Opastetut risteilyt

Risteilykeskus tarjoaa monipuolisia risteilyjä eri puolille maailmaa! Lähde matkanjohtajaristeilylle, lukijamatkaristeilylle tai kuuntelijamatkaristeilylle. Tarjoamme myös yli 5000 risteilyvaihtoehtoa online!

Lähde mukaan mielenkiintoisille lukijaristeilyille eripuolille maailmaa samanhenkisten kanssamatkustajien kanssa. Risteilykeskus järjestää korkeatasoisia lukijaristeilyjä tunnetuille suomalaisille aikakauslehdille. Matkaohjelmat räätälöidään aina lehden lukijoita ajatellen ja useilla lähdöillä mukana myös suomalainen matkanjohtaja.

Risteilykeskus järjestää korkeatasoisia kuuntelijaristeilyjä yhteistyössä tunnettujen suomalaisten radioasemien kanssa. Matkaohjelmat räätälöidään aina radioaseman kuuntelijoita ajatellen ja mukana myös suomalainen matkanjohtaja. Matkalla on usein mukana myös radioaseman juontajia sekä viihdemaailman tähtiä.

Risteilykeskus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kansainväliseen risteilylaivaan kätevästi Helsingin satamassa. Voit valita vierailun useasta eri luksusristeilijästä ja ajankohdasta. Laivavierailulla tutustumme laivaan ohjatun kiertokävelyn muodossa ja nautimme myös runsaan lounaan ruokajuomineen laivan ravintolassa. Paikkoja on rajoitetusti, joten vierailujen määrä on rajoitettu siten, että jokainen voi osallistua vain yhteen tapahtumaan.  

 

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Myyntivirkailijamme purkavat laivavierailuvarauksia varausjärjestyksessä. Olemme yhteydessä kaikkiin varauspyynnön jättäneisiin sähköpostitse. Pahoittelemme jos et tällä kertaa mahtunut vierailulle mukaan. Pyrimme järjestämään lisää laivavierailuja tulevaisuudessa.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!