« takaisin

Ohjelmaa lapsille ja nuorille


Perheyhtiönä MSC Cruises toivottaa myös kaikki lapset mukaan risteilyille. Loistavia lapsialennuksia on aina 17-ikävuoteen asti.


Mini Club & Junior's Club

Lapsille tarkoitetut kerhot ovat jaettu kahteen iän mukaan. Mini Club on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Junior’s Club sen sijaan 7-11-vuotiaille. Molemmissa kerhoissa on osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joiden kanssa lapset varmasti viihtyvät. Kerhoista pelataan erilaisia pelejä, urheillaan, tanssitaan ja tehdään esityksiä. Lapsille järjestetään myös omia juhlia (esim. Pizza Party). MSC Cruisesin yhteistyökumppanina LEGO tarjoaa valtavan valikoiman tarvikkeita lasten leikkeihin. Pienimmät lapset viihtyvät Chiccon opettavaisten lelujen parissa.

 

Ravintolat

Ravintoloissa on pienemmille vieraille saatavilla syöttötuoleja ja hyttiin vauvansänkyjä. Maitopullojen lämmittimiä löytyy jokaiselta laivalta ja on pyydettäessä saatavilla myös hyttiin. Ravintoloista saa myös lastenruokia. Vanhemmille lapsille on tarjolla laaja lasten ruokalista, josta lapset voivat valita omat herkkuruokansa. Buffet-ravintola on auki 20 tuntia vuorokaudessa.
Videot

Young Club & Teens Club

Nuoret löytävät ikäistään seuraa Young Clubissa (12-14-vuotiaille) tai Teens Clubissa (15-17-vuotiaille). Nuorille löytyy koko risteilyn ajaksi monipuolisesti aktiviteetteja, kuten urheiluturnauksia, tanssikilpailuja, pelejä ja WII-, Xbox- ja PlayStation-turnauksia.  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!