Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Helmiradion kevätristeily: Välimeren suosikkikohteet upouudella luksusaluksella

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Sunnuntai 15.4. Helsinki–Barcelona.

Helmiradion kevään kivoin matka alkaa Helsingistä. Finnairin suora aamulento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta klo 05.40. Barcelonaan lento saapuu klo 08.40. Kaupunkiin tutustutaan opastetulla kiertoajelulla. Kiertoajelu päättyy satamaan, jossa odottaa Carnival Cruise Linen uunituore risteilyalus, vuonna 2018 valmistuva Carnival Horizon. Kaikki laivan palvelut ovat heti käytettävissäsi. Risteilyalus kääntää kurssin merelle klo 17.00.

Maanantai 16.4. Merellä.

Carnival Horizon seilaa koko päivän merellä. Ehdit rentoutua ja tutustua kunnolla upouuden risteilyaluksen palveluihin; alukselta löytyy muun muassa ihanan iso aurinkokansi, vesipuisto usealla liukumäellä, polkurata SkyRide sekä IMAX-elokuvateatteri. Nauti vaikka palveluhenkilökunnan suoraan aurinkotuolillesi kuskaamista virkistävistä drinksuista!

Tiistai 17.4. Cagliari, Sardinia.

Carnival Horizon saapuu aurinkoisen Sardinian pääkaupunkiin, Cagliariin, aamulla klo 07.00. Välimeren toiseksi suurimman saaren pitkän historian aistii Cagliarin vanhakaupungin pikkukaduilla. Lähde matkanjohtajamme johdolla tutustumaan kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin sekä ostoskatujen ja museoiden tarjontaan! Päivän voi viettää myös rannalla makoillen. Matka jatkuu kohti Napolia klo 15.30.

Keskiviikko 18.4. Napoli.

Risteilyalus saapuu aamulla klo 07.00 Napoliin, joka sijaitsee Vesuvius-tulivuoren kupeessa Napolinlahdella. Napolin rikas historia tulee tutuksi kaupungin pikkukaduilla kierrellessä. Napolin lähellä sijaitsee mielenkiintoisia päivämatkakohteita, kuten muinainen Pompeiji, kaunis Caprin saari sekä upea Amalfin rannikkokaupunki. Lähde retkelle tai vietä päivä haluamallasi tavalla Napolissa! Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.00.

Torstai 19.4. Rooma.

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 07.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä lisämaksulliselle suomeksi opastetulle päiväretkelle historiaa henkivään Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 20.00.

Perjantai 20.4. Livorno (Pisa tai Firenze).

Risteilyalus saapuu Toscanan alueen keskiaikaiseen satamakaupunkiin, Livornoon, aamulla klo 7.00. Lähde varustamon järjestämälle englanninkieliselle retkelle kulttuurikaupunki Firenzeen (lisämaksullinen) tai matkanjohtajamme johdolla omakustanteiselle retkelle (junaliput n. 10 €) kaltevasta tornistaan tunnettuun Pisaan! Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.00. 

Lauantai 21.4. Marseille.

Laiva saapuu Provencen pääkaupunkiin Marseilleen klo 09.00. Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojaama Marseille on Ranskan vanhin kaupunki. Lähde matkanjohtajamme johdolla omakustanteiselle retkelle (n. 15€ bussiliput) tutustumaan Marseillen nähtävyyksiin; näe mm. vanhan sataman edustalla seisova Château d’If linnoitussaareke tai kipua 150 metrin matka Notre-Dame-de-la-Garden katedraalille! Laiva jatkaa matkaa Marseillen satamasta klo 18.00. 

Sunnuntai 22.4. Barcelona–Helsinki.

Risteilyalus saapuu Katalonian pääkaupunkiin Barcelonaan aamulla klo 06.00. Satamasta kuljetus lentokentälle. Finnairin suora paluulento Helsinkiin lähtee klo 10.15. Matka päättyy Helsinki-Vantaan lentoasemalle klo 15.05.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1595 €/hlö jaetussa kahden hengen 4C-luokan sisähytissä 

1945 €/hlö jaetussa kahden hengen 6L-luokan ikkunahytissä

2195 €/hlö jaetussa kahden hengen 8C-luokan parvekehytissä

3195 €/hlö jaetussa kahden hengen Ocean-sviitissä

 

Sisä- ja parvekehyttejä saatavilla myös kolmelle ja neljälle hengelle. Hinta lisävuoteessa 1245 €/hlö.

 

Hintaan sisältyy

- Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki–Barcelona–Helsinki

- 7 yön risteily Carnival Horizon -aluksella valitussa hyttiluokassa 

- Täysihoito laivalla sis. aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi myös välipalat

- Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

- Ohjelman mukaiset bussikuljetukset ja opastettu kiertoajelu Barcelonassa

- Suomalaisen matkanjohtajan palvelut matkan aikana

 

Matkalla on mukana Helmiradion Petra Kalliomaa. Luvassa on myös Helmiradion omaa ohjelmaa matkan varrella. 

