• Varaa Anthem of the Seas risteily

Anthem of the Seas


Videot

Tunnelma laivalla

Anthem of the Seas-aluksella on edustettuina kaikki ikäryhmät ja lukuisia kansallisuuksia.

Tunnelma on huoleton ja rento ja palvelu ystävällistä. Muutamana iltana risteilyllä on ns. ”formal-night”, jolloin suositellaan muodollisempaa pukeutumista laivan pääravintolaan.

 

Hytit

Kaikkien hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on erilliset vuoteet, jotka saa pyydettäessä yhdistettyä yhdeksi vuoteeksi. Hyttien koko on Royal Caribbeanin muihin aluksiin verrattuna keskimääräisesti suurin. Lisäksi sisähytteihin on tehty erityisen jättinäytön avulla virtuaalinen parveke merinäköalalla, joka lähettää live-kuvaa suoraan laivan ulkopuolelta.

 

Ruokailu

Laivalla on yli 20 ravintolaa, kahvilaa ja baaria. Valikoima vaihtelee pizzasta sushiin, jäätelöstä donitseihin, terveellisempiä vaihtoehtoja tarjoavista perinteisiin pihviravintoloihin. Jokaisen makuun löytyy siis jotakin. Uutta ruokailukonseptia Quantum-luokan laivoilla kutsutaan nimellä ”Dynamic Dining”. Perinteisiä kattausaikoja ei enää tarvitse noudattaa ja asiakas voi itse päättää milloin haluaa syödä. Erikoisravintoloita, kuten The Wonderlandia, Jamie Oliverin Jamie’s Italiania tai Michael’s Genuine Pubia voi lämpimästi suositella. Kaikki näistä kolmesta löytyy sekä Anthem of the Seasilta, Quantum of the Seasilta että Ovation of the Seasilta.

 

Viihde

Anthem of the Seas-aluksen uusi vetonaula on North Star. Se on lasipallo, joka vie matkustajan jopa 90 metriä meren yläpuolelle ja tarjoaa vaikuttavan 360 asteen panoraamanäkymän. Valtavan adrenaliiniryöpyn tarjoaa laskuvarjohyppysimulaattori. Erityisesti perheet arvostavat SeaPlexiä. jossa ensimmäistä kertaa risteilyaluksella pääsee ajamaan törmäilyautoilla tai sirkuskouluun, jossa voi harjoitella akrobaattisia temppuja. Lisäksi matkustajat ovat enemmän kuin tervetulleita käyttämään muita Royal Caribbeanilta tuttuja viihdykkeitä, kuten surffaussimulaattoria, kiipeilyseinää tai kylpyläosastoa ja kuntosalia. Musikaalien ystävät voivat käydä katsomassa kuuluisan Broadway-musikaalin.

 

Lapset

Aluksella on lapsille aivan omat alueensa, jossa he voivat leikkiä muiden ikäistensä lapsien kanssa ja kokea loman niin kuin haluavat. Koulutetut miehistön jäsenet huolehtivat yli 6 kk vanhoista lapsista päivän aikana. 3 vuotta täyttäneet lapset voivat osallistua lastenklubeihin ja teini-ikäisillekin on omat alueensa, kuten disko ja kuntosali.

 

Urheilu ja hyvinvointi

Koko kansi 15 on omistettu urheilulle. Muun lisäksi sieltä löytyy SeaPlex-alue, juoksurata, kiipeilyseinä sekä tietysti Vitality Spa & Fitness Centre. Suuri kuntosali tarjoaa monipuolisesti laitteita ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Laajassa kylpyläosastossa on hoitoja manikyyreistä erilaisiin hierontoihin ja Botox-hoitoihin. Täällä voit ehostaa kauneuttasi tai sitten vain rentoutua. Lisäksi löydät kannelta 16 surffaus- sekä laskuvarjohyppysimulaattorit.

