Varaa risteily  

Dubai ja Persianlahden risteilyt


Dubai tunnetaan turvallisena luksuslomakohteena, jossa aika ei käy pitkäksi. Vauraassa Dubaissa onkin paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa on upeita rantoja, hulppeita ostoskeskuksia, mahtavia rakennuskomplekseja ja kauniita moskeijoita. Moderni Dubai on rakennettu keskelle aavikkoa – turistilla on siis myös mahdollisuus kokeilla kamelinratsastus taitojaan autiomaassa. Kaupungissa paremmin viihtyville Dubailla on tarjota Souk-basaareja ja luksusliikkeitä – kotimaata halvemmilla hinnoilla tietenkin.

 

Arabialaista tunnelmaa löytää kuitenkin vielä Dubain kaduilta. Pistäydy vaikkapa maustekaupassa tai maista herkullista arabialaista ruokaa.
Etäisyydet ja liikkuminen

 

Dubain kansainvälinen lentoasema sijaitsee 4 kilometriä Dubaista kaakkoon. Lentoasemalta kulkee useita busseja keskustaan. Metro kulkee 10 minuutin välein ja pysähtyy kymmenellä metroasemalla. Lentokenttäterminaalien välillä on liityntäkuljetus. 

 

Satama

 

Useat Persianlahden risteilyt lähtevät Dubaista. Dubain risteilysatama (Sheikh Rashid Passenger Terminal) sijaitsee 15 kilometrin päässä Dubain lentokentästä. Parhaiten satamaan pääsee taksilla. Taksimatkan hinta on noin 15–20 euroa. Taksimatka keskustasta satamaan kestää 10–15 minuuttia. Dubain satamassa on hyvät palvelut ja ilmainen wifi-yhteys. 


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!