Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Brasilian vehreä rannikko

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Päivä 1–2 Montevideo, Uruguay

Seikkailu alkaa Uruguayn pääkaupungista Montevideosta, jossa ensimmäinen yö vietetään hotellissa. Sinulla on koko ilta ja seuraava aamupäivä aikaa tutustua itsenäisesti kaupunkiin. Iltapäivällä risteilyalus MS Midnatsol kääntää kurssinsa kohti Atlanttia. Alus aloittaa matkan seilaamalla Rio de la Platan kiireistä jokea. Bongaile Montevideoon saapuvia aluksia.

Päivä 3 Rio Grande do Sul

Brasilian eteläisin alue, Rio Grande do Sul, on paratiisi lintuharrastajille. Metsien peittämät kanjonit ja vehreät jokilaaksot ovat osa alueen kansallispuistomaisemaa. Alueella laiduntaa karjaa, ja se tunnetaankin aidosta cowboy-kulttuuristaan.  

Päivä 4 Merellä

Nauti raikkaasta meri-ilmasta MS Midnatsolin aurinkokannella. Bongaile lintuja, osallistu luennoille tai rentoudu hyvän kirjan parissa.

Päivä 5 Paranaguá

Lähde nauttimaan villistä luonnosta Paranaguássa. Hyppää Serra Verde Express-junan kyytiin, ja matkaa vaikuttavan vuoristomaiseman läpi Morretesiin. Bongaa lintuja Salto Moraton sademetsässä, pulahda uimaan kristallin kirkkaaseen metsäpuroon tai ihastele valtavia vesiputouksia. 

Päivä 6 Paraty

UNESCON maailmanperintökohteenakin tunnettu Paratyn pikkukaupunki on kuuluisa kolonialismin ajan rakennuksista ja ihastuttavista mukulakivikaduista. Kaupungin sijainti lukuisien saarten, hiekkarantojen ja viidakkoisten vuorien keskellä on maaginen. Paratyn kaupungilla on mielenkiintoinen historia. Se koki kultakuumeen1600-luvulla, ja toimi satoja kilometrejä pitkän kultareitin päätepysäkkinä. 1800-luvulla alueella alettiin tuottaa kahvi ja sokeriruo’osta valmistettua alkoholia, cachaçaa. Tänä päivänä Paratyn rantaviiva ja sademetsä houkuttelevat alueelle niin patikoijia, kasvi- kuin lintutieteilijöitäkin. 

Päivä 7–8 Merellä

Nauti trooppisesta lämmöstä aluksen aurinkokannella tai osallistu tutkimusmatkatiimin pitämille mielenkiintoisille luennoille. 

Päivä 9 Ilhéus

Ilhéuksen rennosta kaupungista löytyy paljon tekemistä. Vieraile kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa tai sen museoissa tai kirkoissa, laskiaisten suojelualueella, vanhassa sokeritehtaassa tai kaakaoplantaaseilla. Voit lähteä myös vaikkapa lintujen bongausretkelle tai opastetulle kierrokselle kaupunkiin, kokeilla snorkkelointia tai rentoutua yhdellä alueen viidestätoista hiekkarannasta. 

Päivä 10 Salvador

Salvadoria on asutettu tuhansia vuosia, ja sen mielenkiintoinen historia on edelleen kaupungissa läsnä. Portugalilaiset miehittivät Tupinambá-heimon asuttaman alueen 1500-luvulla. Brasilian ensimmäinen kaupunki, Salvador de Bahia, perustettiin alueelle vuonna 1549, ja sen historiallinen keskusta on UNESCON maailmanperintökohde. Salvador toimi aikanaan myös orjamarkkinoiden keskittymänä. Afrikkalaisia vaikutteita on edelleen näkyvissä alueen musiikissa, uskonnossa ja ruokakulttuurissa. 

Päivä 11 Merellä

Nauti maisemista risteilyaluksen matkatessa kohti Recifeä.

