Varaa risteily  

Celebrity XpeditionCelebrity Xpedition on yksi harvoista aluksista, jotka risteilevät Galapagossaarille. Pienen aluksen 98 matkustajaa palvellaan hyvin ja ruoka on tasokasta. Galapagossaarten risteilyt ovat all inclusive; jokaisen risteilyn hintaan sisältyy:

 

 • Kaikki juomat; pullovesi, viini, olut, väkevät alkoholit, tee, kahvi, cappuccino & espresso
 • Kaikki ateriat sekä huonepalvelu
 • Kaikki retket maissa
 • Snorklausvälineet
 • Puistojen sisäänpääsymaksut sekä Galapagoksen turistikortin maksut
 • Kaikki palvelumaksut
 • 10 tai useamman yön paketteihin sisältyvät hotellit ja retket ennen ja jälkeen risteilyn sekä lennot Galapagossaarten Baltran ja Ecuadorin Quiton välillä


Tunnelma risteilyaluksella

Pienehköllä aluksella on aivan erityinen, miellyttävä tunnelma. Risteilyt keskittyvät erityisesti saarten näkemiseen ja kokemiseen, josta kertovat esimerkiksi tasokkaat oppaat, joita on yksi aina 14 matkustajaa kohden.

 

Hytit

Kaikki hytit ovat viihtyisiä ja mukavia. Kaikissa hyteissä on merinäköala, mutta alempien kansien hyteissä ainoastaan pienet pyöreät ikkunat. Sviiteissä ylemmillä kansilla on parvekkeet. Ulkohyttien koot ovat 13-15 m² ja sviitit 16-43 m².


Ruokailu

Ruoka on tasokasta ja siinä näkyy risteilyalueen vaikutus. Tarjolla on erityisesti kalaa ja paikallisia vihanneksia ja hedelmiä. Ravintolassa on vapaat kattausajat, jotka mahdollistavat ruokailun juuri silloin kuin itse haluat.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Tärkein osa risteilyn ohjelmaa ovat rantautumiset. Galapagossaarten luonto on ainutlaatuinen ja vaikuttava, ja asiantuntevat oppaat tekevät kokemuksesta vielä paremman. Aluksella järjestetään myös mielenkiintoisia luentoja saaren luontoon liittyen. Ilmaiseksi on mahdollista lainata snorkkeleita, märkäpukuja sekä kiikareita. Rentoutumiseen alukselta löytyy sauna, poreallas, pieni kylpylä sekä aurinkokansi, jossa iltaisin on mukava ihailla tähtiä. 

Risteilydiilit


Kaikki risteilydiilit »

Celebrity Cruises varustamon kampanjat

Celebrity Edgen risteilyt nyt alennettuun hintaan

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Valikoiduilla Celebrity Edgen Välimeren risteilyillä määrittelemättömät hyttiluokat (Z, Y, X, XC, XA ja W) ovat nyt alennuksessa! Saat myös kaupan päälle juomapaketin hytin kahdelle ensimmäiselle matkustajalle. 

 

Tarjous koskee seuraavia lähtöjä:

 

15.6. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

22.6. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

29.6. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

6.7. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

13.7. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

20.7. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

27.7. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

3.8. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

 

Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia ja hytin 1. ja 2. matkustajaa. Tarjouksen ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Juomapaketti kaupan päälle

Kampanja-aika: toistaiseksi

Kun varaat vähintään 4 yön pituisen Celebrity Cruisesin risteilyn missä tahansa hyttikategoriassa, saat kaupan päälle Classic-juomapaketin.

 

Sviittiasiakkaat saavat Premium-juomapaketin, rajattoman nettipaketin sekä 150 USD/hlö käyttörahaa.

 

Tarjous koskee risteilyjä ajalla 2.6.2019-3.5.2021. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä. 


Säännöt

Tarjous koskee useita vähintään 4 yön pituisia Celebrity Cruisesin risteilyjä. Matkustusaika: 4.5.2019-30.4.2021. Juomapaketin saa ainoastaan kaksi henkeä hytissä. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä ja joitain erikoishintaisia hyttiluokkia (kampanja ISO). Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alennusta jopa 400 €/hytti!

Kampanja-aika: 29.5.2019 asti

Useita Celebrity Cruisesin vähintään 4 yön risteilyjä alennettuun hintaan välillä 30.6.–31.12.2019. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat sisähyteistä alennusta 50 €/hlö ja muista hyttiluokista 100 €/hlö. 

 

Celebrity Equinoxin risteilyistä alennuksen saa tuplana! Ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat sisähyteistä alennusta 100 €/hlö ja muista hyttiluokista 200 €/hlö.

