Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Chilen vuonot, Antarktis ja Falklandinsaaret

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

PÄIVÄT 1-2. Santiago de Chile – Punta Arenas

Yövyt matkan ensimmäisen yön Santiago de Chilessä. Voit tutustua eloisaan kaupunkiin ennen lentoasi Punta Arenasiin. MS Roald Amundsen odottaa valmiina Punta Arenasin satamassa.

PÄIVÄ 3. Chilen vuonot

Matka aloitetaan ylittämällä Beaglensalmi. Maisemaa hallitsee jää, eikä ihmisen kosketus näy tällä syrjäisellä seudulla. Nauti Chilen ainutlaatuisista vuonoista matkalla kohti Drakensalmea. 

PÄIVÄT 4-5. Kap Horn ja Drakensalmi

Aamulla MS Roald Amundsen purjehtii Beaglensalmen poikki kohti avomerta. Jos olosuhteet sallivat, rantaudutaan Kap Hornissa. Rantautuminen saattaa kuitenkin olla vaikeaa, sillä sääolosuhteet alueella saattavat olla rajut. Kap Horn on sekä Chilen että koko Etelä-Amerikan eteläisin kärki. Kap Hornilta risteilyalus jatkaa kohti Antarktista Drakensalmen yli, jossa kaksi valtamerta kohtaavat toisensa. Salmi yhdistää Atlantin ja Tyynenmeren toisiinsa. Pohjoisen kylmä merivesi sekoittuu etelästä virtaavaan vähemmän suolaiseen ja lämpimään veteen. Tästä johtuen vedessä asustaa ainutlaatuinen sekoitus kaloja ja muita mereneläviä.

PÄIVÄT 6-12. Antarktis

Maailman autioin alue, Antarktis, eroaa varmasti kaikesta aikaisemmin kokemastasi. Ilma on viileää ja puhdasta. Jäävuoret kohoavat loputtoman valkean maiseman keskellä. Kuljet suurten löytöretkeilijöiden jalanjäljissä, ja kuulet heidän historiastaan. Näet maisemat, kuten he aikoinaan näkivät - muuttumattomina, kaukaisina ja kunnioitusta herättävinä. MS Fram kulkee pitkin Washingtoninsalmea, Coronation Islandin kautta, ennen kurssin kääntämistä Elefanttisaarelle ja Etelämantereelle.

 

Tutkimusretket keskittyvät Antarctic Soundin salmea ja Eteläisiä Shetlandsaaria ympäröiville alueille. Eteläisten Shetlandsaarten tunnetuimpia nähtävyyksiä on Deception Island, omaperäinen ympyränmuotoinen tulivuoren kaldera. Half Moon Island tunnetaan luonnon monimuotoisuudesta. Ihastele Weddellinmeren valtavia jäävuoria, vulkaanisia saaria ja suuria pingviiniyhdyskuntia! Päivien aikana järjestetään useita retkiä mantereelle. Voit kokeilla muun muassa melomista tai lähteä patikoimaan asiantuntevan oppaan johdolla.

 

Jää-, tuuli- ja sääolosuhteet sanelevat matkareittin. Maihinnousupaikat valitaan lopullisesti matkan aikana. 

PÄIVÄ 13. Merellä

Kurssi käännetään takaisin kohti sivilisaatiota ja Falklandinsaaria. Falklandinsaaret muodostuvat kahdesta suuresta sekä yli 700 pienemmästä saaresta. Saarille on rantauduttu ensimmäisen kerran vuonna 1690. Laivalla tutustutaan alueen luontoon ja dramaattiseen historiaan luentojen merkeissä. Kannella kannattaa olla tarkkana, jos haluaa bongata albatrosseja. 

PÄIVÄT 14-16. Falklandinsaaret

Päivän kestäneen merimatkan jälkeen MS Roald Amundsen saapuu Falklandinsaarille. Näillä saarilla vallitsee ainutlaatuinen subantarktinen ekosysteemi ja elää yli 70 eläin- ja lintulajia. Maisemat sävähdyttävät kallioineen ja lempeine rantoineen. Ympäristöstä huolimatta asutus on brittiläistyylistä. Jotkut saarten syrjäisistä maatiloista ovat olleet saman suvun omistuksessa jo kuuden-seitsemän sukupolven ajan. Lampaat laiduntavat sulassa sovussa valtavien albatrossi- ja kalliotöyhtöpingviiniyhdyskuntien rinnalla. Vierailu saarilla ei olisi täydellinen ilman visiittiä pääkaupunki Port Stanleyssä. 

