Opastetut risteilyt

Risteilykeskus tarjoaa monipuolisia risteilyjä eri puolille maailmaa! Lähde matkanjohtajaristeilylle, lukijamatkaristeilylle tai kuuntelijamatkaristeilylle. Tarjoamme myös yli 5000 risteilyvaihtoehtoa online!

Lähde mukaan mielenkiintoisille lukijaristeilyille eripuolille maailmaa samanhenkisten kanssamatkustajien kanssa. Risteilykeskus järjestää korkeatasoisia lukijaristeilyjä tunnetuille suomalaisille aikakauslehdille. Matkaohjelmat räätälöidään aina lehden lukijoita ajatellen ja useilla lähdöillä mukana myös suomalainen matkanjohtaja.

Risteilykeskus järjestää korkeatasoisia kuuntelijaristeilyjä yhteistyössä tunnettujen suomalaisten radioasemien kanssa. Matkaohjelmat räätälöidään aina radioaseman kuuntelijoita ajatellen ja mukana myös suomalainen matkanjohtaja. Matkalla on usein mukana myös radioaseman juontajia sekä viihdemaailman tähtiä.

Risteilykeskus tarjoaa sinulle mahdollisuutta lähteä tutustumaan kansainvälisiin risteilyaluksiin kätevästi Helsingin satamassa. Voit lähteä vierailemaan Silversea Cruisesin tai Oceania Cruisesin pienillä luksusaluksilla tai MSC Cruisesin isolla valtameriristeilijällä.

 

Vierailuilla tutustutaan aluksiin ohjatun kiertokävelyn muodossa ja nautitaan runsas lounas ruokajuomineen laivan ravintolassa. Vierailujen ikäraja on 18 vuotta.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!