Varaa risteily  
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!


Celebrity Infinity


Videot

Celebrity Infinity aloitti liikennöinnin vuonna 2001. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2015. Tällä Millenium-laivaluokan aluksella on tilaa 2000 matkustajalle. Se kutsuu sinut nauttimaan viiden tähden mukavuudesta, loistavasta palvelusta ja erinomaisista ravintoloista houkuttelevaan hintaan.

 

Tunnelma risteilyaluksella

Celebrity Infinity on erittäin viihtyisä alus, jonka matkustajat ovat pääasiassa 45–65-vuotiaita. Suurin osa matkustajista tulee Yhdysvalloista, mutta aluksella törmää myös muihin kansainvälisiin asiakkaisiin. Kokonaisuudessaan tunnelma aluksella on ylellinen. Rento pukeutuminen on sopivaa päivisin, mutta useina iltoina odotetaan juhlavampaa pukeutumista.

 

Hytit

Kaikki hytit ovat viehättäviä ja tilavia. Sisä- ja ulkohytit ovat kooltaan 16 m² ja parvekehytit 16-18 m². Upeiden sviittien koot ovat väliltä 23-133 m². Hintaan kuuluva huonepalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Sviittien lisäksi Concierge-luokaan kuuluvien hyttien asiakkaat nauttivat ylellisestä hovimestarin palveluista. 

 

Ruokailu

Tunnettu keittiömestari Elizabeth Blau on vastuussa luovista ja ylellisistä illallisvaihtoehdoista aluksella. Loistava ruoka on ehdottomasti Celebrityn alusten yksi tunnusmerkeistä. Myös erikoisruokavaliot otetaan aluksella erittäin hyvin huomioon. Spa Cafésta saa maukkaita, terveellisiä salaatteja ja smoothieita. Elegant Tea tarjoaa tasokkaita teevaihtoehtoja ja leivoksia.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Celebrity Infinityltä löytyy varmasti juuri sinulle sopivaa viihdettä – pidät sitten rauhallisemmasta iltaohjelmasta tai haluat juhlia yökerhoissa. Tarjolla on viihdettä trubaduurin pehmeistä pianon soinnuista Broadway-tyylisiin show-esityksiin. Voit ostaa taidetta kotiin huutokaupoista, voittaa bingossa tai kuunnella mielenkiintoisia luentoja seuraavista satamakohteista.

 

Rentoutumiselle tai urheilulle oikea paikka on Aqua Spa ja sen suuri kuntoilualue upealla merinäköalalla, uima-allas sekä rentoutumishuone. Lisämaksusta voit osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille, esimerkiksi aerobiciin tai pilatekseen, ja rentoutua kahdessa höyrysaunassa tai merivesialtaassa. Lisäksi kylpylä tarjoaa lukuisia kauneus- ja hyvinvointihoitoja. Ylemmillä kansilla kaikki pääsevät uimaan kahdessa yleisessä uima-altaassa tai rentoutumaan poreammeissa.

 

Risteilydiilit

Läntinen Karibia | Celebrity Infinity

Miami - Merellä - Cozumel - Merellä - Key West, Florida - MiamiKaikki risteilydiilit »

Celebrity Cruises varustamon kampanjat

Celebrity Edgen risteilyt nyt alennettuun hintaan

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Valikoiduilla Celebrity Edgen Välimeren risteilyillä määrittelemättömät hyttiluokat (Z, Y, X, XC, XA ja W) ovat nyt alennuksessa! Saat myös kaupan päälle juomapaketin hytin kahdelle ensimmäiselle matkustajalle. 

 

Tarjous koskee seuraavia lähtöjä:

 

20.7. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

27.7. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

3.8. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

 

Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen varausmoottorissa.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia ja hytin 1. ja 2. matkustajaa. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ystävien ja perheen kanssa jopa 2 000 € alennusta risteilyistä

Kampanja-aika: 31.7.2019 asti

Vähintään 10 hengen perheet tai ystäväporukat saavat Euroopan ja Karibian risteilyistä alennusta 100 euroa jokaista matkustajaa kohden (esim. 15 hengen ryhmälle alennusta 1 500 euroa). Ryhmä saa koostua enintään 20 henkilöstä. Alennus koskee kaikkia vuonna 2019–2020 lähteviä, vähintään 7 yön risteilyjä Euroopassa ja Karibialla. 

