Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Helmiradion Välimeren All Inclusive -risteily luksusristeilijällä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Ke 4.10. Helsinki–Rooma–Civitavecchia

Valitse vaihtoehdoista itsellesi sopivin! 

 

Vaihtoehto 1: Loma alkaa Finnairin suoralla aamulennolla Helsingistä Roomaan, jonne saavutaan klo 10.15. Lentokentältä lähdetään yhdessä suomeksi opastetulle Rooman panoraamakaupunkikierrokselle. Kierroksen aikana nähdään Rooman tärkeimmät nähtävyydet.Iltapäivällä matka jatkuu viehättävään Civitavecchian satamakaupunkiin, josta Norwegian Epic lähtee merelle klo 19.00

 

Vaihtoehto 2: Matkaan lähdetään Norwegianin suoralla lennolla Helsingistä Roomaan klo 12.55, jonne saavutaan klo 15.25. Lentokentältä matkustetaan yhteiskuljetuksella viehättävään Civitavecchian satamakaupunkiin, josta Norwegian Epic lähtee merelle klo 19.00.

 

Pääset heti alukseen noustuasi käyttämään loistoristeilijän monipuolisia palveluita. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät lomatunnelmaan.

To 5.10. Livorno, Italia (Pisa tai Firenze)

Risteilyalus saapuu Toscanan alueen keskiaikaiseen satamakaupunkiin, Livornoon, aamulla klo 7.00. Livornosta on lyhyt matka kaltevasta tornista tunnettuun Pisaan ja kulttuurikaupunki Firenzeen. Lähde varustamon järjestämälle lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle Firenzeen tai suomalaisen matkanjohtajamme seurassa omakustanteiselle (n. 10 € junaliput) retkelle Pisaan. Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.00.

Pe 6.10. Cannes, Ranska

Ihastuttava Cannes on Ranskan Rivieran viihdekeskittymä. Norwegian Epic saapuu tyylikkääseen rantakaupunkiin perjantaiaamuna klo 8.00. Vietä päivä Le Suquetin vanhassa kaupunginosassa tai nauti Etelä-Ranskalaisesta tunnelmasta ja bongaile julkkiksia palmujen kehystämällä rantakadulla. Cannesissa on myös upea pienvenesatama täynnä mahtipontisia jahteja sekä kaunis hiekkaranta. Risteilyalus lähtee Cannesista kohti Mallorcaa klo 18.00.

La 7.10. Palma de Mallorca

Risteilyalus saapuu Palmaan klo 13.00. Mallorcan kaunis luonto, valkeahiekkaiset rannat ja viehättävä pääkaupunki hurmaavat matkailijan kuin matkailijan. Pääkaupunki Palmassa pääset nauttimaan historiallisista rakennuksista ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista. Tutustu myös mahtavaan Palman katedraaliin. Risteilyalus lähtee Palma de Mallorcan satamasta klo 20.00. 

Su 8.10. Barcelona–Helsinki

Risteilyalus saapuu Katalonian pääkaupunkiin Barcelonaan aamuyöllä klo 5.00. Satamasta kuljetus lentokentälle.

 

Vaihtoehto 1: Finnairin suora paluulento Helsinkiin lähtee klo 10.15. Matka päättyy Helsingin lentoasemalle klo 15.05. 

 

Vaihtoehto 2: Norwegianin suora paluulento Helsinkiin lähtee klo 8.00. Matka päättyy Helsingin lentoasemalle klo 13.00. 

Hinnasto


Matkan ajankohta

4.–8.10.2017

 

Matkan hinta

Vaihtoehto 1: 1315 €/hlö jaetussa 2 hengen sisähytissä 

1545 €/hlö jaetussa 2 hengen parvekehytissä 

1 hengen hytti 1695 €/hlö (T1 studio hytti, jossa ikkuna käytävälle) 


Vaihtoehto 2: 1195 €/hlö jaetussa 2 hengen sisähytissä
1445 €/hlö jaetussa 2 hengen parvekehytissä 

1 hengen hytti 1595 €/hlö (T1 studio hytti, jossa ikkuna käytävälle)

 

Hintaan sisältyy (vaihtoehto 1)

 • Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Rooma/Barcelona-Helsinki 
 • Kaikki lentokenttäverot ja maksut 
 • 4 yön risteily valitussa hyttiluokassa 
 • Täysihoito risteilyn aikana laivalla sisältää aterioiden lisäksi myös välipalat. 
 • Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle
 • Ohjelman mukaiset bussikuljetukset ja suomeksi opastettu panoraamakaupunkikierros Roomassa 
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut matkan aikana
 • The Ultimate Beverage Package, All Inclusive juomapaketti (yli 21-vuotiaille) 


