• Varaa risteily

Silversea Cruises

Luksusristeilylle lähdetään nauttimaan intiimistä tunnelmasta, henkilökohtaisesta palvelusta ja upeista satamakohteista. Osaava henkilökunta pitää huolen siitä, että risteilysi sujuu luksustunnelmissa.

Italialainen Silversea on erittäin laadukas varustamo. Laivalla ei ole hyttejä vaan ainoastaan sviittejä. Jokaisella matkustajalla on oma hovimestari joka tarvittaessa pakkaa ja purkaa matkalaukut, harjaa puvun illalliselle ja lankkaa kengät. Voit odottaa, että pieninkin toiveesi toteutuu Silversean risteilyllä.

Tutustu Risteilykeskuksen Deluxe-varustamoihin!

Silversean ravintoloiden tarjonta vaihtelee jokaisen risteilyreitin mukaan. Risteilyllä Hongkongista Singaporeen syödään aasialaisen keittiön inspiroimia aterioita – Amalfin rannikolla sen sijaan maistellaan italialaisia herkkuja.
Risteilyalusten pienestä koosta huolimatta, risteilyillä on tarjolla runsaasti korkeatasoista viihdeohjelmaa. Nauti livemusiikista, osallistu cocktail-juhliin tai heittäydy pelin huumaan kasinolla!
Silversean risteilyillä on helppo pitää itsestään huolta. Vietä rentouttava iltapäivä kylpylässä tai osallistu veloituksetta kuntosalilla järjestettäville ryhmäliikuntatunneille!
Luksusristeilyllä voi luottaa siihen, että risteilyalus pysähtyy vain huolella valituissa satamakohteissa. Silversea panostaakin siihen, että matkustajat viihtyvät meripäivien lisäksi myös maissa. 
Silversean risteilyillä saat ensiluokkaista palvelua. Kaikki aluksen hovimestarit ovat saaneet koulutuksensa The Guild of Professional English Butler -killalta, ja ovat alansa huippuja. Hovimestari on apunasi koko risteilyn ajan. 
Silversean luksusristeilyllä pääset nauttimaan monipuolisesti erilaisista palveluista. Luksusristeilyllä sinun ei tarvitse murehtia erikseen maksamista, sillä kaikki juomat ja ateriat kuuluvat risteilyn hintaan.


  Kaikki Silversea Cruises risteilyvaihtoehdot varattavissa online! Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Katso tästä


Kuuden tähden luksusvarustamo Silversean laivastoon kuuluu kahdeksan pientä risteilyalusta. Silversean luksusristeilyillä nautitaan mielenkiintoisista satamakohteista, ensiluokkaisesta palvelusta ja ainutlaatuisista ruokailuelämyksistä. Lasi samppanjaa lounaalla, gourmet-herkkuja illallisella… kaikki kuuluu risteilyn hintaan! Silversean laivastossa on viiden luksusristeilyaluksen lisäksi kolme noin 130-paikkaista Exploration-alusta, joilla tutustutaan maailman jännittävimpiin luontokohteisiin – tietenkään luksuksesta tinkimättä. Alukset vievät sinut elämäsi seikkailulle Galápagossaarille, Antarktikselle ja Afrikan rannikolle! 

 

Luksusta koko rahan edestä

Silversean risteilyillä kaikki on mahdollista. Tekeekö sinun mieli nauttia aamiainen omalla parvekkeellasi? Haluatko tilata baarista pelkkää samppanjaa? Toivoisitko, että jääkaappisi olisi täytetty pelkillä lempijuomillasi? Kaikki onnistuu – ja mikä parasta, palvelut kuuluvat risteilyn hintaan! Silversean risteilyillä palvelu on aina yksilöllistä. Oma hovimestarisi purkaa halutessasi matkalaukkusi ja tekee pöytävaraukset aluksen erikoisravintoloihin. Risteilyllä pääset keskittymään vain olennaiseen, eli lomailuun!

 

Pienillä aluksilla on intiimi tunnelma, sillä matkustajia on vain 296–540. Tästä huolimatta ravintola- ja viihdetarjonnasta ei ole tingitty. Silversean luksusaluksilla on 4–6 ravintolaa, joissa tarjoillaan tuoreista raaka-aineista tehtyjä gourmet-annoksia. Herkullisia annoksia voi tilata huonepalvelun kautta veloituksetta omaan sviittiin, jos rauhallinen illallinen parvekkeella houkuttelee ravintolailtaa enemmän. Huonepalvelusta saa tilattu kevyitä annoksia myös aluksen yleisiin oleskelutiloihin. 

