Crystal Cruises

Luksusristeilylle lähdetään nauttimaan intiimistä tunnelmasta, henkilökohtaisesta palvelusta ja upeista satamakohteista. Osaava henkilökunta pitää huolen siitä, että risteilysi sujuu luksustunnelmissa.

Luksusvarustamo Crystal Cruisesin risteilyille lähdetään ennen kaikkea nauttimaan kuuden tähden palvelusta, erinomaisesta ruoasta ja laadukkaasta viihteestä. Nauti helposta lomasta luksustyyliin; risteilyn hintaan sisältyvät niin samppanjat ja laatuviinit kuin ruokailu laivan upeissa erikoisravintoloissa!

Tutustu Risteilykeskuksen Deluxe-varustamoihin!

Crystal Cruisesin luksusristeilyillä viihdytään isommilta laivoilta tutun viihdeohjelman ja aktiviteettien parissa. Aluksella matkustajia viihdyttävät niin laulajat, pianistit, koomikot, vatsastapuhujat kuin muut muusikot. 
Crystal Cruisesin aluksilla syödään hyvin. Ravintoloiden gourmet-ruoka syntyy tuoreista raaka-aineista, raikkaista mauista ja herkullisista resepteistä. Kaikki aluksen ravintolat sisältyvät risteilyn hintaan – myös erikoisravintoloissa pääsee ruokailemaan veloituksetta kerran risteilyn aikana. 
Crystal Cruisesin risteilyillä saat ensiluokkaista palvelua. Jokaista matkustajaa kohden alukselta löytyy 0.6 miehistön jäsentä – on siis varmaa, että palvelu on yksilöllistä! 
Crystal Cruisesin luksusristeilyllä pääset nauttimaan monipuolisesti erilaisista palveluista. Luksusristeilyllä sinun ei tarvitse murehtia erikseen maksamista, sillä kaikki juomat ja ateriat kuuluvat risteilyn hintaan.
Enemmän aktiviteetteja, sama intiimi luksustunnelma

Crystal Cruises on onnistunut löytämään risteilymarkkinoilta raon, jonka kanssa muut luksusvarustamot eivät pysty kilpailemaan. Sen kahdella 900–1100 matkustajaa vetävällä valtameriristeilijällä viihdytään isommilta laivoilta tutun viihdeohjelman ja aktiviteettien parissa, mutta nautitaan pienten luksusristeilijöiden tyylin korkeatasoisista ravintoloista ja yksilöllisestä palvelusta. Isompi risteilyalus tarkoittaa myös sitä, että tarjolla on enemmän vaihtoehtoja. Monipuoliseen ohjelmaan sisältyvät niin asiantuntijaluennot, golfklinikat, taidetunnit kuin aktiviteetit 3–17-vuotiaille lapsille. Crystal Cruises on markkinoiden ainoa luksusvarustamo, jolta löytyy ohjattua ohjelmaa myös lapsille. 

 

Kuuden tähden risteily

Kuuden tähden risteilykokemus muodostuu pienistä yksityiskohdista ja asiantuntevasta palvelusta. Useaan kertaan kansainvälisestikin palkittu henkilökunta on matkustajien apuna koko risteilyn ajan. Hytit siivotaan kahdesti päivässä ja hyttipalvelua on tarjolla vuorokauden ympäri.  Palvelun laatu taataan myös sillä, että laivalta löytyy yksi henkilökunnan jäsen joka toista matkustajaa kohden. Luksusristeilyn hintaan sisältyy tietenkin myös laaja valikoima laatuviinejä, samppanjoita ja muita alkoholijuomia, mehuja, erikoiskahveja ja vettä. Lisäksi alukselta löytyy useita ravintoloita, joissa voit ruokailla maksutta koko risteilyn ajan. Aluksilla on myös kolme erikoisravintolaa, joissa voi illallistaa maksutta kerran risteilyn aikana. Aasialaista fuusioruokaa tarjoileva Silk Road, The Sushi Bar ja italialaishenkinen Prego ovat monen suosikkeja, joten varaa paikkasi ajoissa!

 

Laivasto kasvaa

Ultraluksusta kaipaavat voivat lähteä viettämään lomaansa valtameriristeilijöiden sijaan myös varustamon 62-paikkaiselle jahdille, Crystal Espritillä. Lähitulevaisuudessa laivasto kasvaa kolmella upouudella valtameriristeilijällä ja yhdellä luksusjahdilla. 

Crystal Symphony

Crystal Symphony on moderni ja tyylikäs risteilyalus, jonka risteilyillä nautitaan yksilöllisestä palvelusta, kuuden tähden ohjelmasta ja herkullisesta gourmet-ruoasta. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1995

Uudistettu: 2017

Pituus: 238 m

Bruttotonnit: 51 044 t

Matkustajia: 922

Henkilökuntaa: 545


Crystal Serenity

Crystal Serenity aloitti liikennöinnin vuonna 2003. Alus kävi läpi miljoonien dollareiden uudistuksen vuonna 2013. Seuraavan kerran alusta uusitaan syksyllä 2018. Crystal Serenity on sisartaan hiukan suurempi; alukselle mahtuu 1070 matkustajaa. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2003

Uudistettu: 2013

Pituus: 250 m

Bruttotonnit: 68 870 t

Matkustajia: 1070

Henkilökuntaa: 650Crystal Cruises kampanjat ja erikoisedut

Luksusristeilylle lennot kaupan päälle

Kampanja-aika: 30.12.2017 asti

Lähde risteilemään tyylillä luksusvarustamo Crystal Cruisesin all inclusive -risteilylle!

 

Jos varaat Crystal Cruisesin risteilyn Risteilykeskuksen kautta, saat kaupan päälle turistiluokan meno-paluulennot lähtösatamaan/paluusatamasta takaisin (Helsinki-xxx-Helsinki). Katso tarjoukseen kuuluvat lähdöt alta!

 

Crystal Symphonyn risteilyt

 

Papeete–Valparaiso 18.3.–6.4.2018

Valparaiso–Colón 4.6.–19.4.2018

Colon–Fort Lauderdale 19.–30.4.2018

 

Crystal Serenityn risteilyt

 

Charleston–Los Angeles 1.–23.1.2018

Sydney–Manila 17.2.–12.3.2018

Manila–Singapore 12.–28.3.2018

Singapore–Mumbai 28.3.–15.4.2018

Mumbai–Dubai 15.–26.4.2018

Dubai–Rooma/Civitavecchia 26.4.–16.5.2018

 

Kysy asiakaspalvelustamme lisää!  


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Tarjoukseen kuuluvat meno-paluulennot turistiluokassa. Tarjous on voimassa 30.12.2017 asti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Kaikki risteilytarjoukset »


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!