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Perheen/ryhmän tulee olla vähintään 10 ja enintään 20 henkilöä. Varausnumerojen tulee olla linkitettyjä. Varaukset tulee olla vahvistettu kahden viikon sisällä. Alennus on per perhe/ryhmä. Kampanjan voi yhdistää muihin voimassa oleviin kampanjoihin. Rajoitettu määrä paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toinen matkustaja puoleen hintaan Galapagossaarille

Kampanja-aika: 31.7.2019 asti

Kun varaat upouuden Celebrity Flora -aluksen 7 yön risteilyn Galapagossaarille, hytin toinen matkustaja risteilee puoleen hintaan. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla välillä 4.8.2019–31.12.2021. Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen varausmoottorissa.

 

Lisäksi Celebrity Floran Galapagossaarten 10-11 yön Cruise Tour -paketit ovat nyt saatavilla alennettuun hintaan (-883 €/hlö), kun varaus tehdään asiakaspalvelun kautta. Alennus on yhdistettävissä 2. matkustajan -50 % alennukseen. Cruise Tour -paketin ajankohdan tulee olla välillä 4.8.2019–31.12.2021.


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. -50 % alennus koskee ainoastaan toisen matkustajan risteilyn cruise fare -osuutta. Tarjous ei välttämättä ole saatavilla kaikissa hyttikategorioissa joillakin lähdöillä. Paikkoja rajoitetusti. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Juomapaketti kaupan päälle

Kampanja-aika: toistaiseksi

Kun varaat vähintään 4 yön pituisen Celebrity Cruisesin risteilyn missä tahansa hyttikategoriassa, saat kaupan päälle Classic-juomapaketin.

 

Sviittiasiakkaat saavat Premium-juomapaketin, rajattoman nettipaketin sekä 150 USD/hlö käyttörahaa.

 

Tarjous koskee valikoituja risteilyjä ajalla 1.9.2019–3.5.2021. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä. 


Säännöt

Tarjous koskee useita vähintään 4 yön pituisia Celebrity Cruisesin risteilyjä. Matkustusaika: 1.9.2019-3.5.2021. Juomapaketin saa ainoastaan kaksi henkeä hytissä. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä ja joitain erikoishintaisia hyttiluokkia (kampanja ISO). Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alennusta jopa 1000 €/hytti

Kampanja-aika: 7.8.2019 asti

Useita Celebrity Cruisesin vähintään 4 yön risteilyjä alennettuun hintaan välillä 1.9.2019–3.5.2021. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat alennusta hyttiluokista seuraavasti:

 

Sisä-, ulko- ja parvekehytit: 300 €/hlö

Sviitit: 250 €/hlö

 

HUOM! Seuraavista vuoden 2019 joulukuun lähdöistä ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat alennusta hurjat 500 €/hlö hyttiluokasta riippumatta!

 

18.12.2019 / Celebrity Constellation / Intian Valtameri

20.12.2019 / Celebrity Reflection / Itäinen Karibia

21.12.2019 / Celebrity Eclipse / Etelä-Amerikka

21.12.2019 / Celebrity Equinox / Itäinen Karibia

21.12.2019 / Celebrity Infinity / Läntinen Karibia

21.12.2019 / Celebrity Millennium / Kaakkois-Aasia

21.12.2019 / Celebrity Summit / Itäinen Karibia

22.12.2019 / Celebrity Edge / Läntinen Karibia

22.12.2019 / Celebrity Silhouette / Itäinen Karibia

23.12.2019 / Celebrity Solstice / Australia ja Uusi-Seelanti

27.12.2019 / Celebrity Reflection / Läntinen Karibia

28.12.2019 / Celebrity Equinox / Läntinen Karibia

28.12.2019 / Celebrity Summit / Itäinen Karibia

29.12.2019 / Celebrity Edge / Itäinen Karibia

30.12.2019 / Celebrity Infinity / Läntinen Karibia

 

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen varausmoottorissa.


