Varaa risteily  


Aasian risteilyt

Aasia on täydellinen kohde laivalla valloitettavaksi. Lähde risteilylle Kaakkois-Aasian, Itä-Aasiaan tai Etelä-Aasiaan! Aasian risteilyllä vieraillaan muun maussa sellaisissa kohteissa, kuin Hong Kong, Singapore, Tokio ja Shanghai. Näe Malesian, Thaimaan, Vietnamin, Etelä-Korean, Kiinan, Indonesian, Intian ja Japanin parhaat palat!
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!Suosittelemme


Kaakkois–Aasian kohteet samalla risteilyllä

Hong Kong, Vietnam, Thaimaa, Singapore, Malesia... Kaikki nämä eksoottiset maat on helppo yhdistää risteilyllä. Kaakkois-Aasian risteilyt kestävät tyypillisesti 11–15 päivää. Matkusta mukavasti kaupungista toiseen, ja nauti vieraanvaraisuudesta sekä laivalla että maissa!

Varaa online »   11–15 pv     alk. 949
useita vaihtoehtoja

Yhdistä Princess Cruisesin risteily kätevästi Japanin matkaan

Diamond Princess -laivan risteilyt lähtevät Japanin Jokohamasta. Lennä suoralla lennolla Tokioon tai Osakaan. Lähde risteilylle Koreaan tai kierrä ympäri Japanin pääsaaret!

Varaa online »   6-9 pv     alk. 552
Princess Cruises, Diamond Princess

Royal Caribbeanin risteilyt alk. 259 €

Kolmen ja neljän yön risteilyt Singaporesta Thaimaahan ja Malesiaan ovat hintatietoisen valinta. Kuala Lumpur, Penang ja Phuket ovat kohteita, joihin pääsee alle viikon kestoisilla risteilyillä.

Varaa online »   4-5 pv     alk. 242
Royal Caribbean, useita laivoja

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!