PÄIVÄ 17. Magalhãesinsalmi

Risteilyalus kiertää Magalhãesinsalmen. Meripäivän aikana muistellaan koettua matkaa ja tähystellään maisemia. 

PÄIVÄ 18. Punta Arenas – Santiago de Chile

Punta Arenasiin saavutaan aamutuimaan. Bussikuljetus vie satamasta lentokentälle, ja kotimatka voi alkaa lennolla Santiago de Chileen. Risteily päättyy. 

 

 

Vuoden 2021 lähdöillä (pois lukien 7.1.) matkaohjelma poikkeaa hieman yllä mainitusta, ja Antarktiksella vietetään useampi päivä.

 

Päivät 1-2: Santiago de Chile – Punta Arenas

Päivä 3: Chilen vuonot

Päivät 4-5: Kap Horn ja Drakesnsalmi

Päivät 6-14: Antarktis

Päivät 15-16: Merellä

Päivät 17-18: Falklandinsaaret

Päivä 19: Magalhãesinsalmi

Päivä 20: Punta Arenas – Santiago de Chile

Hinnasto

Chilen vuonot, Antarktis ja Falklandinsaaret / Antarctica, Chilean Fjords and Falklands – Great Explorers and Wildlife

 

Lähdöt 2019: 11.11., 27.11., 26.12.

Laiva: MS Roald Amundsen

 

2019 / Chilen vuonot, Antarktis ja Falklandinsaaret / Hinnat alk. hintoja per hlö
18 pv Polar-ulkohytti Arctic Superior -parvekehytti Expedition-sviitti
11.11. 10106 11663 14475
27.11. 10421 12046 12822
26.12. 9476 11663 12412

 

 

Lähdöt 2020: 11.1., 27.1., 12.2., 28.2., 20.11., 6.12., 22.12.

Laiva: MS Roald Amundsen

 

2020 / Chilen vuonot, Antarktis ja Falklandinsaaret / Hinnat alk. hintoja per hlö
18 pv Polar-ulkohytti Arctic Superior -parvekehytti Expedition-sviitti
11.1. 10106 12813 14475
27.1. 9266 11024 13599
12.2. 9056 10768 12722
28.2. 8439 10768 12138
20.11. 8084 10757 12863
6.12. 7696 10241 12246
22.12. 8666 11530 13787

 

 

Lähdöt 2021: 7.1., 23.1., 10.2., 28.2.

Laiva: MS Roald Amundsen

 

2021 / Chilen vuonot, Antarktis ja Falklandinsaaret / Hinnat alk. hintoja per hlö
18 pv Polar-ulkohytti Arctic Superior -parvekehytti Expedition-sviitti
7.1. 8084 10757 12863
20 pv Polar-ulkohytti Arctic Superior -parvekehytti Expedition-sviitti
23.1. 9150 12175 14558
10.2. 9150 12175 14558
28.2. 9150 12175 14558

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat päivän hinnat vahvistetaan varaushetkellä.

 

Hintaan sisältyy:

- Risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa

- Täyshoidon sis. teen ja kahvin

- Hotelliyö aamiaisineen Santiago de Chilessä

- Kuljetus hotellilta satamaan Santiago de Chilessä

- Lennot Santiago de Chile – Punta Arenas – Santiago de Chile

- Kuljetukset Punta Arenasissa

- Opastettu kierros Punta Arenasissa

- Veden- ja tuulenkestävän takin

- Maihinnousun eri kohteissa Polarcirkel-veneissä

- Aktiviteetit aluksella ja maissa

- Tutkimusmatkatiimin pitämät luennot

 

Hintaan ei sisälly:

- Kansainväliset lennot

- Matka- ja peruutusvakuutukset

- Valinnaiset retket ja palvelurahat

 

Tärkeää tietoa:

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä Polarcirkel-veneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.