 

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä ja osaa muista reiteistä. Kampanja koskee vain risteilyjä välillä 30.6.–31.12.2019. Kampanja koskee 1. ja 2. matkustajaa hytissä. Kampanja on yhdistettävissä juomapakettikampanjaan sekä Sail Beyond -kampanjaan, muttei muihin tarjouksiin. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toinen matkustaja puoleen hintaan Galapagossaarille

Kampanja-aika: 5.6.2019 asti

Kun varaat upouuden Celebrity Flora -aluksen 7 yön risteilyn Galapagossaarille, hytin toinen matkustaja risteilee puoleen hintaan. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla välillä 26.5.–31.12.2019. Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa. 

 

Lisäksi Celebrity Floran Galapagossaarten 10-11 yön Cruise Tour -paketit ovat nyt saatavilla alennettuun hintaan (-883 €/hlö), kun varaus tehdään asiakaspalvelun kautta. Alennus on yhdistettävissä 2. matkustajan -50 % alennukseen. Cruise Tour -paketin ajankohdan tulee olla välillä 26.5.–31.12.2019.


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. -50 % alennus koskee ainoastaan toisen matkustajan risteilyn cruise fare -osuutta. Tarjous ei välttämättä ole saatavilla kaikissa hyttikategorioissa joillakin lähdöillä. Paikkoja rajoitetusti. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Sail Beyond: alennusta jopa 600 €/hytti

Kampanja-aika: 5.6.2019 asti

Useita Celebrity Cruisesin vähintään 4 yön risteilyjä alennettuun hintaan välillä 2.6.2019-3.5.2021. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat alennusta hyttiluokista seuraavasti:

 

Sisähytit: 50 €/hlö

Ulko- ja parvekehytit: 200 €/hlö

Concierge- ja Aqua Class -luokan hytit: 250 €/hlö

 

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä. Kampanja koskee risteilyjä välillä 1.2.2019-30.4.2021. Kampanja koskee vain 1. ja 2. matkustajaa hytissä. Hytin 3. ja 4. matkustaja saavat 50 % alennuksen. Kampanja on yhdistettävissä juomapakettikampanjaan, muttei muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Ystävien ja perheen kanssa 1000 € alennusta risteilyistä

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

10 hengen perheet tai ystäväporukat saavat Euroopan ja Karibian risteilyistä 1000 euron alennuksen. Alennus koskee kaikkia vuonna 2019–2020 lähteviä, vähintään 7 yön risteilyjä Euroopassa ja Karibialla. 

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Perheen/ryhmän tulee olla vähintään 10 henkilöä ja varausnumerojen tulee olla linkitettyjä. Varaukset tulee olla vahvistettu kahden viikon sisällä. Alennus 1000 € on per perhe/ryhmä. Kampanjan voi yhdistää muihin voimassaoleviin kampanjoihin. Rajoitettu määrä paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Kaikki risteilytarjoukset »


 • Ravintolat
 • Baarit
 • Uima-altaat
 • Porealtaat

Ulkohytti


Suurin osa jahdin hyteistä on ikkunallisia hyttejä ja ne sijaitsevat kahdella alimmalla kannella. Viihtyisien hyttien varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero sekä kylpytakit.

 

Hytin koko 13-15 m²


Junior-sviitti


Viihtyisissä Juniorsviiteissä on mukavat vuoteet, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Parveke tuo mukavasti lisätilaa hyttiin. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä kolmen tunnin Internet-paketti.

 

Hytin koko on 16 m² ja parvekkeen 4 m²


Xpedition-sviitti


Viihtyisissä Xpedition-sviiteissä on mukavat vuoteet, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Parveke tuo mukavasti lisätilaa hyttiin. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä kolmen tunnin Internet-paketti.

 

Hytin koko on 19 m² ja parvekkeen 5 m²


Royal-sviitti


Royal Suite on tyylikäs tilava hytti, jossa on suuri parveke. Hytissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä kolmen tunnin Internet-paketti.

 

Hytin koko on 23 m² ja parvekkeen 18 m²Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!Xpedition-luokka

Xpedition-luokka käsittää 100 matkustajalle tarkoitetun luksusjahdin. Jahti tekee ikimuistoisia risteilyjä Galapagossaarille, joiden uniikki luonto ja eläimet eivät jätä ketään kylmäksi. All inclusive-risteily Celebritylle tunnunomaisen hyvän ruoan ja erinomaisen palvelun siivittämänä on oiva tapa kokea ihmeelliset Galapagossaaret. 

 

Xpedition-luokan laivat:

Celebrity Xpedition   |   Celebrity Xperience

Celebrity Xploration


Tekniset tiedot

 • Rakennusvuosi2004
 • Uudistettu2012
 • Pituus 90 m
 • Bruttotonnit2 840
 • Matkustajia98
 • Henkilökuntaa64
 • Risteilynopeus 15 s
 • Kansia6
 • Hytteja49

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!