Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Machu Picchu, Andit ja Etelä-Amerikan mysteerit

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Päivä 1. Callao/Lima, Peru

Limaan saapuminen itsenäisesti. Matka alkaa neljän päivän maaosuudella. Vietä päivä haluamallasi tavalla. Vieraile historiallisessa Callaossa, joka on kymmenien kartanoiden, museoiden ja kirkkojen koti, tai tutustu muinaiseen Caralin kaupunkiin. Myös Perun pääkaupungissa Limassa on paljon nähtävää. Yöpyminen Limassa.

Päivä 2. Lima/Cusco, Peru

Aamulla bussikuljetus Liman lentokentälle, ja lento Cuscoon. Lounas ennen retkelle lähtöä. Retkellä vieraillaan Inka-valtakunnan upeimmalla rakennelmalla, Sacsayhuamánin linnoituksella, jonka rakentaminen kesti yli 70 vuotta. Iltapäivällä matkaa jatketaan Inkojen pyhään laaksoon. Illallinen ja yöpyminen Hacienda Urubambassa.

Päivä 3. Ollantaytambo ja Machu Picchu, Peru

Aamiainen hotellilla. Päivä alkaa vierailulla muinaisessa inkakaupungissa, Ollantaytambossa, jossa taisteltiin espanjalaisia valloittajia vastaan. Upeassa kaupungissa oli aikoinaan temppeleitä, kylpylöitä ja asehuoneita. Vierailun jälkeen matkataan juna-asemalle, jossa noustaan Hiram Binghamin luksusjunan kyytiin. Junassa nautitaan herkullinen brunssi. Iltapäivällä saavutaan yhdelle maailman uudesta seitsemästä ihmeestä. Mystinen Machu Picchu on säilyttänyt salaisuutensa jo satojen vuosien ajan. Tutustu kaupungin raunioihin ja ihmettele valtavia rakennelmia! Voit nauttia kupin teetä Machu Picchu Sanctuary Lodgessa ennen paluumatkaa hotellille. Yöpyminen Hacienda Urubambassa.

Päivä 4. Cusco/Lima, Peru

Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Inkavaltakunnan pääkaupunkiin Cuscoon. Hämmästele barokkityylistä, 1500-luvulla rakennettua katedraalia, joka on osittain rakennettu Sacsayhuamanin linnoitukselta ryövätyistä kivistä. Matka jatkuu Koricanchaan, jossa pysähdytään ihastelemaan Santo Domingon luostaria. Päivän päätteeksi lennetään Cuscosta Limaan. MS Fram odottaa matkustajia Liman satamassa.

Päivä 5. San Martin, Peru (Nazcan linjat)

Puerto General San Martin on portti kuuluisille geoglyfeille; Nazcan linjoille. Uskotaan, että Nazca-intiaanit kaiversivat linjat maahan vuosien 500 eaa. ja 500 jaa. välillä. Linjoja ei näe kovin hyvin maasta käsin, joten niiden olemassaolosta ei tiedetty laajalti kuin vasta 1930-luvulla, kun lentokoneet lensivät alueen yli.

 

Aavikolle on piirretty kahdenlaisia kuvioita: biomorfisia ja geoglyfisiä. Bimorfiset kuviot esittävät noin 70 eläin- ja kasvihahmoa, joiden joukossa on muun muassa hämähäkki, kolibri, apina ja yli 300 metriä pitkä pelikaanihahmo. Geoglyfiset linjat esittävät suunnattoman suuria geometrisiä kuvioita kuten kolmioita, spiraaleja, ympyröitä ja puolisuunnikkaita. Kuvioiden lisäksi maahan on kaiverrettu suoria viivoja, joista pisin on jopa yli 14 kilometriä pitkä. Jotta nämä mystiset kuviot voi kokea kunnolla, ne tulee nähdä ilmasta ja Hurtigruten tarjoaakin matkustajille retkeä, joka mahdollistaa juuri tämän.

Päivät 6-8. Merellä

Sen lisäksi, että risteilymatkalla pääsee tutustumaan historiallisesti merkittäviin kohteisiin, voi Etelä-Amerikan historiasta oppia lisää meripäivien aikana osallistumalla tutkimusmatkatiimin luennoille. Opi lisää inkaintiaaneista ja muista muinaisista kulttuureista!

