• Varaa Norwegian Gem risteily

Norwegian GemNorwegian Gem aloitti liikennöinnin vuonna 2007 ja se kunnostettiin vuoden 2014 marraskuussa. Laiva on pituudeltaan 294 metriä ja tilaa on lähes 2400 matkustajalle. Norwegian Gemillä on useita ravintola-, baari- ja viihdevaihtoehtoja. Yksi laivan kohokohdista on neliratainen keilarata, josta on paljon viihdettä laivalla.

 

Tunnelma laivalla

Kuten kaikki Norwegian Cruise Linen laivoista, myös täällä tunnelma on erittäin rento. Esimerkiksi pääravintolaan ainoa pukukoodi on ”ei shortseissa tai uima-asussa”. Tästä huolimatta, voit halutessasi pukeutua myös juhlavammin ja jopa osallistua juhlavampiin iltoihin osassa ravintoloita. NCL tarjoaa lomia, jotka parhaiten soveltuvat nuorille (tai nuorenmielisille) kuten myös perheille. Vaikka alukselta löytyy useita urheilullisia ja hauskoja aktiviteettejä ja ehdottomasti mahdollisuus juhlia läpi yön, on kuitenkin myös helppo löytää hiljaisia ja rauhallisia paikkoja rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. 


Hytit

Kaikki hytit on aistikkaasti sisustettuja ja tilavia. Sisähytit ovat kooltaan 13 m2 ja ulkohytit 15m2 ja parvekkeelliset hytit 19m2. Sisä- ja ulkohyteissä on erilliset sängyt, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä ja joissain hyteissä on myös saatavilla lisävuoteet yhdelle tai kahdelle. Laivalla on myös useita sviittivaihtoehtoja, joista ehdottomasti upein on lähes 400 m2 Garden Villa, jossa on kolme makuuhuonetta ja oma puutarha porealtaalla.

 

 

Online tarjoukset


Kaikki onlinetarjoukset »Ruokailu

Norwegian Gemillä on useita ravintoloita, bistroja, kahviloita sekä myös pitsan kuljetuspalvelu. Muutamissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa ja ranskalaisessa ravintolassa, veloitetaan lisämaksu. Laivalla on myös 11 baaria ja lounge-tilaa sekä suuri kasino. 

 

Urheilu, hyvinvointi ja viihde

Yksi parhaista paikoista viettää iltaa laivalla on suuri, yli 1000 katsojan teatteri, jossa vieraita viihdytetään upeilla esityksillä joka ilta. Monien erilaisten vaihtoehtojen ansiosta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan myös laivan baareista, yökerhoista ja lounge-tiloista. Lapset pitävät hauskaa valvotussa omassa klubissaan ja nuorisolle on oma pelihuone. Urheilun ystäville tekemistä tarjoaa esimerkiksi suuri, moderni kuntoilualue, juoksurata, keilarata sekä mahdollisuus koripallon ja lentopallon pelaamiseen.  Lisäksi aluksella on kaksi uima-allasta ja kuusi poreallasta. Jos pidät enemmän rentoutumisesta, hemmottele itseäsi lukuisilla kylpylähoidoilla ja tunne itsesi nuoreksi kauneussalongissa vierailun jälkeen. Mitä ikinä etsitkään, todennäköisesti Norwegian Gem sen sinulle tarjoaa. 

 Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari tai jääkaappi, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: I

Hytin koko: n. 11-18m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta neljään ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: O (OF-, OG- & O2-luokissa pienet venttiili-ikkunat; OK-luokassa osittain/täysin rajoitettu näkymä)

Hytin koko: n. 13,5-31m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

 

Kategoria: B

Hytin koko: n. 16,5-48m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Mini-sviitti


Mini-sviiteissä on hyvin tilaa 2-4 matkustajalle. Lähes kaikkien mini-sviittien kylpyhuoneissa on kylpyamme. Hytissä on mukavat vuoteet, jotka halutessasi yhdistetään queen size-parivuoteeksi. Muuhun varustukseen kuuluvat taulu-TV, oleskelutila, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, vaatekomero sekä minibaari.

 

Kategoria: M

Hytin koko: n. 22-54m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Penthouse -sviitti


Deluxe Penthouse -sviitteissä majoittuu max. 4 henkilöä. Sviiteissä on parisänky, sohva tai nojatuoli, pöytä, suihku & wc sekä parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SD, SE, SF, SG, SH

Hytin koko: 19–81,5 m2

 

Courtyard Penthouse -sviittejä saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Star 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Owner's Suite


Moderneissa Owner's Suite -sviiteissä on leveä sänky, tilava olohuone ja ruokailualue, upea kylpyhuone porealtaalla sekä ainakin yksi parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SA, SB, SC

Hytin koko: 53–121 m2.

 

Owner's Suite saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Vertaile ja säästä!

  Kaikki Norwegian Gem risteilyvaihtoehdot varattavissa online!
Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Hae risteilyjä


Jewel-luokka

Jewel-luokkaan kuuluu neljä vuosina 2005-2007 rakennettua risteilyalusta, joihin mahtuu noin 2400 matkustajaa ja 1100 miehistönjäsentä. Aluksia on uusittu viime vuosien aikana. Alukset risteilevät ympäri maailmaa. 

 

Jewel-luokan alukset:

Norwegian Gem

Norwegian Jewel

Norwegian Jade

Norwegian Pearl

 


Tekniset tiedot

  • Rakennusvuosi2007
  • Uudistettu2014
  • Pituus 294 m
  • Bruttotonnit93 530
  • Matkustajia2394
  • Henkilökuntaa1076
  • Leveys 32 m

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!