Varaa risteily  

Bahamasaaret – risteilykohteet ja vierailusatamat


Risteilykeskuksella on suuri valikoima Bahamasaarten risteilyjä. Bahamasaaret sijaitsevat Kuuban ja Floridan rannikon välissä Atlantin valtamerellä. Suojaisa saariryhmä on historian aikana toiminut niin merirosvojen kuin rommisalakuljettajien piilopaikkana. Nykyään paratiisisaaret ovat suosittu lomakohde ja risteilyalusten pysähdyspaikka. Bahamasaariin kuuluu yhteensä 700 saarta, joista noin 30 on asuttuja. Näe Bahamasaarten risteilyn aikana Royal Caribbeanin omistama CocoCay, Grand Bahaman pääkaupunki Freeport, Norwegian Cruise Linen omistama Great Stirrup Cay ja saarten pääkaupunki Nassau. Kaikki Bahamasaarten risteilyt hintatakuulla.

Rentoudu ja koe ainutlaatuinen seikkailu CocoCaylla, Royal Caribbeanin omistamalla yksityisellä saarella, joka on palkittu ympäristöystävällisyydestään. CocoCayn saari on varattu erityisesti Royal Caribbeanin, Azamaran ja Celebrityn risteilyvierailijoille. 

 

CocoCaylla voit harrastaa rentoutumisen lisäksi riippuliitoa turkoosin meren yllä, vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta ja tutustua saareen ekoystävällisillä retkillä. CocoCayn seikkailupuisto avautui toukokuussa 2019. Coco Beach Club ja yksityiset cabanat valmistuvat joulukuussa 2019.  Monipuolisella seikkailusaarella pääset pitämään hauskaa vesipuistossa, kokeilemaan vaijeriliitoa, laskemaan Pohjois-Amerikan korkeinta vesiliukumäkeä ja nauttimaan rauhallisesta päivästä Coco Beach Clubilla. Saarelta löytyy myös ihania cabanoita, joita voit vuokrata päiväksi vaikkapa perheesi kanssa. 


Lue lisää »


Freeport on Bahamasaarten toiseksi suurin kaupunki ja Grand Bahama-saaren pääkaupunki. Kaupunki on saanut alkunsa vuonna 1955, kun Yhdysvaltalainen liikemies Wallace Groves sai luvan perustaa vapaakauppa-alueen Grand Bahama-saarelle. 

 

27 000 asukkaan Freeport on panostanut perustamisestaan alkaen turismiin. Suosittuja vapaa-ajan aktiviteettaja Freeportissa ovat muun muassa vesiurheilulajit mukaan lukien sukellus ja kalastus sekä golf. Muita aktiviteetteja paratiisisaarella ovat yökerhot, kasinot, verovapaa shoppailu, luontokeskukset, kansallispuistot ja Pirates of the Bahamas-teemapuisto.


Lue lisää »


Great Stirrup Cay on Norwegian Cruise Linen omistama yksityinen paratiisisaari. Noin puolet saaresta on upeaa hiekkarantaa, jossa on loistavat mahdollisuudet uimisen ja auringonpalvomisen lisäksi snorklaukseen. Eteläinen osa on puolestaan helikopterikenttä, jossa osa betonielementeistä on Yhdysvaltojen armeijan jäämistöä.  


Lue lisää »


Trooppinen Bahama on Karibianmeren kauneimpia saaria. Bahaman pääkaupunki Nassau tunnettiin 1700-luvulla merirosvo Mustaparran piilopaikkana. Bahaman pääsaarelle tultiin juhlimaan ja piileskelemään lainvartijoita.

 

Nykyään Bahamalle tullaan etsimään upeita rantoja, rentoa lomailua ja mielenkiintoisia snorklauskohteita. Pääsaari New Providence ja sen naapurisaari Paradise Island ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa. Nassausta lähdetään usein viettämään päivää vesipuistoihin tai rannalle. Sukeltaminen on todella suosittua eikä ihme – kristallinkirkkaissa vesissä on paljon nähtävää!


Lue lisää »  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!