Online tarjoukset


Kaikki onlinetarjoukset »

Royal Caribbean kampanjat ja erikoisedut

Toinen matkustaja risteilee huippuedullisesti Karibialla

Kampanja-aika: vain 16.–18.3.2018

Kahden hengen hytin toinen matkustaja risteilee Karibialla huippuedullisesti 1.7.2018–31.3.2019 (ei koske joulun tai uuden vuoden lähtöjä). Toinen matkustaja maksaa risteilystään vain tipit, verot ja muut pakolliset kulut. Huipputarjous on voimassa 16.–18.3.2018. 

 

Royal Caribbeanin järjestelmähäiriön vuoksi koko alennus ei näy automaattisesti online-varaamossamme, vaan lisäalennus lisätään asiakaspalvelun kautta. Viikonlopun varaukset vain onlinevaraamosta ja lisäalennus lisätään manuaalisesti maanantaina.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia ja kahden hengen hyttejä, joissa matkustaa kaksi henkilöä. Tarjous ei ole yhdistettävissä seniori- tai kanta-asiakasalennukseen tai muihin alennuskampanjoihin. Kampanja on voimassa vain 16.–18.3.2018. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huippuhintaan Karibialle – Oasis-luokan risteilyt alk. 531 €

Kampanja-aika: 31.3.2018 asti

Huippuhintaan Karibialle! Sisähyttien hintoja on alennettu useilla Oasis-luokan laivojen lähdöillä. Tarjous koskee hyttiluokkia 4V & 6V. Risteilyt alk. hintaan 531 €/hlö.

 

Valikoidut alennuslähdöt

 

Allure of the Seas: 19.8., 2.9., 16.9., 23.9. & 5.11.2018

Harmony of the Seas: 1.9. & 27.10.2018

Oasis of the Seas: 2.9., 16.9., 30.9. & 14.10.2018


Säännöt

Tarjous koskee vain valikoituja lähtöjä ja kahta matkustaa per hytti. Tarjouksen voi yhdistää vain nettipakettikampanjaan (ei muihin alennuskampanjoihin tai kanta-asiakasalennuksiin). Alennushyttejä tarjolla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan

Kampanja-aika: 31.3.2018 asti

Royal Caribbeanin risteilyille on mahdollisuus lisätä risteilyvarauksen yhteydessä Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan (40 €/päivä). Alennuksen suuruus on yli 20 %. Tarjous koskee 1.4.2018 jälkeen lähteviä risteilyjä. 

 

Varaukset vain asiakaspalvelun kautta. Klikkaa ja tutustu Deluxe-juomapakettiin!


Säännöt

Varattavissa vain asiakaspalvelun kautta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lapset risteilevät Royal Caribbeanin laivoilla lähes ilmaiseksi

Kampanja-aika: 31.3.2018 asti

Lisävuoteessa majoittuvat alle 12-vuotiaat lapset (hytin 3. ja 4. matkustaja) risteilevät Royal Caribbeanin risteilyillä huippuhintaan; lapset maksavat risteilystään vain verot, satamamaksut ja palvelurahat. Kampanja koskee vähintään 4 yön risteilyjä Euroopassa, Bahamalla, Bermudalla, Havaijilla, Kanadassa ja Karibialla ajalla 7.4.–31.5.2018 ja 1.9.–17.12.2018 (paitsi 17.–23.11.2018). 

 

Alennettu hinta näkyy suoraan Risteilykeskuksen onlinevaraamossa.

HUOM! Myös perhehyteissä majoittuville on tarjolla alennusta hytin 3. ja 4. matkustajasta (ei ikärajoitteita). Tarjousta ei voi yhdistää alle 12-vuotiaiden lasten lisävuodetarjoukseen (yllä).