 

Hintaan ei sisälly

- Lisämaksullista suomeksi opastettua retkeä Roomaan. Hinta täsmentyy myöhemmin. 

- Retkiä tai kuljetuksia muissa vierailusatamissa. Laivalta tehtävät retket ja kuljetukset kaupunkeihin ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

- Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

- Juomat risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta.

 

Muuta

- Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.


Risteilyille on tarjolla jokaisen tarpeeseen sopivia juomapaketteja. Paketit voi varata etukäteen tai vasta risteilyalukselle saavuttaessa. 

 

Lue lisää »


Hytit

Sisähytti


Viihtyisissä sisähyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone.


Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. Sisähyttejä on kaikilla Carnivalin aluksilla.

 

Kategoria: 4A – I, 1A, 4J, PT

Hytin koko: 17 m2

 

Esimerkkikuva: Carnival Sunshine

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Ulkohytti


Viihtyisissä ulkohyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone.


Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. Ulkohyttejä on kaikilla Carnivalin aluksilla.

 

Kategoria: 6A – E, 6J, 6K, 6L –N

Hytin koko: 17–20 m2

 

Esimerkkikuva: Carnival Sunshine

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Parvekehytti


Viihtyisissä parvekehyteissä on mukava parivuode. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone.


Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. 

 

Kategoria: 8A–G, 8J–K, 8M–N

Hytin koko: 20–22 m2 sis. parvekkeen

 

Esimerkkikuva: Carnival Breeze

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Ocean Suite


Viihtyisässä Ocean Suitessa on mukava parivuode. Sviitin varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa), vaatehuone ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone ja poreamme. VIP check-in/out.


Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. 

 

Kategoria: OS

Hytin koko: 23–31 m2 sis. parveke

 

Esimerkkikuva: Carnival Breeze

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Lisätiedot

 

Finnairin lennot

15.4.2018 AY1651 Helsinki–Barcelona klo 05.40–08.40

22.4.2018 AY1654 Barcelona–Helsinki klo 10.15–15.05

 

Lentoaikataulut sitoumuksetta!

 

Risteilyvarustamo

Carnival Cruise Linen risteilyillä käy enemmän matkustajia kuin minkään muun varustamon aluksilla. Brittiläis-amerikkalaisen varustamon laivastoon kuuluu nykyään yli 20 risteilyalusta. Carnival Cruise Linesin risteilyt keskittyvät Pohjois-Amerikkaan ja Karibialle – uutuuslaiva Carnival Horizon on ensi keväänä varustamon ainoa laiva Välimerellä. Varustamon perustajan visio oli tarjota ylellisiä risteilylomia tavallisille ihmisille – Carnival risteilyt sopivat hyvin kaikenikäisille, myös lapsiperheille!

 

Risteilyalus

Carnival Horizon aloittaa liikennöinnin keväällä 2018. Carnival Horizon on sisaraluksensa Carnival Vistan kanssa varustamon laivaston suurimpia aluksia. Alus on kooltaan 135 500 bruttorekisteritonnia ja pituudeltaan 322 metriä. Carnival Horizon tarjoaa 15 kannellaan valtavasti aktiviteettejä ja viihdettä aluksen 4000 matkustajalle. Alus on todellinen huviparatiisi, sillä siltä löytyy IMAX-elokuvateatteri, yläilmoissa kulkeva polkurata SkyRide sekä useita vesiliukumäkiä.

 

Tunnelma aluksella

Carnival Cruise Line kutsuu aluksiaan "hauskoiksi laivoiksi", sillä aluksilla on vaikeaa olla viihtymättä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että matkustajia häiritsisi koko päivän villisti juhlivat kanssamatkustajat. Aluksella on useita tiloja, kuten vain aikusille tarkoitettu Serenity Adult Only Retreat, joissa pääsee rentoutumaan rauhassa.

 

Rento pukeutuminen käy aluksella lähes kaikkialla. Ainoastaan pääravintolan illalliselle toivotaan siistiä pukeutumista. Tämä tarkoittaa sitä, että sinisiä farkkuja ja t-paitoja kannattaa välttää. Viikon risteilyllä on kahtena iltana ns. juhlapukuilta, jolloin matkustajien toivotaan pukeutuvan tavallista paremmin. Minimissään tuolloin tulee pukea päälle kauluspaita, pikkutakki ja suorat housut. Monet matkustajat laittavat päällensä myös tumman puvun ja kravatin tai smokin. Naisille suositellaan juhlailtoina joko cocktailmekkoa tai pitkää iltapukua, suosittuja on myös siistit suorat housut ja paita. Suurin osa matkustajista on kotoisin Yhdysvalloista, mutta Välimeren lähdöillä matkustajissa on myös paljon eurooppalaisia.

