• Varaa risteily

Azamara Club Cruises

Luksusristeilylle lähdetään nauttimaan intiimistä tunnelmasta, henkilökohtaisesta palvelusta ja upeista satamakohteista. Osaava henkilökunta pitää huolen siitä, että risteilysi sujuu luksustunnelmissa.

Azamara Club Cruises tarjoaa tyyliä ja laatua järkevällä hinnalla. Keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman. Azamaralla saa ison laivan palvelut pienemmässä koossa. Ystävällinen ja huolehtivainen henkilökunta sekä lähes lapsivapaa ympäristö tarjoaa rentouttavan lomavaihtoehdon erityisesti pariskunnille.

Tutustu Risteilykeskuksen Deluxe-varustamoihin!

Azamara Journeyllä ja Questillä on tarjolla kuusi eri ruokailuvaihtoehtoa, huonepalvelu mukaan lukien. Risteilyaluksilla ei ole perinteisiä kattausaikoja vaan syömään saa mennä juuri silloin, kun itselle tuntuu sopivalta. Laivoilla on myös viinikellari, josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva viini. Viinejä on mahdollisuus päästä myös maistelemaan sommelierin avustuksella. 
Lomalla täytyy kokea uutta, mutta myös rentoutua. Azamara Club Cruisesin risteilyt tarjoavat juuri tällaisen kokemuksen. Kokeile onneasi kasinon pokeripöydässä tai istu kirjan ääreen tunnelmallisessa kirjastossa. Jokaisella risteilyllä järjestetään myös vähintään yhdet uima-allasjuhlat, joissa on ehdottomasti lupa tanssia ja pitää hauskaa. 
Azamara Questin ja Journeyn kylpylät kokivat suuren muutoksen vuonna 2016 tehdyn remontin yhteydessä. Muutos alkoi uudesta nimestä, The Sanctum, joka on sekoitus hyvinvointia ja puhtia. Kuntosalilta löytyy hyvä valikoima laitteita ja ryhmäliikuntatunteja, jotka kuuluvat risteilyn hintaan. 
Azamara Club Cruises järjestää monia Nights and Cool Places -retkiä, jotka järjestetään illallisajan jälkeen. Tarjolla on myls Insider Access -retkiä, joilla on tarkoitus tutustua autenttisella tavalla paikalliseen kulttuurin. Lisäksi Azamara järjestää ilmaisia AzAmazing Evenings -retkiä, joilla tutustutaan kohteiden kulttuuritarjontaan iltaisin. 
Azamaran risteilyjen hintaan sisältyy paljon erilaisia palveluita. Risteilyaluksella maksamista ei juuri tarvitse enää miettiä.


  Kaikki Azamara Club Cruises risteilyvaihtoehdot varattavissa online! Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Katso tästä


Azamara Club Cruisesin tasokkailla risteilyllä vietät kohteessa enemmän aikaa kuin minkään muun varustamon risteilyillä. Azamara Club Cruisesin viiden tähden risteilyillä tutustut mielenkiintoisiin kohteisiin ja nautit herkullisesta ruoasta ja tasokkaasta palvelusta. Varustamon molemmat, jo valmiiksi tasokkaat alukset, uusittiin täysin alkuvuodesta 2016. Azamara Club Cruisesin risteilyillä seilaat esimerkiksi Välimerelle.

Azamara Club Cruisesin risteilyt matkustamista rakastaville

Azamaran risteilyillä kohteissa viivytään pidempään, kuin millään muulla risteilyvarustamolla. Miksi olla maissa vain puoli päivää, kun on mahdollisuus viettää kohteessa päivä aikaisesta aamusta iltamyöhään tai jopa yön yli. Ylimääräisen ajan ja pätevän henkilökunnan ansiosta ehdit kokea kohteissa paljon. Voit lähteä vaeltamaan, tekemääm tuliaisostoksia toreille, vierailemaan taidegallerioissa tai syömään illallista pienissä ravintoloissa paikallisten kanssa. Azamara Club Cruisesin risteilyillä pääset vierailemaan kaupungeissa, jotka ovat kauempana sisämaassa. Azamara Club Cruisesin risteilyillä ei tarvitse turhaan kiirehtiä!