Hytin 3. ja 4. matkustaja saavat alennusta
Euroopan risteilyillä 50 % (lähdöt v. 2018–2019)
Muiden kohteiden risteilyillä 30 % (lähdöt v. 2018–2019, ei koske Kiinan risteilyjä tai Atlantin ylityksiä)

Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Tarjous koskee lisävuoteessa majoittuvaa 3. ja 4. alle 12-vuotiasta lasta. Kampanja koskee vähintään 4 yön risteilyjä Euroopassa, Bahamalla, Bermudalla, Havaijilla, Kanadassa ja Karibialla ajalla 7.4.–31.5.2018 ja 1.9.–17.12.2018. Poisluettuna on lähdöt 17.–23.11.2018. Perhealennus koskee perhehyttejä luokissa FI, FO, FB, FS jne. Lähdöt v. 2018–2019.

 

Tarjoukset ovat yhdistettävissä perhetarjoukseen (1000 € alennus) ja kanta-asiakasalennuksiin (parvekehytit ja sviitit). Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Hyttejä on tarjolla saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ystävien ja perheen kanssa 1000 € alennus Euroopan ja Karibian risteilyistä

Kampanja-aika: 31.3.2018 asti

10 hengen perheet tai ystäväporukat saavat Euroopan risteilyistä 1000 euron alennuksen. Alennus koskee kaikkia vuonna 2018–2019 lähteviä, vähintään 7 yön, risteilyjä Euroopassa. Tarjous koskee myös uutta Symphony of the Seas -alusta, joka aloittaa liikennöinnin huhtikuussa 2018. Tarjous koskee myös vähintään 7 yön Karibian risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.7.2018–31.3.2019.

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Perheen/ryhmän tulee olla vähintään 10 henkilöä ja varausnumerot tulee olla linkitettyjä. Alennus 1000 € on per perhe/ryhmä. Kampanjan voi yhdistää muihin voimassaoleviin kampanjoihin. Rajoitettu määrä paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Maailman suurimmalle laivalle erikoishintaan

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan, voimassa toistaiseksi

Maailman suurin risteilyalus, Symphony of the Seas, saapuu Välimerelle keväällä 2018. Valikoituja lähtöjä ja hyttiluokkia on nyt myynnissä erikoishintaan. Lisäksi risteilyjen kaupan päälle saa nettipaketin.

 

Erikoishinnat koskevat Barcelonasta 14.4., 21.4., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8. ja 30.9.2018 lähteviä viikon risteilyjä hyttiluokissa 4V (sisähytti) ja 2J (Central Park -parvekehytti). Erikoishintoja on tarjolla 14.4. lähdöllä myös hyttiluokkaan 8D (parvekehytti merinäköalalla). 


Säännöt

Tarjous koskee vain valikoituja lähtöjä valikoiduissa hyttiluokissa. Erikoishintalähdön voi yhdistää perhekampanjaan sekä Crown & Anchor -kanta-asiakasohjelman parvekehytti- ja sviittialennuksiin. Erikoishinnat perustuvat saatavuuteen. Hyttejä on tarjolla rajoitetusti. Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Risteilyjä jopa 35 % alennuksella

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Lähes kaikkia Royal Caribbeanin risteilyjen hintoja on alennettu 35 %. Kampanja koskee 1.4.2018–31.12.2019 lähteviä risteilyjä (ei risteilyjä Kiinassa). Alennus näkyy automaattisesti onlinevaraamon hinnoissa. 


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Tarjouksen voi yhdistää kanta-asiakasohjelman parvekehytti- ja sviittialennuksiin sekä perhetarjouskampanjaan. Juomapakettia alennettuun hintaan, ei ole mahdollista varata tarjoushintoihin. Tarjous ei ole yhdistettävissä seniorialennukseen tai muihin alennuskampanjoihin. Paikkoja rajoitetusti.

 

Tiettyjen lähtöjen sisähyttialennus on ainoastaan kahdelle matkustajalle hytissä. 


