takaisin

Ohjelmaa lapsille ja nuorille


Norwegian Cruise Line on erinomainen lomavaihtoehto lapsiperheille. Eri ikäryhmille löytyy omaa ohjelmaa lentopallosta kuppikakkujen koristeluun ja sirkuskoulusta teemajuhliin. Lapset innostuvat myös Nickeldeon-ohjelmista tuttujen hahmojen, kuten Paavo Pesusienen, näkemisestä osalla varustamon aluksista. Norwegian Cruise Linella perheet on otettu hyvin huomioon myös hyttivalikoimassa. Monien lasten lempipuuhaa on tietysti uiminen, johon Norwegian Cruise Linen aluksilla on panostettu. Useilla aluksilla on lapsille oma allas tai vesipuisto mahtavine liukumäkineen.

 

Lasten ja nuorten kerhot

 

Lapsille ja nuorille on omat tilat laivalla ja jokaiselle ikäryhmälle on suunniteltu juuri heille sopivaa luovaa ja viihdyttävää ohjelmaa. Lastenklubeissa on osaavaa henkilökuntaa ohjaamassa ja huolehtimassa nuoremmista matkustajista:

 

 

  • Splash Academy (3–12 v.)
  • Turtles (3–5 v.): mm. maalausta, sirkuskoulu, kehittäviä aktiviteetteja, satutunteja, aarrejahteja
  • Seals (6–9 v.): mm. sirkuskoulu, elokuvia, pelejä, maalausta, urheilua ja perheaktiviteetteja, aarrejahteja, videopelejä
  • Dolphins (10–12 v.): mm. maalausta ja askartelua, sirkuskoulu, elokuvia, tiimihaasteita, urheilua, videopelejä
  • Entourage (13–17 v.)
  • Teens (13–14 v. & 15–17 v.): mm. sirkuskoulu, elokuvia, taidetta ja musiikkia, teatterikerho, urheilua, tiimihaasteita, teemajuhlia ja uima-allas bileitä, videopelejä 

Pienet lapset

 

Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa kanssa muutamaksi tunniksi joka päivä leikkimään, maalaamaan ja viettämään aikaa muiden pienten lasten kanssa. Norwegian Escapella on myös tarjolla lastenhoitopalvelu.

VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 12 000 risteilyvaihtoehtoa!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!