 

Azamaran laivasto

Azamara Club Cruisesin laivastoon kuuluu kaksi tasokasta risteilyalusta, Journey ja Quest. Pienen kokonsa ansiosta ne pääsevät rantautumaan kaupunkisatamiin paremmin kuin isommat toverinsa, joten matka satamasta kaupunkiin sujuu aina nopeasti. Molemmat varustamon aluksista kokivat täydellisen uudistuksen alkuvuodesta 2016. Jo ennestään tyylikkäät laivat saivat erityisen modernin sisustuksen. Alusten tunnelmaan on saatu inspiraatiota luonnon neljästä elementistä. Asiakkaiden toiveet otettiin huomioon laivojen uudistuksia suunnitellessa. 


Henkilökohtaista palvelua

Azamara Club Cruisesin risteilyjen hintaan kuuluu laajasti erilaisia palveluja, kuten ateriat, juomat, palvelumaksut ja erinomainen risteilyohjelma. Ystävällisen ja palvelualtis henkilökunta tuntee sinut nimellä ja tietää mieltymyksesi. Hyvä palvelu takaa miellyttävän tunnelman Azamaran risteilyillä!

Azamara Journey

Azamara Club Cruises on viiden tähden risteilybrändi. Kooltaan pienehköille aluksille mahtuu enimmilläänkin ainoastaan 690 matkustajaa. Alusten koon ansiosta ne pääsevät rantautumaan useisiin pienempiin satamiin, kuten Marseillen, Amalfin ja Bangkokin sydämeen. Henkilökuntaa risteilyaluksella on 390. Azamaran risteilyillä on vietät enemmän aikaa satamissa kuin monilla muilla varustamoilla. Ehdit tutustua kohteiden kulttuuriin ja ilmapiiriin. Molemmat varustamon risteilyalukset kokivat täyden uudistuksen keväällä 2016.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2000

Uudistettu: 2016

Pituus: 180 m

Bruttotonnit: 30 277 t

Matkustajia: 690

Henkilökuntaa: 408


Azamara Quest

Azamara Club Cruises on viiden tähden risteilybrändi. Kooltaan pienehköille aluksille mahtuu enimmilläänkin ainoastaan 690 matkustajaa. Alusten koon ansiosta ne pääsevät rantautumaan useisiin pienempiin satamiin, kuten Marseillen, Amalfin ja Bangkokin sydämeen. Henkilökuntaa risteilyaluksella on 390. Azamaran risteilyillä on vietät enemmän aikaa satamissa kuin monilla muilla varustamoilla. Ehdit tutustua kohteiden kulttuuriin ja ilmapiiriin. Molemmat varustamon risteilyalukset kokivat täyden uudistuksen keväällä 2016.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2000

Uudistettu: 2016

Pituus: 180 m

Bruttotonnit: 30 277 t

Matkustajia: 690

Henkilökuntaa: 408Azamara Club Cruisesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Le Club Voyage. Ohjelman jäsenet saavat erinomaisia alennuksia ja etuja. Kanta-asiakasohjelmassa on viisi eri tasoa, joissa kaikissa on erilaisia etuuksia.


Etkö ole aikaisemmin käynyt kansainvälisellä risteilyllä? Lue usein kysytyt kysymykset ennen risteilylle lähtöä!


Matkasopimus syntyy, kun matkustaja on matkan tilattuaan maksanut varausmaksun. RCL Cruises Ltd:n (Azamara Club Cruises) risteilyillä varausmaksu on 400 €/hlö. Loppumaksu on suoritettava 95 vrk ennen matkan alkua. 


Azamaran risteilyihin kuuluu jo valmiiksi paljon erilaisia juomavaihtoehtoja, mutta jos haluat lisäksi nauttia vielä laajemmasta juomavalikoimasta, voit ostaa juoma- tai viinipaketin.

 

Lue lisää » 


Azamara Cruisesin risteilyjen luksuksesta pääset nauttimaan myös apuvälineillä liikkuen. Varustamo tekee parhaansa mahdollistaakseen ikimuistoisen täyden palvelun risteilyloman myös henkilöille, joilla on vamman tai sairauden vuoksi erityistarpeita.
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!