Päivä 9. Isla Chañaral, Chile

MS Fram vierailee Isla Chañaral -saarella. Isla Chañaral, Isla Chronos ja Isla Damas muodostavat yhdessä perunpingviinien suojelualueen. Vaikka saarten eläimistö on muutenkin varsin vaikuttava, niiden kuuluisimpia asukkeja ovat perunpingviinit, jotka pesivät saarilla. Saarilla ja niiden läheisyydessä asustaa merileijonia, chungungo-saukkoja, patagonianpingviinejä, llaca-hiiriä ja pullonokkadelfiinejä. Kesäkaudella voi saarella bongata myös merikilpikonnia, delfiinejä, valaita, albatrosseja ja merimetsoja. 

Päivä 10. Valparaíso, Chile

Risteily päättyy Chilen Valparaísoon. Voit tutustua ihastuttavan värikkääseen ja runolliseen kaupunkiin omatoimisesti ennen kuin matkaat kotiin.

Hinnasto

 

Machu Picchu, Andit ja Etelä-Amerikan mysteerit / Mysteries of the Andean Coast

 

Lähtö: 10.11.2018

Laiva: MS Fram

 

 

Machu Picchu, Andit ja Etelä-Amerikan mysteerit 10.11.2018 / Hinnat alk. hintoja per hlö
10 pv Polar sisähytti Polar ulkohytti Arctic Superior ikkunahytti  Expedition-sviitti
2hh x 4033 4224 4753
1hh x 5766 6099 7675

 

Hinta sisältää

- Majoituksen laivalla valitussa hyttiluokassa

- Täysihoidon (aamiainen, lounas ja illallinen) laivalla

- Kolmen yön majoituksen ennen risteilyä Perussa (1 yö aamiaisella Limassa, 2 yötä aamiaisella Hacienda Urubambassa)

- Lounaan ja illallisen toisena ja kolmantena päivänä, lounaseväät neljäntenä päivänä

- Lennot Lima-Cusco-Lima

- Kuljetukset, junamatkat ja englanninkielisen opastuksen ohjelman mukaisesti

- Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti

- Tuulen- ja vedenpitävän takin

- Kuljetukset laivasta satamaan/rannalle kumiveneillä

- Aktiviteetit laivalla ja maissa

- Tutkimusmatka-tiimin pitämät luennot ja opastus satamapäivien aikana

- Tee- ja kahvitarjoilu


Hintaan ei sisälly

- Kansainväliset lennot Peruun/Chilestä

- Matkavakuutusta

- Matkalaukkujen kantoa

- Ylimääräisiä retkiä tai palvelurahoja

Hytit


Expedition Suites - sviitit

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m²

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys (paitsi MS Fram), minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m²

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (Q) 15 – 20 m²

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit

Arctic Superior Ulkohytti (U) 5 – 13 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (N) 5 – 13 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit

Sisähytti (I) 5 – 10 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.


Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Erilaisiin retkivaihtoehtoihin voit tutusta alla olevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.  Osa retkistä on varattavissa vain laivalta. Tarkista asiakaspalvelustamme, mitkä retket kuuluvat juuri valitsemallesi matkalle.

 

Retket Etelä-Amerikassa »

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän! Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi.

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja kolmeen eri matkustusluokkaan. Tutustu matkustusluokkiin täällä!

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen. Lue lisää!

Retket

Voit varata etukäteen osan maissa tehtävistä retkistä. Retkien tiedot ilmoitetaan etukäteen, jos se on mahdollista. Muussa tapauksessa niistä kerrotaan laivalla. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.

alk. 4033 €
10.11.2018, 10 pv

Näe maailmankuulu Machu Picchu, mysteeriset Nazcan linjat ja Etelä-Amerikan mielenkiintoisimmat kaupungit samalla matkalla! Vietät matkan neljä ensimmäistä päivää maissa. Loppumatka taitetaan risteilyaluksen kyydissä. MS Fram odottaa sinua satamassa, ja kääntää kurssin kohti Chileä. 


Lähtö Callaosta/Limasta

Peru  Machu Picchu

Nazcan linjat  Chile


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!