Hintaan sisältyy (vaihtoehto 2)

 • Norwegianin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Rooma/Barcelona-Helsinki 
 • Kaikki lentokenttäverot ja maksut 
 • 4 yön risteily valitussa hyttiluokassa 
 • Täysihoito risteilyn aikana laivalla sisältää aterioiden lisäksi myös välipalat. 
 • Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle
 • Ohjelman mukaiset bussikuljetukset. 
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut matkan aikana
 • The Ultimate Beverage Package, All Inclusive juomapaketti (yli 21-vuotiaille) 

 

Matkalla mukana Helmiradion Petra Kalliomaa. Luvassa on myös Helmiradion omaa ohjelmaa matkan varrella. 

 

Hintaan ei sisälly

 • Retkiä tai kuljetuksia. Laivalta tehtävät retket ja mahdolliset kuljetukset satamasta kaupunkeihin ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.
 • Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.


Muuta

 • Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

 

Hytit

Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

 

Kategoria: B

Hytin koko: n. 16,5-48m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari tai jääkaappi, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: I

Hytin koko: n. 11-18m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Yhden hengen hytti


Järkevästi suunnitelluissa, moderneissa yhden hengen hyteissä on leveä sänky, yhdensuuntainen ikkuna käytävälle sekä suihku ja wc. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: T1

Hytin koko: n. 9m²


Esimerkkikuva: Norwegian Breakaway

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Lisätiedot


Lentoaikataulut

Vaihtoehto 1:

4.10.2017 Finnair AY 781 Helsinki – Rooma klo 07.50 – 10.15  

8.10.2017 Finnair AY 3270 Barcelona – Helsinki klo 10.15 – 15.05 

 

Vaihtoehto 2:

4.10.2017 Norwegian D8 1081 Helsinki–Rooma klo 12.55–15.25  

8.10.2017 Norwegian D8 5620 Barcelona–Helsinki klo 08.00–13.00  


Aikataulut sitoumuksetta.

Risteilyvarustamo

Norwegian Cruise Line on yhdysvaltalainen risteilyvarustamo, jonka 14 modernia risteilyalusta risteilevät ympäri maailmaa. Norwegian Cruise Linen risteilyt ovat hyvin vapaamuotoista, ja varustamo kuvaakin konseptiaan termillä ”freestyle cruising”. Aluksella ei ole esimerkiksi perinteistä ensimmäistä ja toista kattauaikaa illalliselle, vaan jokaisella on vapaus syödä missä ja milloin haluavat.

Risteilyalus

Norwegian Epic aloitti liikennöinnin vuonna 2010. Alus on yksi maailman suurimpia risteilijöitä, jolta löytyy tilaa peräti 4228 matkustajalle. Risteilyaluksella on 20 erilaista baaria ja ruokailuvaihtoehtoa. Yksi laivan erikoisuuksista on Svedka-jääbaari. Valtava risteilyalus on sisustettu trendikkäästi ja siltä löytyy paljon tekemistä eri-ikäisille matkustajille. 
 

Tunnelma aluksella

Norwegian Cruise Line kuvaa konseptiaan osuvasti termillä ”Freestyle Cruising”. Aluksella ei ole erityisiä pukeutumiskoodeja, joten tunnelma pysyy rentona niin lounaalla kuin illallisella. Osassa ravintoloista järjestetään risteilyn aikana juhlavampia illallisia, joille saa halutessaan pukeutua paremmin. 

Ruokailu

Aluksella ei ole perinteisiä kattausvuoroja illalliselle, vaan jokaisella on vapaus syödä missä ja milloin haluavat. Kaikki laivan 20 ravintolaa ovat asiakkaiden käytössä. Matkaan hintaan sisältyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi erinomainen à la carte ravintola, buffetravintola sekä allasalueen grilliravintola. Huonepalvelu on myös saatavilla ympäri vuorokauden.  Alukselta löytyy myös erikoisravintoloita, joissa on 10–25 dollarin lisämaksu. Näitä ovat esimerkiksi pihviravintola, ranskalainen ravintola ja sushibaari. Voit varata ravintolaan pöydän etukäteen tai astua sisään kun nälkä yllättää. 
 

