Kanariansaaret risteillen

Varaa risteily

Ensi talven ihana uutuus! Mitä jos lähtisit pimeää talvea pakoon Lanzaroten, Teneriffan ja Gran Canarian maisemiin? Norwegian Cruise Line tarjoaa talvella 2022-2023 upeita 10-14 yön risteilyjä Kanariansaarille. Malagasta, Lissabonista tai Santa Cruz de Tenerifestä lähtevillä risteilyillä kierretään vulkaanisten saarien kiehtovimmat satamat ja poiketaan Madeiran, Casablancan ja Gibraltarin kaltaisissa kohteissa.

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen Risteilykeskuksen nettivaraamon kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse!

Kanariansaarten risteilyt

Lähdöt: 21.11.2022-19.3.2023 (10-14 yön risteilyt)

Hinta alkaen 803 €/hlö

Katso upeat reitit alta!

Huipputarjoukset risteilyille

Norwegian Cruise Linen Kanariansaarten risteilyille on tarjolla nyt todella hyviä tarjouksia.

Risteilyistä 50 % alennusta: Norwegian Cruise Linen risteilyistä saa nyt 50 % alennusta. Risteilyjen alennetut hinnat näkyvät automaattisesti nettivaraamossamme.

Lennoista alennusta: Voit halutessasi varata myös Norwegian Cruise Linen Fly & Cruise -paketit, eli risteilyn ja lennot, Risteilykeskuksen kautta. Studio-, sisä- ja ulkohytin varatessa lennoista saa alennusta 150 €/hlö. Parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan varatessa lennoista saa alennusta 300 €/hlö.

HUOM! Fly & Cruise -pakettien hinnat eivät näy nettivaraamossamme. 

Etupaketit risteilyille: Saat nyt lisättyä risteilyllesi kaikki neljä Free at Sea -etua alk. 199 €/hlö (9-11 yön risteilyt). Etuihin sisältyy juoma-, internet-, erikoisravintola- ja retkirahapaketti. Etupaketin hinta määräytyy risteilyn pituuden mukaan.

Katso kaikki tarjoukset!

Risteilyreitit

Norwegian Sun risteilee Kanarialle 10–14 yön risteilyjä. Alta löydät esimerkkireitit ja risteilyiden lähtöpäivät eri lähtösatamista. Tutustu kunkin lähtöpäivän reittiin tarkemmin Varaa-linkistä!

Psst. Napauta karttaa avataksesi se suurempana!

 • 10 yön risteilyt

  Lissabonista: 21.11., 1.12., 5.1., 26.1., 16.2., 9.3.
  Malagasta: 29.11., 3.1., 24.1., 14.2., 7.3.
  Santa Cruz de Tenerifestä: 4.12., 8.1., 29.1., 19.2.

  Esimerkkireitti: Lissabon – Merellä – Funchal – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Arrecife – Merellä – Gibraltar – Malaga – Cadiz – Lissabon

  Varaa »

 • 11 yön risteilyt

  Lissabonista: 11.12., 15.1., 5.2., 26.2.
  Malagasta: 9.12., 13.1., 3.2., 24.2.
  Santa Cruz de Tenerifestä: 18.1., 8.2., 1.3.

  Esimerkkireitti: Malaga – Cadiz – Lissabon – Merellä – Funchal – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Puerto del Rosario – Arrecife – Merellä – Gibraltar – Malaga

  Varaa »

 • 13 yön risteilyt

  Santa Cruz de Tenerifestä: 14.12., 12.3.

  Esimerkkireitti: Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Puerto del Rosario – Arrecife – Merellä – Gibraltar – Malaga – Cadiz – Lissabon – Merellä – Funchal – Funchal – Santa Cruz de La Palma – Santa Cruz de Tenerife

  Varaa »

 • 14 yön risteilyt

  Lissabonista: 22.12., 19.3.
  Malagasta: 17.3.

  Esimerkkireitti: Lissabon – Merellä – Funchal – Funchal – Santa Cruz de La Palma – Puerto del Rosario – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Arrecife – Agadir – Casablanca – Ceuta – Malaga – Cadiz – Lissabon

  Varaa »

Norwegian Cruise Line – rento risteilyvarustamo!

Rentoa, hauskaa – jopa yllättävää! Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyillä ei stressata turhia. Pääset tekemään lomastasi juuri omannäköisesi, sillä varustamon rennon filosofian mukaan laivoilla ei ole tarkkoja pukukoodeja tai vaikkapa ennalta määriteltyjä kattausaikoja ravintoloihin.

Norwegian Cruise Linen risteilyillä nautitaan lukuisien ravintoloiden tarjonnasta, maailmanluokan viihteestä, jännittävistä aktiviteeteista ja monipuolisesta ohjelmasta. Norwegian Cruise Linen risteilyt sopivat kaikenikäisille lomailijoille vauvasta vaariin.

Lue lisää varustamosta!

Lisätietoa risteilyn varaamisesta

Norwegian Cruise Linen risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma sekä osa aktiviteeteista laivalla.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffetravintolassa.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Osa laivakohtaisista aktiviteeteista, kuten kiipeilyrata, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.

Hintaan ei sisälly

 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle. Palvelurahan määrä on 16 USD per hlö/pv. Club-parvekehyteissä palvelurahan määrän on 18 USD/hlö/vrk ja sviiteissä sekä Haven-luokassa palvelurahan määrä on 20 USD/hlö/vrk. Palvelurahat laskutetaan risteilyllä automaattisesti matkustajien hyttitililtä. Palvelurahat voi maksaa myös ennakkoon.
 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot, ryhmäliikuntatunnit, carting-rata ja laserpeli.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu. Lennot voit varata asiakaspalvelumme kautta.

Maksuaikataulut

Norwegian Cruise Linen maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 20 % risteilyn hinnasta. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua ennakkomaksun suuruisella summalla vielä 44 päivää ennen lähtöä. Risteilyn peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse tai sähköpostitse!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto, jonka valikoimasta löytyy yli 19 000 risteilyä.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Norwegian Cruise Linen risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista eri lentoyhtiöiden palkintopisteitä. Teemme yhteistyötä Finnair Plus ja Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmien kanssa.

Heräsikö jotakin kysyttävää?

Jos Kanariansaarten risteilyt alkoivat kiinnostamaan, mutta et saanut vielä kaikkiin kysymyksiisi vastauksia, risteilyasiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Risteilyvarauksen voi tehdä suoraan nettivaraamostamme tai asiakaspalvelumme kautta.

Puhelin: 020 1441 810
Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi