelluissa, moderneissa yhden hengen hyteissä on leveä sänky, yhdensuuntainen ikkuna käytävälle sekä suihku ja wc. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: T1

Hytin koko: n. 9m²


Esimerkkikuva: Norwegian Breakaway

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari tai jääkaappi, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: I

Hytin koko: n. 11-18m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

 

Kategoria: B

Hytin koko: n. 16,5-48m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Mini-sviitti


Mini-sviiteissä on hyvin tilaa 2-4 matkustajalle. Lähes kaikkien mini-sviittien kylpyhuoneissa on kylpyamme. Hytissä on mukavat vuoteet, jotka halutessasi yhdistetään queen size-parivuoteeksi. Muuhun varustukseen kuuluvat taulu-TV, oleskelutila, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, vaatekomero sekä minibaari.

 

Kategoria: M

Hytin koko: n. 22-54m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Penthouse -sviitti


Deluxe Penthouse -sviitteissä majoittuu max. 4 henkilöä. Sviiteissä on parisänky, sohva tai nojatuoli, pöytä, suihku & wc sekä parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SD, SE, SF, SG, SH

Hytin koko: 19–81,5 m2

 

Courtyard Penthouse -sviittejä saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Star 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Owner's Suite


Moderneissa Owner's Suite -sviiteissä on leveä sänky, tilava olohuone ja ruokailualue, upea kylpyhuone porealtaalla sekä ainakin yksi parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SA, SB, SC

Hytin koko: 53–121 m2.

 

Owner's Suite saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Vertaile ja säästä!

  Kaikki Norwegian Epic risteilyvaihtoehdot varattavissa online!
Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Hae risteilyjä


Epic-luokka

Epic-luokkaan kuuluu vuonna 2010 rakennettu Norwegian Epic, johon mahtuu noin 4100 matkustajaa ja 1700 miehistönjäsentä. Alus on uusittu vuonna 2015. Alus risteilee pääasiassa Euroopassa, Karibialla ja Bahamasaarilla. 

 

Epic-luokan alukset:

Norwegian Epic


Tekniset tiedot

  • Rakennusvuosi2010
  • Uudistettu-
  • Pituus 329 m
  • Bruttotonnit155 870
  • Matkustajia4100
  • Henkilökuntaa1404

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!