« takaisin

Makumatka Norjaan


Ruoka Hurtigrutenin laivoilla on saanut vaikutteensa eri alueiden ja vierailusatamiemme perinteisistä ruokalajeista. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvilla ruokalistoilla korostuu tuore lähiruoka: kala, liha, juustot, marjat ja hedelmät. Kiertomatkojen hintaan sisältyy täysihoito. Aamiainen ja lounas tarjoillaan normaalisti noutopöydästä. Kahvilat tarjoavat pikkupurtavaa ja juomia 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Matka Hurtigrutenilla ei ole vain kauniita maisemia, vaan myös herkullisia makuelämyksiä. Ateriat perustuvat aina tuoreisiin raaka-aineisiin. Tule mukaan nauttimaan Norjan rannikon parhaista antimista. Kaikki ruoka laivalla valmistetaan kokeneiden norjalaisten keittiömestarien johdolla. Laaja ateriatarjonta ulottuu paikallisista perinneherkuista moderniin fuusioruokaan. Ravintoloissa on täydet anniskeluoikeudet ja illallisella onkin hyvä tilaisuus jakaa päivän kokemukset pöytäseurueesi kanssa.





  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!