Päivä 12 Recife

Recife tunnetaan ”Brasilian Venetsiana” kaupunkia halkovien jokien ja saaria toisiinsa yhdistävän 50 sillan takia. Recifen vanhakaupunki on mielenkiintoinen vierailukohde historiallisine rakennuksineen. Hurtigruten tarjoaa retken historialliseen Olindan kaupunkiin, joka on UNESCON maailmanperintökohde. Kaupunki ihastuttaa vanhoilla taloillaan, yli 20 barokkiaikaisella kirkollaan, luostareillaan ja pienillä kappeleillaan. Voit toki tutustua Recifeen myös itsenäisesti. 

Päivä 13 Merellä

Nauti maisemista ja trooppisesta lämmöstä aluksen aurinkokannella. 

Päivä 14 Fortaleza

Risteily päättyy Brasilian viidenneksi suurimpaan kaupunkiin, Fortalezaan. Suosittelemme tutustumaan kaupunkiin ennen paluuta kotiin. Ihastuttava vanhakaupunki, Centro, on vierailun arvoinen paikka pikkukatuineen ja putiikkeineen. Voit myös kokeilla paikallisia herkkuja rannan pikkuravintoloissa tai vierailla hollantilaisen kapteenin 1600-luvulla rakennuttamassa linnoituksessa. 

Hinnasto

Lähdöt: 13.3.2018

Laiva: MS Midnatsol

Hinta: alk. 2767 €/hlö jaetussa kahden hengen sisähytissä.

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat päivän hinnat vahvistetaan varaushetkellä.

 

Hintaan sisältyy:

- Yöpyminen NH Montevideo Columbia hotellissa

- Kuljetus hotellilta satamaan, sisältää kiertoajelun

- Risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa

- Täyshoidon sis. teen ja kahvin

- Veden- ja tuulenkestävän takin

- Maihinnousun eri kohteissa Oxpro-veneissä

- Aktiviteetit aluksella ja maissa

- Tutkimustiimin pitämät luennot

 

Hintaan ei sisälly:

- Kansainvälisiä lentoja

- Matka- ja peruutusvakuutukset

- Valinnaiset retket ja palvelurahat

 

Tärkeää tietoa:

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä Polarcirkel-veneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.

Hytit


Expedition Suite -sviitit

Owners-sviitti (MX) 43 – 45 m2

Kaksi huonetta, sohvaryhmä ja ruokapöytä, tv, stereot, internetyhteys, minibaari, oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys, minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.


Arctic Superior -ulkohytit

Minisviitti (Q) 15 – 20 m2

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (QJ) 15 – 20 m2

Rajoitettu näköala/ei näköalaa, sohvaryhmä, tv, minibaari.

 

Ulkohytti (U) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (P) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti ylä- ja keskikansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit

Ulkohytti (N) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva (joissain hyteissä kerrosvuoteet). Sijainti keski- ja alakansilla.

 

Ulkohytti (L) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Venttiili-ikkunat. Sijainti alakansilla.

 

Ulkohytti (J) 5 - 13 m2

Rajoitettu näköala/ei naköalaa, erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti ylä- ja alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit

Sisähytti (I)5 – 10 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.


Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista. 

Osa retkistä on varattavissa vain laivalta.

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän!

Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi.

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja jokaisessa niissä on erilainen palvelutaso. Oheisesta taulukosta näet mitä palveluita sisältyy valitsemaasi hyttiluokkaan.

Tutustu palvelutasoihin [PDF]

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen.

Lue lisää!

alk. 2767 €
13.3.2018, 14 pv

Lähde risteilylle jännittävistä kaupungeista, upeista rannoista ja historiallisista kohteista tunnetulle Brasilian rannikolle. Risteilylle lähdetään Uruguayn pääkaupungista Montevideosta. Kiehtovan rannikkoristeilyn aikana pysähdytään muun muassa jännittävänä luontokohteena tunnetussa Rio Grande do Sulissa, Unescon maailmanperintökohteessa Salvadorissa, maagisessa Paratyssä sekä Brasilian Venetsiaksikin kutsutussa Recifessä. Risteily päättyy suurkaupunki Fortalezaan.  


Lähtö Montevideosta

Rio Grande do Sul  Paranaguá  

Paraty  Ilhéus  Salvador  Recife  Fortaleza


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!