Black Friday -tarjoukset

Varaa risteily

Nyt on paras aika varata risteily!

Nyt jos koskaan kannattaa varata risteilyloma! Black Week tuo mukanaan upean kattauksen erilaisia kampanjoita; haaveilitpa siis reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon!

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Saat meiltä yli 30 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyt hintatakuulla. Varustamoiden Black Friday -tarjoukset ovat luonnollisesti myös hyödynnettävissä meidän kauttamme varattuna.

Tutustu koko risteilyvalikoimaan nettivaraamossamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella (020 1441 810), sähköpostitse (myynti@risteilykeskus.fi) tai kätevästi chatissä.

Tutustu risteilytarjontaan »

Voita risteilylahjakortti!

Tilaa Risteilykeskuksen uutiskirje, ja voita 500 euron arvoinen risteilylahjakortti!

Etkö ole vielä Risteilykeskuksen uutiskirjeen tilaaja?

Nyt on erinomainen hetki laittaa uutiskirje tilaukseen, sillä kaikki uutiskirjeen tilaajat ovat mukana 500 euron arvoisen risteilylahjakortin arvonnassa. Arvonta suoritetaan 15.12.2023. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tiedot eri varustamoiden  kampanjaeduista ja tarjouksista sekä risteilymaailman ajankohtaisimmista uutisista. Jaamme uutiskirjeen kautta myös tietoa laivavierailuista ja muista kivoista uutuuksista. Uutiskirjeen tilaus on mahdollista lopettaa milloin vain, joten voit halutessasi osallistua vain arvontaan ja poistua tämän jälkeen postituslistalta. Voit tehdä tilauksen alta löytyvän linkin kautta. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Osallistu arvontaan! »

Parhaat Black Friday -tarjoukset

Maailman suurimpien laivojen risteilyt erinomaiseen hintaan

Unelmoitko risteilystä maailman suurimmilla risteilylaivoilla? Tee unelmasta totta, ja hyödynnä Royal Caribbeanin Black Friday -tarjoukset! Lähes kaikki varustamon risteilyt ovat 30 % alennuksessa, minkä lisäksi saat Black Friday -lisäalennusta jopa 550 €.

Välimeren risteilyt

Royal Caribbean tuo Välimerelle ensi kesänä huippusuositut laivansa Oasis of the Seasin ja Odyssey of the Seasin. Kumpikin laiva on pakattu täyteen moderneja innovaatioita, hauskoja aktiviteetteja sekä maailmanluokan viihdettä. Reittivalikoimaan kuuluu sekä itäisen että läntisen Välimeren reittejä. Itäisellä Välimerellä nähdään muun muassa Kreikan saariston helmet Mýkonos ja Santorini sekä historiallinen Kusadasi Turkissa. Läntisen Välimeren kohokohtia ovat puolestaan vauhdikas Barcelona, Mallorcan aurinkorannat sekä Etelä-Italian vilkas metropoli Napoli.

Viikon risteilyt Välimerellä alkaen 814 €/hlö »

Karibian risteilyt

Myös Karibialla nähdään tänä talvena risteilymaailman jättiläisiä. Turussa rakennettu Icon of the Seas aloittaa risteilyt Karibialla tammikuussa. Lisäksi alueella seilaavat varustamon suosikkilaivat Wonder of the Seas ja Harmony of the Seas, joilla pääsee kokeilemaan esimerkiksi surffisimulaattoria, kolmea vesiliukumäkeä, pakopelihuonetta sekä merten pisintä liukumäkeä. Laivat kiertävät sekä itäisen että läntisen Karibian reittejä. Läntisen Karibian trooppisiin kohteisiin lukeutuvat muun muassa Meksiko, Honduras, Jamaika ja Caymansaaret. Itäisellä Karibialla pääsee nauttimaan Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten ja St. Maartenin kaltaisissa ihanista satamakohteista.

Viikon risteilyt Karibialla alkaen 618 €/hlö »

Royal Caribbeanin Black Friday -tarjoukset

Rennot all inclusive -risteilyt kaikenikäisille

Norwegian Cruise Linen risteilyt sisältävät nyt kaiken tarpeellisen rentouttavaa risteilylomaa varten. Saat risteilyllesi erinomaiset Free at Sea -edut kaupan päälle, kun teet risteilyvarauksen 27.11.2023 mennessä. Jopa yli 500 euron arvoinen etupaketti sisältää kattavan juomapaketin, internetpaketin, illallisia laivan erikoisravintoloissa sekä retkirahaa.

Tämän lisäksi varustamon risteilyt ovat 50 % alennuksessa ja valikoiduille risteilyille lennoista saa alennusta jopa 300 €/hlö. Tätä tilaisuutta ei siis kannata ohittaa!

Viikon All Inclusive -risteilyt alkaen 609 €/hlö »

7 yön risteilyn hintaan sisältyy nyt kaikki tämä:

  • yöpyminen valitsemasi hyttiluokan tasokkaassa hytissä
  • kaikki ruokailut laivalla vuorokauden ympäri
  • 1-2 illallista laivan erikoisravintoloissa
  • Open Bar -juomapaketti
  • uima- ja porealtaiden sekä kuntosalin käyttö
  • ohjelma lapsille
  • laaja viihde- ja aktiviteettitarjonta
  • 150 minuutin internetpaketti
  • 50 dollaria retkirahaa jokaista vierailusatamaa kohden

Norwegian Cruise Linen Black Friday -tarjoukset

Modernit alukset upeissa kohteissa

Hyödynnä MSC Cruisesin erinomainen Black Friday -tarjous! Useista tämän talven risteilyistä Välimerellä, Karibialla, Pohjois-Euroopassa tai Arabiemiraateissa saa nyt alennusta jopa 30 %. Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa, joten voit katsoa alehintaiset risteilyt suoraan täältä! Mikäli risteily kuuluu kampanjaan, on tämä merkitty risteilyn otsikkoon (esim. MSC Package – Persianlahti 7 yötä Dubai/Dubai – BLACK WEEK).

Kampanjalähdöille saa lisäksi Easy- tai Easy Plus -juomapaketin alennettuun hintaan, kun paketin lisää varauksen teon yhteydessä. Näet juomapaketin sisältävät risteilyhinnat suoraan nettivaraamostamme. Alehintaisen juomapaketin sisältävä hinta on merkitty risteilyn otsikkoon tarjouskampanjan yhteyteen (Black Week with Easy Drink tai Black Week with Easy Plus).

MSC Cruisesin Black Friday -tarjoukset

Muut Black Friday -tarjoukset

Tutustu muiden varustamoiden Black Friday -erikoistarjouksiin. Kaikki tällä hetkellä voimassaolevat tarjoukset löydät myös tarjoussivultamme.

Muut suositut varustamot

Celebrity Cruises, Princess Cruises, Hurtigruten, Holland America Line, A-ROSA ja Havila

Deluxe-varustamot

Explora Journeys, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Seabourn, Silversea ja Azamara