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä. Kampanja koskee valikoituja risteilyjä välillä 1.9.2019–3.5.2021. Kampanja koskee vain 1. ja 2. matkustajaa hytissä. Hytin 3./4./5. matkustaja saa 50 % alennuksen. Kampanja on yhdistettävissä juomapakettikampanjaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Kaikki risteilytarjoukset »


 • Ravintolat9
 • Baarit8
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Disco/yökerho
 • Kasino
 • Teatteri
 • Kirjasto
 • Uima-altaat1
 • Porealtaat4
 • Kauneushoitola/SPA
 • Pesupalvelu
 • Wi-Fi
 • Urheilukenttä
 • Kuntokeskus
 • Juoksurata
 • Leikkipaikka
 • Lastenklubi
 • Teiniklubi
 • Lastenhoitopalvelu
 • Videopelisali
 • 24 huonepalvelu
 • Hyttejä joissa yhdysovi
 • Hiustenkuivaaja
 • Tallelokero
 • Sähköjännite 110/220v

Sisähytti


Ikkunattomat hytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. 

 

Hytin koko on 16 m²


Ulkohytti


Ulkohytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. 

 

Hytin koko on 16 m²


Parvekehytti


Parvekehytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. Lisää tilaa tuo parveke pöydällä ja tuoleilla.

 

Hytin koko on 16 m² ja parvekkeen 3,5 m²

 

Concierge Class

Concierge Class-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla mm. laajennettu huonepalvelumenu aamiaiselle, conciergen palvelut, oma lähtöselvitys laivaan, tervetuliaslahjaksi kuohuviiniä ja hedelmiä hytissä, hytissä LCD-televisio, hierova suihku, sohva ja sohvapöytä sekä tyynyvalikoima ja ylelliset kylpytakit.

 

Hytin koko on 19 m² ja parvekkeen 4 m²

 

AquaClass

AquaClass-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla kaikki Concierge Class-matkustajien palvelut sekä lisäksi mm. vapaa pääsy Blu-erikoisravintolaan, hyttien sijainti lähellä CanyonRanch-kylpylää, rajoittamaton hintaan kuuluva pääsy Persian Garden lounge spaahan sekä Canyon Ranch SpaClubin rentoutumishuoneeseen ja laajempi valikoima kylpytuotteita hytissä.


Hytin koko on 18 m² ja parvekkeen 5 m²

Sky-sviitti


Sky-sviitti on sopiva vaihtoehto hieman lisätilaa haluaville. Hytissä on laadukas parisänky, jonka saa tarvittaessa erotultua kahdeksi erilliseksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, oleskelualue sohvalla, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpyamme, laadukkaat kylpytakit, pyyhkeet sekä laadukkaita kylpytuotteita. Myös parvekkeella on mukavat kalusteet. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon lisäpalveluja.

 

Hytin koko on 23 m² ja parvekkeen 5 m²


Royal-sviitti


Royal-sviitti on korkeatasoinen ja tilava sviitti. Hytissä on erillinen makuuhuone mukavalla parivuoteella, jonka saa myös tarvittaessa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi hytissä on ruokailutila ja oleskelualue sohvaryhmällä ja kahdella viihdejärjestelmällä ja televisioilla. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suurelta parvekkeelta löytyy myös poreamme. Tässä sviitissä yöpyville kuuluu automaattisesti Premium-juomapaketti, Internetin rajaton käyttö, minibaarin tuotteet sekä erikoisravintoloissa ruokaileminen. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon muita lisäpalveluja.

 

Hytin koko on 50 m² ja parvekkeen 18 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Juomapaketit

Risteilyille on tarjolla jokaisen tarpeeseen sopivia juomapaketteja. Paketit voi varata etukäteen tai vasta laivalta.


Lue lisää »

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!


Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!


Millennium-luokka

Kaikki Millennium-laivaluokan neljä alusta ovat viime vuosina kokeneet suuren muutoksen: niihin on lisätty Solstice-laivaluokan aluksilta tuttuja palveluita ja konsepteja. Viihtyisät hytit, miellyttävä ilmapiiri, viihdyttävä ohjelma ja tasokkaat ravintolat takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen matkakokemuksen.

 

Millennium-luokan laivat:

Celebrity Constellation

Celebrity Millennium

  |  

  |

Celebrity Infinity

Celebrity Summit


Tekniset tiedot

 • Rakennusvuosi2001
 • Uudistettu2015/2021
 • Pituus 294 m
 • Bruttotonnit90 940
 • Matkustajia2 170
 • Henkilökuntaa1 025
 • Leveys 32 m
 • Risteilynopeus 26 s
 • Kansia12
 • Hytteja1 085

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!