Kaikki risteilytarjoukset »


 • Ravintolat19
 • Baarit9
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Disco/yökerho
 • Kasino
 • Teatteri
 • Kirjasto
 • Uima-altaat3
 • Porealtaat4
 • Allasalue vain aikuisille
 • Kauneushoitola/SPA
 • Pesupalvelu
 • Wi-Fi
 • Urheilukenttä
 • Kuntokeskus
 • Minigolf
 • Juoksurata
 • Kiipeilyseinä
 • Lasten allas
 • Leikkipaikka
 • Lastenklubi
 • Teiniklubi
 • Lastenhoitopalvelu
 • Videopelisali
 • 24 huonepalvelu
 • Puhelin
 • Hyttejä joissa yhdysovi
 • Hiustenkuivaaja
 • Yhdenhengen hyttejä
 • Tallelokero
 • Sähköjännite: 220v

Sisähytti virtuaalisella parvekkeella


Quantum-laivaluokan sisähyttien erikoisuutena on lähes lattiasta kattoon ulottuvat virtuaaliset parvekkeet. Parveke heijastaa reaaliaikaista kuvaa mereltä ja kohteista. Hytissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi tyylikkään hytin varusteluun kuuluu mm. sohva, televisio, minibaari, tallelokero ja vaatekaappi. Osaan hyteistä mahtuu neljä henkilöä.

 

Hytin koko on 15m²


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta viiteen ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 18m2


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 18m2, parveke 6m2


Junior-sviitti


Tämä on yksi pienimmistä sviiteistämme. Sviitissä on yksityinen parveke istuinryhmällä. Vuoteen saa joko queen-size parivuoteeksi tai kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä kylpyamme). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Sviitin koko: 25m2, parveke 15m2

 


Grand-sviitti


Tähän tilavaan sviittiin kuuluu yksityinen parveke istuinryhmällä. Queen-size vuoteen saa myös pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Sviitin vakiovarusteluun kuuluu sohvaryhmä/viihdetila, 42" plasma-TV, stereot, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku, kylpyamme ja kaksi lavuaaria (Grand Suiten kylpyhuone on suurempi kuin sisä-, näköala- ja parvekehyttiemme kylpyhuoneet). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain hyteissä on vuodesohva, joten tilaa myös neljälle.

 

Lisäksi varustamo tarjoaa concierge-palvelun, johon kuuluu mm. yksityinen lounge sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.

 

Sviitin koko: 37m2, parveke 10m2


Juomapaketit

Juomapaketit tekevät risteilystä helpompaa, eikä maksamista tarvitse miettiä enää risteilyn aikana. Paketteja on useita erilaisia, joten jokainen voi valita niistä sellaisen, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Paketilla on päiväkohtainen hinta ja juomia saa rajattomasti.

 

Lue lisää »


Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Vertaile ja säästä!

  Kaikki Anthem of the Seas risteilyvaihtoehdot varattavissa online!
Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Hae risteilyjä


Quantum-luokka

Quantum of the Seas ja Anthem of the Seas ovat Quantum-luokan ensimmäiset laivat. Laivojen monipuoliset aktiviteetit ja palvelut varmistavat, että tekemistä on aamusta iltaan kaiken ikäisille. Laivoiltaa löydät kaikkea laskuvarjohyppy -simulaattorista ja törmäilyautoista H2O alueeseen perheen pienimmille. Lisäksi laivoilta löydät muita Royal Caribbeanille tyypillisiä ominaisuuksia kuten kiipeilyseinän, useita uima-altaita sekä ensiluokkaisen kylpylän.

 

Quantum-luokan laiva:

Quantum of the Seas  Anthem of the Seas  Ovation of the Seas - UUSI


Tekniset tiedot

 • Rakennusvuosi2015
 • Uudistettu
 • Pituus 348 m
 • Bruttotonnit167 800
 • Matkustajia4 180
 • Henkilökuntaa2 384
 • Leveys 41 m
 • Risteilynopeus 22,6 s
 • Kansia16
 • Hytteja2 090

Kohokohtia laivalla

North Star

Nauti näkymistä lasikupolissa North Starissa, 100 metriä merenpinnan yläpuolella.


