Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Tutkimusmatka: Patagonia, Etelämanner ja Chilen vuonot

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Päivä 1–5. Patagonia, Argentiina

Yövyt matkan ensimmäisen yön Uruguayn pääkaupungissa Montevideossa. Seuraavana aamuna sinulla on mahdollisuus lähteä kaupunkikierrokselle Montevideoon ennen tutkimusalus MS Midnatsolin kyytiin nousua. Risteily alkaa merimatkalla Valdésin niemimaalle, joka on tunnettu rikkaasta merenalaisesta elämästään. Alueella liikkuu muun muassa valaita, merileijonia ja hylkeitä. Tutkimusalus pysähtyy upeassa Puerto Madrynissa, jossa voit bongata myös pingviinejä.  Alueella järjestetään patikointi- ja valaankatseluretkiä. 

Päivä 6–9. Falklandinsaaret

Risteilyaluksella järjestetään mielenkiintoista ohjelmaa merimatkalla kohti Falklandinsaaria. Tarjolla on muun muassa mielenkiintoisia luentoja alueen historiasta ja maantieteestä. 

Aluksella toimii ”Young Explorers Antarctica” -kerho nuoremmille tutkimusmatkailijoille. Aikuisille tutkimusmatkailijoille on viininmaistelussa tarjolla argentiinalaisia viinejä. 

 

Falklandinsaarten New Island on mielenkiintoinen pikkusaari. Saarella asuu yhdyskunta tyrskyviuhtoja, merikarhuja, kalliotöyhtöpingviinejä, etelänmerinorsuja ja patagonian merileijonia. Carcass Island tunnetaan valkoisista hiekkarannoista, värikkäistä kukkuloistaan ja alueella asuvista pikkulinnuista. Maihin kuljetaan pienillä veneillä. Voit tutustua upeisiin saariin patikoimalla tai lähtemällä vaikkapa lintusafarille. Viimeiseksi risteilyalus pysähtyy Falklandinsaarten pääkaupungissa Stanleyssä. Värikkäässä merenrantakaupungissa yhteys Britanniaan käy parhaiten ilmi – bongaa punaisia puhelinkoppeja ja englantilaisia pubeja! Voit tutustua kaupunkiin itsenäisesti tai Hurtigrutenin retkillä.


Päivä 10. Merellä

Risteilyalus kääntää kurssin kohti Etelämannerta. Aluksella järjestetään luentoja Etelämantereesta, jotta elämyksestäsi tulisi mahdollisimman unohtumaton. Aluksen luentosalissa järjestetään ”Napapiirin elokuvafestivaalit”. 

Päivä 11–14. Antarktis

Antarktis on yksi maailman syrjäisimmistä alueista. Pääset vierailemaan valaanpyyntiaikaan käytössä olleilla tutkimusasemilla, ja ihastelemaan alueen villieläimiä. Bongaa esimerkiksi pingviinejä, hylkeitä ja valaita. Retkillä nautitaan mahtavista maisemista jäätikölle ja jäämerelle. Voit halutessasi kokeilla myös vaikkapa melontaa tai snorklausta. Alueeseen voi tutustua myös pienen veneen kyydistä mereltä päin. 

 

Risteilyaluksella järjestetään Etelämantereeseen liittyviä teemapäiviä. 


Päivä 15–18. Kap Horn ja Chilen vuonot

Päivän merimatkan jälkeen maata on jälleen näkyvissä. Näkymä Etelä-Amerikan eteläisimpään kärkeen, Kap Horniin, on pitkän merimatkan jälkeen lähes maaginen. Ennen Panaman kanaalin rakentamista merenkävijöiden tuli ylittää tämä karikkoinen alue aina halutessaan päästä Amerikan toiselta puolelta toiselle. Kap Hornissa yritetään pysähtyä parhaiden mahdollisuuksien mukaan; alue tunnetaan kovasta merenkäynnistä ja erittäin haastavista olosuhteistaan. Onnistunut rantautuminen Kap Horniin ei aina ole itsestäänselvyys.  

