Varaa risteily  

Oseania – risteilykohteet ja vierailusatamat


Risteilykeskuksella on suuri valikoima Australian ja Uuden-Seelannin risteilyjä, joilla pääset näkemään upeita rantoja, suurkaupunkeja ja uskomattomia luontokohteita. Risteilyillä vierailet muun muassa Aucklandissa, Sydneyssä ja Melbournessa. Kaikilla Australian ja Uuden-Seelannin risteilyillä on Risteilykeskuksen hintatakuu.

”Purjeiden kaupunki” Auckland on Uuden-Seelannin suurin kaupunki. Merellinen Auckland on tunnettu lukuisista aktiviteeteistaan ja upeasta sijainnistaan: Aucklandista pääse nopeasti rannalle, merelle tai Waitakeren metsiin. Kaupungin ilmapiiri on rento ja kansainvälinen: sushi-kojuja ja intialaisia ravintoloita löytyy keskustasta lähes yhtä paljon kuin länsimaisia kuppiloitakin. Vilkkaasta kaupungista on helppo lähteä päiväretkelle horisontissa häilyville saarille: hyppää vain lauttaan ja kohta voitkin jo ihailla näköalaa Rangitoto-tulivuorisaaren huipulta. Huippuviinejä kannattaa lähteä nauttimaan Waiheken saarelle.

 

Parhaiten Aucklandista pääsee nauttimaan vuokraamalla auton. Syrjäiset rannat ihastuttavat luonnollisuudellaan ja pitkällä rantaviivallaan. Auckland on hyvä paikka aloittaa Uuden-Seelannin valloittaminen!

 

 Lue lisää »


Kulttuurin ja taiteen kehto Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki. Kiehtovassa Melbournessa viettää mieluusti useitakin viikkoja. Kaupungin leppoisasta tunnelmasta on mukava nauttia vaikkapa yhdessä Melbournen lukuisista museoista tai vain kävelemällä ympäri esikaupunkialueita. Melbournessa järjestetään vuosittain useita hauskoja festivaaleja, joihin kannattaa mahdollisuuksien mukaan ottaa osaa! Älä unohda myöskään Melbournen erinomaisia ostoskeskuksia ja kauppakatuja!

 

Melbournessa pääsee tutustumaan australialaisen kulttuurin lisäksi myös kiinalaiseen, kreikkalaiseen ja italialaiseen elämäntyyliin. Aasialaisia ja eurooppalaisia ravintoloita löytyykin Melbournesta yllin kyllin!


Lue lisää »


Kansainvälinen Sydney ihastuttaa aurinkoisella asenteellaan. ”Maailman kauneimpana kaupunkina” tunnettu Sydney houkuttelee matkailijoita upealla katukulttuurillaan ja monilla mahdollisuuksillaan. Päivän voi aloittaa rentoutumalla tai surffaamalla kuuluisalla Bondi Beachilla, shoppaillen Oxford Streetilla tai tutustumalla Chinatowniin. Illan lähestyessä rantamaiseman voi vaihtaa Sydneyn vilkkaaseen yöelämään tai rauhalliseen ravintolaan kaupungin keskustassa. 

 

Päiväretkillä voi tutustua paremmin Sydneytä ympäröivään alueeseen. Blue Mountains -vuoret häikäisevät kauneudellaan ja ovatkin lähes pakollinen nähtävyys Sydneyhyn matkaaville. Myös muut ympäröivät kansallispuistot ja viinitilat ovat vierailun arvoisia. 


Lue lisää »  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!