 

Ruokailu

Risteilyn parasta antia on loputon määrä ruokaa. Carnival Horizonilla on valtavasti erilaisia ruokailuvaihtoehtoja moneen makuun. Matkan hintaan kuuluvat aamiaiset, lounaat ja illalliset aluksen pääruokasalissa tai buffetravintolassa. Pääravintolassa ateriat valitaan à la carte-listalta. Buffetravintola on suosittu vaihtoehto lounaalla. 

 

Alukselta löytyy myös muun muassa italialainen ja japanilainen ravintola, grilliruokaa ja hampurilaisia tarjoava allasravintola sekä tasokas pihviravintola. Laivan uutuus on herkullisia mereneläviä tarjoileva Seafood Shack. Joissakin erikoisravintoloissa ruokailusta maksetaan pieni lisämaksu. Hinnat vaihtelevat ravintoloittain

 

Hytit

Hytit ovat viihtyisiä ja tilavia. Standard-hytit ovat kooltaan noin 17 m². Alukselta löytyy myös yhden hengen hyttejä, jotka ovat kooltaan noin 15 m². Uusien Havana-hyttien asukkailla on pääsy omalle allasalueelle. Myös uudenlaisten perhehyttien matkustajille on oma lounge-alueensa, jossa on mukava viettää aikaa lautapelien ja naposteltavan parissa.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Carnival Horizonilta löytyy tekemistä kaikenikäisille. Iltaisin matkustajia viihdyttävät Las Vegas-tyyliset produktiot ja esitykset sekä hauskat stand-up koomikot. Tanssimaan pääsee sekä elävän musiikin että DJ:n tahtiin, unohtamatta tietenkään Karibia- tai Meksiko-teemaisia juhlia. Lisäksi alukselta löytyy kolme elokuvateatteria: 3D-elokuvateatteri, IMAX-elokuvateatteri ja ulkoilmaelokuvateatteri allaskannella.

 

Alukselta löytyy myös runsaasti urheilumahdollisuuksia: kuntosali, ohjattuja ryhmäliikuntatunteja sekä ”sporttinurkkaus”, jossa on biljardia, minigolfia ja urheilukenttä. Aluksen ylimmältä kannelta ulkoa löytyy myös kuntoiluvälineitä. Rentoutumaan pääsee kylpylän hemmotteleviin hoitoihin. Lapset ja nuoret on otettu aluksella erityisen hyvin huomioon; vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä ja lasten kerhoissa järjestetään hauskaa ohjelmaa.

 

Retket maissa

Jos haluat saada kaikki irti satama- ja kohdevierailuistasi, suosittelemme että ilmoittaudut mukaan retkille. Kaikki retket ovat matkailun ja kohdepaikkojen asiantuntijoiden suunnittelemia. Hinnat vaihtelevat retkikohteesta toiseen. Voit varata retken ennakkoon (viimeistään neljä päivää ennen lähtöä) tai vasta laivalla, mikäli paikkoja on vielä jäljellä. Toinen vaihtoehto on, että nouset maihin ja tutustut vierailukohteeseen itsenäisesti. Matkanjohtajamme lähtee mukaan satamakaupunkiin ryhmän mukana mahdollisuuksien mukaan. Huomioithan, että laivan retkien lähtöajat saattavat muuttua. Tarvittaessa myös yhdistetään ryhmiä, jos ilmoittautuneita on liian vähän. Retkiä voidaan myös peruuttaa, jos osallistujamäärä on liian pieni. Tutustu retkiin Carnival Cruise Linen nettisivuilla!

alk. 1595 €
15.4.–22.4.2018, 8 pvTutustu Välimeren suosikkikohteisiin Carnival Cruise Linen uunituoreen risteilyaluksen kyydissä! Huhtikuun alussa neitsytristeilynsä tekevä Carnival Horizon seilaa Barcelonasta aurinkoiselle Sardinian saarelle, Napolin kiehtoviin maisemiin, Provencen pääkaupunkiin Marseilleen sekä Livornoon, josta voit lähteä päiväretkelle kulttuurikaupunki Firenzeen tai kaltevasta tornistaan tunnettuun Pisaan. 

 

Helmiradion risteilyllä aika kuluu kohteiden lisäksi uuden laivan palveluihin tutustuen; kokeile esimerkiksi yläilmoissa kulkevaa SkyRide-polkurata, vietä päivä uima-allaskannella tai katso elokuva IMAX-teatterissa! Risteilyllä seilaa mukana suomalainen matkanjohtaja sekä Helmiradion suosikkijuontaja Petra Kalliomaa.


Barcelona I Cagliari

NapoliCivitavecchia (Rooma)

Livorno (Pisa/Firenze) I Marseille


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!