Tämän jälkeen MS Midnatsol asettaa kurssin kohti Punta Arenasia. Merimatka kulkee villistä ja koskemattomasta luonnostaan tunnetuiden Chilen vuonojen läpi. Syviä vuonoja ympäröivät mahtavat vuoririvistöt ja jäätiköt. Ihastele upeita näkymiä tutkimusaluksen kannelta, tai tutustu alueeseen jalan kuten Darwin teki 180 vuotta aikaisemmin. 

 

Risteilyn päätepysäkki on Magalhãesinsalmen Punta Arenas. Kotimatka alkaa lennolla Santiago de Chileen. 

Hinnasto

 

Tutkimusmatka: Patagonia, Etelämanner ja Chilen vuonot / Explore the South Atlantic, Antarctica & Patagonia

 

Lähtö: 22.10.2017

Laiva: MS Midnatsol

 

Tutkimusmatka: Patagonia, Etelämanner ja Chilen vuonot 22.10.2017  / Hinnat alk. hintoja per hlö
18 pv Polar sisähytti Polar ulkohytti Arctic Superior ikkunahytti  Expedition -sviitit
2h hytti 6346 6680 7493 X
1h hytti 6433 6767 7580 x

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat päivän hinnat vahvistetaan varaushetkellä.

 

Hintaan sisältyy:

- Yhden yön majoituksen Montevideossa

- Kuljetuksen Montevideon hotellilta tutkimusalukselle

- Montevideon kaupunkierroksen

- Risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa

- Täyshoidon sis. teen ja kahvin

- Maihinnousun eri kohteissa Polarcirkel-veneissä

- Aktiviteetit aluksella ja maissa

- Tutkimustiimin pitämät luennot

- Kuljetuksen Punta Arenasin lentokentälle

- Lennon Punta Arenas–Santiago

 

Hintaan ei sisälly:

- Kansainvälisiä lentoja

- Matka- ja peruutusvakuutukset

- Valinnaiset retket ja palvelurahat

 

Tärkeää tietoa:

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä Polarcirkel-veneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.

Hytit


Expedition Suite -sviitit

Owners-sviitti (MX) 43 – 45 m2

Kaksi huonetta, sohvaryhmä ja ruokapöytä, tv, stereot, internetyhteys, minibaari, oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys, minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.


Arctic Superior -ulkohytit

Minisviitti (Q) 15 – 20 m2

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (QJ) 15 – 20 m2

Rajoitettu näköala/ei näköalaa, sohvaryhmä, tv, minibaari.

 

Ulkohytti (U) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (P) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti ylä- ja keskikansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit

Ulkohytti (N) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva (joissain hyteissä kerrosvuoteet). Sijainti keski- ja alakansilla.

 

Ulkohytti (L) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Venttiili-ikkunat. Sijainti alakansilla.

 

Ulkohytti (J) 5 - 13 m2

Rajoitettu näköala/ei naköalaa, erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti ylä- ja alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit

Sisähytti (I)5 – 10 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.


Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkiohjelmaan voit tutusta allaolevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.  Osa retkistä (punaisella merkityt) on varattavissa vain laivalta. Tutustu retkitarjontaan!

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän! Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi. Tutustu lisäohjelmiin!

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja kolmeen erilaiseen palvelutasoon. Oheiselta sivulta näet mitä palveluita sisältyy valitsemaasi hyttiluokkaan. Tutustu matkustusluokkiin!

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen. Lue lisää!

 

ARKTISET RISTEILYT - HYVÄ TIETÄÄ

Lue lisää!

alk. 4777 €
22.10.2017, 18 pv

Koe Etelä-Amerikan ja Etelämantereen parhaat palat samalla risteilyllä! Tämä 18 päivän seikkailu alkaa merimatkalla Uruguayn Montevideosta Unescon maailmanperintökohteeseen, Valdésin niemimaalle. Risteilyn aikana tutustumme Patagonian upeaan rannikkoon, vierailemme Falklandinsaarilla ja vietämme unohtumattomat neljä päivää Etelämantereella. Risteilyn viimeiset päivät purjehditaan Etelä-Amerikan eteläisimmän kärjen, Kap Hornin, kautta Chilen upeilla vuonoilla. Risteilyn päätteeksi lennetään Santiago de Chileen.


Lähtö Montevideosta

Falklandinsaaret  Antarktis  Kap Horn  

Punta Arenas   Santiago      


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!