Hytit

Hytit


Expedition Suite -sviitit

Laivan parhaissa sviiteissä on parivuode ja oleskelutila sohvalla/nojatuoleilla sekä televisiolla. Suurimmassa osassa sviiteistä on parveke. Osassa myös poreamme. Parhaat sijainnit keski- ja yläkansilla.

 

XL-sviitti (MA, MB)

XL-sviitit ovat aluksen tilavimpia sviittejä. Osasta niissä on oma parveke. Sviiteissä on lisäksi isot ikkunat, parivuode, vuodesohva, televisio, minibaari, kylpytakit, espressokone ja vedenkeitin. Majoittuminen mahdollista 4 henkilölle.

 

Sviitti (MD)

Sviiteissä on oma parveke, isot ikkunat, parivuode, vuodesohva, televisio, minibaari, kylpytakit, espressokone ja vedenkeitin. Sviitti on suunniteltu erityisesti pyörätuolissa liikkuville. 


Sviitti (ME)

Sviiteissä on oma parveke, parivuode, televisio, minibaari, kylpytakit, espressokone ja vedenkeitin. Majoittuminen mahdollista max. 4 henkilölle.

 

Kulmasviitti (MF, MC)

Sviiteissä on isot ikkunat, parivuode, televisio, minibaari, kylpytakit, espressokone ja vedenkeitin. Osassa parveke ja poreamme. Vuoteet saa pyydettäessä erilleen.

 

Arctic Superior -hytit

Arctic Superior -hytit ovat tilavia ja viihtyisiä. Hyteissä on parveke tai iso ikkuna. Osassa lisävuodemahdollisuus.

 

Parvekehytti (XT)

Yläkansilla sijaisevissa tilavissa hyteissä parivuode, televisio, kahvia/teetä ja vedenkeitin. Vuoteet saa pyydettäessä erilleen. Kaikissa hyteissä parvekkeet. 

 

Ulkohytti (TT)

Hytit sijaitsevat keski- ja yläkansilla. Hyteissä suuri ikkuna, parivuode, televisio, kahvia/teetä ja vedenkeitin. Vuoteet saa pyydettäessä erilleen.

 

 

Polar Outside -ulkohytit

Ulkohytit sijaitsevat keskikansilla. Osassa lisävuodemahdollisuus.


Ulkohytti (RR, RS)

Keskikansien tilavissa hyteissä on parivuode, televisio ja suuri ikkuna. Osassa myös vuodesohva. Vuoteet saa pyydettäessä erilleen. 

 

Ulkohytti (RL)

Keskikansien tilavissa hyteissä on parivuode, televisio ja venttiili-ikkunat. Vuoteet saa pyydettäessä erilleen.

 

Ulkohytti (RJ)

Keskikansien tilavissa hyteissä on parivuode, televisio ja suuri ikkuna. Hyteissä rajoitettu/estetty näkymä. Vuoteet saa pyydettäessä erilleen. Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkiohjelmaan voit tutusta allaolevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.  Osa retkistä (punaisella merkityt) on varattavissa vain laivalta. Tutustu retkitarjontaan!

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän! Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi. Tutustu lisäohjelmiin!

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja kolmeen erilaiseen palvelutasoon. Oheiselta sivulta näet mitä palveluita sisältyy valitsemaasi hyttiluokkaan. Tutustu matkustusluokkiin!

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen. Lue lisää!

 

ARKTISET RISTEILYT - HYVÄ TIETÄÄ

Lue lisää!

alk. 7696 €
2019: 11.11., 27.11., 26.12., 18 pv
2020 & 2021: useita lähtöjä, 18-20 pv

Tällä ikimuistoisella risteilyllä nähdään Chilen henkeäsalpaavan kauniit vuonot, bongataan villieläimiä Falklandinsaarilla ja koetaan muusta maailmasta eristyksissä oleva Antarktis.


Lähtö Santiago de Chilestä

Punta Arenas  Kap Horn  

Antarktis  Falklandinsaaret


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!