 

Mielenkiintoiset kohteet

Silversea panostaa risteilyreittiensä valintaan. Varustamo pystyy tarjoamaan asiakkailleen parempia kohdesatamia, sillä alukset pääsevät rantautumaan pieniin satamiin ja aina lähelle kohteen keskustaa. Kierrä ympäri Etelä-Amerikkaa, näe Välimeren kauneimmat satamat, seilaa Tyynenmeren halki tai nauti auringosta Karibianmerellä. Varustamo tarjoaa risteilyjä yli 800 kohteeseen ympäri maailmaa. Tutustu mielenkiintoisiin matkareitteihin online-varaamossamme!

 

Exploration-risteilyt ainutlaatuisiin luontokohteisiin

Tutkimusmatkaristeily luksuspalveluilla? Rentouttavien luksusristeilyjensä lisäksi Silversea tarjoaa ylellisiä tutkimusmatkaristeilyjä maailman jännittävimpiin luontokohteisiin kolmella noin 130-paikkaisella Exploration-aluksellaan. 

 

Lähde tutustumaan Antarktikseen täysin ainutlaatuisella tavalla! Silver Explorer on rakennettu seilaamaan arktisissa vesissä. Päivällä asiantuntevat oppaat esittelevät sinulle Etelämantereen karua luontoa. Illalla retkikankeus haihtuu samppanjaa siemaillessa luksusaluksen baarissa. Villistä luonnosta kiinnostuneet voivat suunnata Silver Galapagoksella yhteen maailman eristyneimmistä luontokohteista, Galapagossaarille. Silver Discover risteilee ympäri maailmaa jännittävissä kohteissa, jonne isommilla risteilyaluksilla ei ole asiaa.  

Silver Cloud

Vuonna 1994 liikennöinnin aloittanut Silver Cloud on suhteellisen pieni luksusalus, jolle mahtuu 296 matkustajaa ja 222 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu vuonna 2012 ja pituutta sillä on 157 metriä. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1994

Uudistettu: 2013

Pituus: 156,7 m

Bruttotonnit: 16,800 t

Matkustajia: 296

Henkilökuntaa: 222


Silver Muse

Silver Muse aloitti liikennöinnin keväällä 2017 suurimpana Silversean risteilyaluksena.

Alukselle mahtuu 596 matkustajaa sekä 411 miehistön jäsentä. Pituutta aluksella on 213 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2017

Pituus: 212,8 m

Bruttotonnit: 40,700 t

Matkustajia: 596

Henkilökuntaa: 411


Silver Shadow

Vuonna 2000 liikennöinnin aloittanut Silver Shadow on hieman suurempi kuin vanhemmat Silversean alukset. Alukselle mahtuu 382 matkustajaa sekä 302 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu vuonna 2011 ja pituutta sillä on 186 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2000/2001

Uudistettu: 2010/2013

Pituus: 186 m

Bruttotonnit: 28,258 t

Matkustajia: 382

Henkilökuntaa: 302


Silver Spirit

Vuonna 2009 liikennöinnin aloittanut Silver Spirit on Silversean risteilyaluksista toiseksi uusin ja suurin. Alukselle mahtuu 540 matkustajaa sekä 376 miehistön jäsentä. Risteilyaluksella on pituutta 186 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2009

Pituus: 198,5 m

Bruttotonnit: 36,000 t

Matkustajia: 540

Henkilökuntaa: 376


Silver Whisper

Vuonna 2000 liikennöinnin aloittanut Silver Whisper on hieman suurempi kuin vanhemmat Silversean alukset. Alukselle mahtuu 382 matkustajaa sekä 302 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu vuonna 2010 ja pituutta sillä on 186 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2000/2001

Uudistettu: 2010/2013

Pituus: 186 m

Bruttotonnit: 28,258 t

Matkustajia: 382

Henkilökuntaa: 302


Silver Wind

Vuonna 1995 liikennöinnin aloittanut Silver Wind on suhteellisen pieni luksusalus, jolle mahtuu 296 matkustajaa ja 222 miehistön jäsentä. Risteilyalus on kunnostettu vuonna 2013 ja pituutta sillä on 157 metriä.

 

 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1995

Uudistettu: 2013

Pituus: 156,7 m

Bruttotonnit: 17,400 t

Matkustajia: 296

Henkilökuntaa: 222Matkasopimus syntyy, kun matkustaja on matkan tilattuaan maksanut varausmaksun. Silversean risteilyillä varausmaksu on 25% risteilyn kokonaishinnasta. Loppumaksu on suoritettava 125 vrk ennen matkan alkua.


Silversea Cruisesin kanta-asiakasohjelman nimi on Venetian Society. Kanta-asiakkaana saat muun muassa nauttia yksityisistä juhlista laivalla ja alennuksista valikoiduista risteilyistä. Kaikki kanta-asiakasedut on saatavilla myös Risteilykeskuksen kautta varattaessa.  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!