Varaa risteily

Nyt on paras aika varata risteily!

 

Nyt jos koskaan kannattaa varata risteilyloma, sillä Black Friday tuo mukanaan upean kattauksen erilaisia kampanjoita. Haaveilitpa sitten reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon! Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Saat meiltä yli 30 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyt hintatakuulla. Varustamoiden Black Friday -tarjoukset ovat luonnollisesti myös hyödynnettävissä meidän kauttamme varattuna.

Tutustu koko risteilyvalikoimaan nettivaraamossamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella (020 1441 810), sähköpostitse (myynti@risteilykeskus.fi) tai kätevästi chatissä.

Tutustu risteilytarjontaan »

 

Royal Caribbean – jättilaivojen risteilyt erinomaiseen hintaan

Unelmoitko risteilystä maailman suurimmilla risteilylaivoilla? Tee unelmasta totta, ja hyödynnä Royal Caribbeanin Black Friday -tarjoukset! Lähes kaikki varustamon risteilyt ovat 30 % alennuksessa, minkä lisäksi saat lisäalennusta jopa 400 €!

Välimeren risteily

Kesällä 2022 Royal Caribbean tuo tuliterät laivansa Wonder of the Seasin ja Odyssey of the Seasin Välimerelle. Kumpikin laiva on pakattu täyteen moderneja innovaatioita, hauskoja aktiviteetteja sekä maailmanluokan viihdettä.

Reittivalikoimaan kuuluu sekä itäisen että läntisen Välimeren reittejä. Itäisellä Välimerellä nähdään muun muassa Kreikan saariston helmet Mýkonos ja Santorini sekä historiallinen Kusadasi Turkissa. Läntisen Välimeren kohokohtia ovat puolestaan Ranskan Riviera, Mallorcan aurinkorannat sekä Etelä-Italian vilkas metropoli Napoli.

Viikon risteilyt Välimerellä alkaen 919 €/hlö!

Karibian risteilyt

Myös Karibialla nähdään ensi vuonna risteilymaailman jättiläisiä. Wonder of the Seasin sisaralukset Harmony of the Seas, Oasis of the Seas ja Symphony of the Seas tarjoavat unohtumattomia risteilykokemuksia Karibianmeren lämmössä. Oasis-luokan laivoilla pääsee kokeilemaan esimerkiksi surffisimulaattoria, kolmea vesiliukumäkeä, pakopelihuonetta sekä merten pisintä liukumäkeä.

Laivat kiertävät sekä itäisen että läntisen Karibian reittejä. Läntisen Karibian trooppisiin kohteisiin lukeutuvat muun muassa Meksiko, Honduras, Jamaika ja Caymansaaret. Itäisellä Karibialla pääsee nauttimaan Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten ja St. Maartenin kaltaisissa ihanista satamakohteista.

Viikon risteilyt Karibialla alkaen 549 €/hlö!

Royal Caribbeanin Black Friday -tarjoukset

Norwegian Cruise Line – rennot All Inclusive -risteilyt kaikenikäisille

Norwegian Cruise Linen risteilyt sisältävät nyt kaiken tarpeellisen rentouttavaa risteilylomaa varten. 9.12.2021 asti saat Free at Sea -edut alle 10 yön risteilyllesi kaupan päälle! Jopa yli 500 euron arvoinen etupaketti sisältää Premium-juomapaketin, internetpaketin, illallisia laivan erikoisravintoloissa sekä retkirahaa. Lisäksi valikoiduilla risteilyillä hytin kolmas ja neljäs matkustaja maksavat risteilystään vain verot ja satamamaksut. Käytännössä laivalle maksettavaksi jää ainoastaan palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Tämän kaiken lisäksi varustamon risteilyt ja Fly & Cruise -paketit ovat 35 % alennuksessa. Tätä tilaisuutta ei siis kannata ohittaa!

Viikon All Inclusive -risteilyt Karibialla alkaen 755 €/hlö!

7 yön risteilyn hintaan sisältyy nyt kaikki tämä:

  • yöpyminen valitsemasi hyttiluokan tasokkaassa hytissä
  • kaikki ruokailut laivalla vuorokauden ympäri
  • kaksi illallista laivan erikoisravintoloissa
  • Premium-juomapaketti
  • uima- ja porealtaiden sekä kuntosalin käyttö
  • ohjelma lapsille
  • laaja viihde- ja aktiviteettitarjonta
  • 250 minuutin internetpaketti
  • 50 dollaria retkirahaa jokaista vierailusatamaa kohden

Norwegian Cruise Linen Black Friday -tarjoukset

MSC Cruises – modernit alukset upeissa kohteissa

MSC Cruisesin tuliterä uutuusalus MSC Virtuosa risteilee alkuvuonna 2022 Lähi-idän eksoottisissa maisemissa. Hyödynnä varustamon Black Friday -tarjous, ja varaa jokin alehintaisista lähdöistä. Valikoidut Karibian, Arabiemiraattien ja Pohjoisen Euroopan risteilyt talvikaudella 2021/2022 ovat nyt jopa 30 % alennuksessa.

Arabiemiraattien risteilyt MSC Virtuosalla alkaen 319 €/hlö!

Esimerkkireitti: Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Merellä – Dammam – Doha – Dubai – Dubai

Vietä viikko tutustuen niin Arabiemiraattien, Qatarin kuin Saudi-Arabiankin parhaisiin paloihin. Dubaihin ehdit tutustua perusteellisesti, sillä risteilyn lopussa laiva pysyy Dubain satamassa yön yli toimien kuin kelluvana hotellina. Reitillä nähdään myös Arabiemiraattien vilkas pääkaupunki Abu Dhabi, Sir Bani Yasin hiekkarannat, itäisen Saudi-Arabian keskus Dammam sekä Qatarin futuristinen pääkaupunki Doha. Meripäivänä saat tilaisuuden tutustua kaikkeen mitä Virtuosalla on tarjota. Kokeile erilaisia aktiviteetteja F1-simulaattorista keilaamiseen, testaa vesipuiston hurjat vesiliukumäet, shoppaile Galleria-kävelykadulla ja ihastu laivan iltaohjelmaan.

Muut Black Friday -tarjoukset

Tutustu muiden varustamoiden Black Friday -erikoistarjouksiin. Kaikki tällä hetkellä voimassaolevat tarjoukset löydät myös tarjoussivultamme.

Muut suositut varustamot

Celebrity Cruises, Princess Cruises, Hurtigruten, Holland America Line, Celestyal Cruises ja A-ROSA

Deluxe-varustamot

Azamara, Seabourn, Oceania Cruises ja Regent Seven Seas Cruises