Laskuvarjosimulaattori

Ensimmäisenä maailmassa Quantum of the Seas® -laivalla on laskuvarjohyppysimulaattori RipCord by iFly®, jonka avulla asiakkaat voivat kokea laskuvarjohypyn jännittävyyden. 


Virtuaalinäkymät sisähyteissä

Sisähyteissä voit katsella samanlaista näköalaa kuin parvekehyteissä. Näissä hyteissä voit nauttia sekä auringonnoususta että auringonlaskusta, jotka vastaavat todellista näkymää. 


Two70

Two70°℠ - upea alue, joka on päivisin moderni olohuone upeilla näkymillä, ja jossa iltaisin.

voit kokea mielenkiintoisia esityksiä ja häikäisevän digitaalisen luonnon. Täällä voit myös nauttia drinkin jääbaarissaNäytä kaikki kohokohdat »

ALTAAT, KYLPYLÄ JA RENTOUTUMINEN

• Vitality℠ Spa, jossa on yli 100 erilaista hoitoa, kuten hierontaa ja akupunktiota.

• Ensiluokkainen kuntokeskus, esimerkiksi jooga- ja taiji-tunteja.

• Useita uima-altaita, Solarium, allasalue aikuisille.

• Poreamme

• Concierge club

 

TOIMINTAA JA SEIKKAILUA

• North Star℠

• RipCord by iFly®, laskuvarjohyppysimulaattori

• FlowRider®, surffisimulaattori

• Törmäilyautot

• Rullaluistelualue

• Kiipeilyseinä

• Koripallokenttä

• Juoksurata

 

RAVINTOLAT - TERVETULOA DYNAMIC DININGIIN

• Quantum of the Seas® -laiva tarjoaa enemmän joustavuutta ja valinnanvaraa kuin mikää muu laivamme aikaisemmin. Laivalla ei ole tiettyjä illallisaikoja tai istumajärjestyksiä. Tuttujen Windjammer Café, Sorrento´s Pizza sekä Johnny Rockets® -ravintoloiden lisäksi voit valita lukuisista uusista ravintoloista. Useimmat sisältyvät risteilyn hintaan, kun taas erikoisravintoloissa peritään pieni kattausmaksu.

• Monet uusista ja jännittävistä ravintoloista sisältyvät risteilyn hintaan, esimerkiksi American Icon Grill, Silk, Chic ja The Grande Restaurant.

• Quantum of the Seas® laivalla löydät uniikit ravintolat mestarikokeilta Jamie Oliver sekä Michael Schwartz. Pientä lisämaksua vastaan voit valita mitä tahansa ruokalistalta.

 

LAPSET JA PERHEET

• Adventure Ocean® -ohjelma lapsille, sisältyy risteilyhintaan

• Leikki-ikäisille suunnattu Royal Babies® ja Royal Tots® leikkialue

• H2O Zone, vesipuisto lapsille

• DreamWorks® Experience, jossa voit tavata lempihahmojasi mm. Shrekistä, Madagaskarista ja Kung Fu Pandasta.

• Oma alue nuorisolle, jossa on oma loungetila ja disco.

• Lasten menu valituissa ravintoloissa

• Lastenhoitaja iltaisin

 

VIIHDE JA OSTOKSET

• Two70°℠ - upea alue, joka on päivisin moderni olohuone upeilla näkymillä, ja jossa iltaisin voit kokea mielenkiintoisia esityksiä ja häikäisevän digitaalisen luonnon. Täällä voit myös nauttia drinkin jääbaarissa.

• Broadway-esityksiä teatterissa

• Ulkoilmaelokuvateatteri

• Music Hall, livemusiikkia, DJ ja bändi

• Casino Royale®, jossa on suuri valikoima peliautomaatteja ja pelipöytiä

• Erilaisia baareja, klubeja ja loungetiloja

• Tax free-myymälät, joissa on parfyymeja, koruja, vaatteita ja paljon muuta


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!