takaisin

Ohjelmaa lapsille ja nuorille


Lapsia ei kohdella Celebrity Cruisesilla ainoastaan lapsina. Jokaiselle lapselle, taaperosta teiniin, on tarjolla monipuolisesti viihdyttävää ohjelmaa ja aktiviteetteja. Lapset on jaettu kerhoissa neljään eri ikäryhmään, joille on räätälöity omanlaista ohjelmaa. 

 

Fun Factory

 

3–11-vuotiaat pääsevät pitämään hauskaa on Fun Factoryssä, jossa lapset on jaettu kolmeen ikäryhmään. Fun Factory on auki joka päivä klo 09.00–22.00. Lapsille järjestetään muun muassa leikkejä, urheilua, musiikkia, karaokea, aarrejahtia ja teemajuhlia. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa kanssa tutustumaan muihin lapsiin ja aikuisiin tiettyinä ajankohtina päivässä.
X-Club

 

Teinit voivat viettää aikaa X-Clubilla, josta löytyy myös uusimmat pelikonsolit. Heille järjestetään omia juhlia sekä aktiviteetteja. Lapsille on mahdollista ostaa V.I.P-passi, jolla he voivat maksutta osallistua kaikkiin ohjelman aktiviteetteihin. He saavat laivalta mukaansa myös lahjakassin sekä pääsevät kiertämään laivalla paikkoihin, jonne muut eivät pääse.

 

Lastenhoitaja

 

Vanhemmat voivat tilata myös lisämaksusta lastenhoitajan myös huoneeseensa.

VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 12 000 risteilyvaihtoehtoa!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!