Varaa risteily

Nyt on paras aika varata risteily!

Nyt jos koskaan kannattaa varata risteilyloma, sillä Black Friday tuo mukanaan upean kattauksen erilaisia kampanjoita. Haaveilitpa sitten reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon!

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Saat meiltä yli 30 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyt hintatakuulla. Varustamoiden Black Friday -tarjoukset ovat luonnollisesti myös hyödynnettävissä meidän kauttamme varattuna.

Tutustu koko risteilyvalikoimaan nettivaraamossamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella (020 1441 810), sähköpostitse (myynti@risteilykeskus.fi) tai kätevästi chatissä.

Tutustu risteilytarjontaan »

Lue lisää kansainvälisistä risteilyistä »

Royal Caribbean – maailman suurimpien laivojen risteilyt erinomaiseen hintaan

Unelmoitko risteilystä maailman suurimmilla risteilylaivoilla? Tee unelmasta totta, ja hyödynnä Royal Caribbeanin Black Friday -tarjoukset! Lähes kaikki varustamon risteilyt ovat 30 % alennuksessa, minkä lisäksi saat Black Fridaylisäalennusta jopa 600 €

Välimeren risteily

Parhaimmat risteilydiilit löytyvät Välimereltä, sillä edellä mainittuihin alennuksiin on yhdistettävissä lisäksi jopa 260 € Europe Kicker -lisäalennus. Euroopassa risteilyistä saa siis jopa huikeat 860 € lisäalennusta! Black Fridayn kunniaksi Royal Caribbeanin suosittu lisävuodekampanja ulottuu myös kesän 2023 Euroopan risteilyille, joten koko perhe pääsee risteilemään edullisesti.

Kesällä 2023 Royal Caribbean tuo Välimerelle huippusuositut laivansa Symphony of the Seasin ja Odyssey of the Seasin. Kumpikin laiva on pakattu täyteen moderneja innovaatioita, hauskoja aktiviteetteja sekä maailmanluokan viihdettä.

Reittivalikoimaan kuuluu sekä itäisen että läntisen Välimeren reittejä. Itäisellä Välimerellä nähdään muun muassa Kreikan saariston helmet Mýkonos ja Santorini sekä historiallinen Kusadasi Turkissa. Läntisen Välimeren kohokohtia ovat puolestaan vauhdikas Barcelona, Mallorcan aurinkorannat sekä Etelä-Italian vilkas metropoli Napoli.

Viikon risteilyt Välimerellä alkaen 644 €/hlö »

Karibian risteilyt

Myös Karibialla nähdään ensi vuonna risteilymaailman jättiläisiä. Symphony of the Seasin sisaralukset Wonder of the Seas, Harmony of the Seas ja Oasis of the Seas tarjoavat unohtumattomia risteilykokemuksia Karibianmeren lämmössä. Oasis-luokan laivoilla pääsee kokeilemaan esimerkiksi surffisimulaattoria, kolmea vesiliukumäkeä, pakopelihuonetta sekä merten pisintä liukumäkeä.

Laivat kiertävät sekä itäisen että läntisen Karibian reittejä. Läntisen Karibian trooppisiin kohteisiin lukeutuvat muun muassa Meksiko, Honduras, Jamaika ja Caymansaaret. Itäisellä Karibialla pääsee nauttimaan Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten ja St. Maartenin kaltaisissa ihanista satamakohteista.

Viikon risteilyt Karibialla alkaen 564 €/hlö »

Royal Caribbeanin Black Friday -tarjoukset

Norwegian Cruise Line – rennot All Inclusive -risteilyt kaikenikäisille

Norwegian Cruise Linen risteilyt sisältävät nyt kaiken tarpeellisen rentouttavaa risteilylomaa varten. Saat risteilyllesi erinomaiset Free at Sea -edut kaupan päälle, kun teet risteilyvarauksen 25.–28.11.2022. Jopa yli 500 euron arvoinen etupaketti sisältää Open Bar -juomapaketin, internetpaketin, illallisia laivan erikoisravintoloissa sekä retkirahaa. Lisäksi valikoiduilla risteilyillä hytin kolmas ja neljäs matkustaja maksavat risteilystään vain verot ja satamamaksut. Käytännössä laivalle maksettavaksi jää ainoastaan palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Tämän lisäksi varustamon risteilyt ovat 50 % alennuksessa ja valikoiduille risteilyille lennoista saa alennusta jopa 500 €/hlö. Tätä tilaisuutta ei siis kannata ohittaa!

Viikon All Inclusive -risteilyt alkaen 575 €/hlö »

7 yön risteilyn hintaan sisältyy nyt kaikki tämä:

  • yöpyminen valitsemasi hyttiluokan tasokkaassa hytissä
  • kaikki ruokailut laivalla vuorokauden ympäri
  • 1-2 illallista laivan erikoisravintoloissa
  • Open Bar -juomapaketti
  • uima- ja porealtaiden sekä kuntosalin käyttö
  • ohjelma lapsille
  • laaja viihde- ja aktiviteettitarjonta
  • 150 minuutin internetpaketti
  • 50 dollaria retkirahaa jokaista vierailusatamaa kohden

Norwegian Cruise Linen Black Friday -tarjoukset

MSC Cruises – modernit alukset upeissa kohteissa

MSC Cruisesin tuliterä uutuusalus MSC World Europa risteilee talvikaudella 2022/2023 Lähi-idän aurinkoisissa maisemissa. Hyödynnä varustamon Black Friday -tarjous, ja varaa jokin alehintaisista lähdöistä. Valikoiduista Arabiemiraattien ja Karibian risteilyistä saa alennusta jopa 200 € hyttiä kohden.

Arabiemiraattien risteilyt MSC World Europalla alkaen 529 €/hlö »

Esimerkkireitti: Doha – Dubai – Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Merellä – Dammam – Doha

Vietä viikko tutustuen niin Arabiemiraattien, Qatarin kuin Saudi-Arabiankin parhaisiin paloihin. Dubaihin ehdit tutustua perusteellisesti, sillä Dubaissa vietetään kaksi päivää laivan pysyen satamassa yön yli toimien kuin kelluvana hotellina. Reitillä nähdään myös Arabiemiraattien vilkas pääkaupunki Abu Dhabi, Sir Bani Yasin hiekkarannat, itäisen Saudi-Arabian keskus Dammam sekä Qatarin pääkaupunki Doha. Meripäivänä saat tilaisuuden tutustua kaikkeen mitä MSC World Europalla on tarjota. Kokeile erilaisia aktiviteetteja rullaluistindiscoista rokkibingoon ja törmäilyautoista holografisen DJ:n vetämiin bileisiin, testaa vesipuiston hurjat vesiliukumäet, shoppaile World Promenade -kävelykadulla ja ihastu laivan iltaohjelmaan.

MSC Cruisesin Black Friday -tarjoukset

Muut Black Friday -tarjoukset

Tutustu muiden varustamoiden Black Friday -erikoistarjouksiin. Kaikki tällä hetkellä voimassaolevat tarjoukset löydät myös tarjoussivultamme.

Muut suositut varustamot

Celebrity Cruises, Princess Cruises, Carnival Cruise Line, Hurtigruten, Holland America Line ja A-ROSA

Deluxe-varustamot

Azamara, Seabourn, Silversea, Oceania Cruises ja Regent Seven Seas Cruises