Viihde

Alukset viihdetarjonta on loistava. Pääset esimerkiksi joka ilta nauttimaan sykähdyttävistä Broadway-esityksistä ja Las Vegas-tyylisen kasinon tunnelmasta. Aluksella on myös taidegalleria, Internet-kahvila ja ostoskeskus. Cavern Clubissa matkustajat pääsevät nauttimaan 60-luvun tunnelmasta The Beatlesin ja muiden sen ajan legendojen musiikin kautta. Lukuisten erilaisten vaihtoehtojen ansiosta jokainen löytää alukseltaan varmasti mieleistään tekemistä.. Iltaa voi viettää muun muassa lukuisissa baareissa, yökerhoissa ja lounge-tiloissa. Lapsille on tarjolla valvottuja leikkitiloja, joita on räätälöity eri ikäryhmille.

Urheilu ja hyvinvointi

Urheilun ystäville tekemistä tarjoaa esimerkiksi vuorokauden ympäri auki oleva kuntoilualue, jolla pääsee kuntoilemaan omatoimisesti tai ohjatulla ryhmäliikuntatunnilla. Lisäksi urheilumahdollisuuksia tarjoavat juoksurata, koripallo ja lentopallokentät, pöytätennis sekä uima-altaat. Seikkailunhaluiset nauttivat vesipuistosta ja sen hurjista vesiliukumäistä. Myös kiipeilyverkko, keilarauta, benji-trampoliini ja kiipeilyseinä nostattavat adrenaliinin huippuunsa.  Rauhaa etsiville Mandara Spa on oikea paikka. Tarjolla on lukuisia hyvinvointi- ja kauneushoitoja sekä erilaisia saunoja. 

Lisämaksulliset juomapaketit

The Ultimate Beverage Package $79/pv/hlö (yli 21-vuotiaille) SISÄLTYY HINTAAN TÄLLÄ MATKALLA!
Nauti laajasta valikoimasta limuja, mehuja, väkeviä alkoholeja, viiniä laseittain ja pullo- tai hanaolutta (max $15/juoma) koko risteilysi ajan. Paketti on voimassa aluksen kaikissa baareissa ja ravintoloissa. Viinipulloista saa 20 % alennuksen. Juomia voi tilata vain yhden kerrallaan.
 
Corks and Caps Wine and Beer Package $59/pv/hlö (yli 21-vuotiaille)
Paketti sisältää valikoiman hana- ja pullo-oluita, viiniä laseittain (max. $15/juoma) sekä rajattoman määrän hanalimuja ja mehuja. Paketti on saatavilla kaikissa aluksen ravintoloissa sekä baareissa. Viinipulloista saa 20 % alennuksen. Juomia voi tilata vain yhden kerrallaan.

HUOM! Paketit eivät sisällä huonepalvelua, pakettitarjouksia, laivakohtaisia kampanjoita, tiettyjä laadukkaimpia tuotemerkkejä, viinipulloja, minibaarin valikoimaa, pullovettä, tuorepuristettuja mehuja, valikoimaa Lavazza-kahveja, energiajuomia ja myyntiautomaattien tuotteita. 

Adult & Teen Soda Program  $7/pv/hlö (yli 13-vuotiaille)
Paketti sisältää rajattoman määrän valikoituja limuja. Paketti on henkilökohtainen ja se on ostettava koko risteilyn ajaksi. Matkamuistomuki kuuluu pakettiin.

Children's Soda Program $5/pv/hlö (alle 13-vuotiaille)
Paketti sisältää rajattoman määrän valikoituja limuja. Paketti on henkilökohtainen ja se on ostettava koko risteilyn ajaksi. Matkamuistomuki kuuluu pakettiin.
 
Kaikkiin ostettuihin juomapaketteihin lisätään 18 % palvelumaksu. Arvonlisävero voi vaihdella satamasta riippuen. Paketti on otettava kaikille samassa hytissä matkustaville ja koko matkan ajalle. Paketti on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai peruuttaa. 
alk. 1195 €
4.-8.10.2017, 5 pvLähde mielenkiintoiselle risteilylle läntisen Välimeren syksyisiin maisemiin. Norwegian Cruise Linen moderni risteilyalus Norwegian Epic vie sinut hetkessä lomatunnelmiin!

 

Risteily lähtee iki-ihanasta Roomasta ja päättyy värikkääseen Barcelonaan. Risteilyn aikana pysähdytään Ranskan Rivieralla Cannesissa, aurinkoisella Mallorcalla ja Italian Livornossa, josta voi lähteä päiväretkelle Pisaan tai Firenzeen. Meripäivien aikana ehdit nauttia aluksen huippuluokan palveluista ja ihanasta tunnelmasta. Vuonna 2010 rakennetulta Norwegian Epiciltä löytyy tekemistä yli 4000 matkustajalle. Matkassa mukana myös Helmiradion suosikkijuontaja Petra Kalliomaa. 


Civitavecchia (Rooma) Livorno (Pisa/Firenze)

Cannes I Palma de Mallorca I Barcelona


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!