Risteilykeskuksen arvonta

Osallistu lahjakortin arvontaan!

Tilaa Risteilykeskuksen uutiskirje, ja voita 500 euron arvoinen risteilylahjakortti!

  • Uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tiedot eri varustamoiden kampanjaeduista ja tarjouksista sekä risteilymaailman ajankohtaisimmista uutisista. Jaamme uutiskirjeen kautta myös tietoa laivavierailuista ja muista kivoista uutuuksista. Uutiskirjeen tilaus on mahdollista lopettaa milloin vain, joten voit halutessasi osallistua vain arvontaan ja poistua ensimmäisen uutiskirjeen saatuasi postituslistalta.


    Uusien tilaajien kesken arvotaan 500 euron arvoinen Risteilykeskuksen lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa Risteilykeskuksen valikoimassa olevan risteilyn varaamiseen. Lahjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Arvonta suoritetaan 15.12.2023. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätietoa

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle. Arvontaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja vapaaehtoisesti tilaa Risteilykeskuksen uutiskirjeen.

Arvonnan järjestäjä

Travel Specialist Group Oy, Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Risteilykeskuksen arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 15.12.2023 asti. Osallistuminen tapahtuu tilaamalla Ristielykeskuksen uutiskirje,  ja vahvistamalla tilaus painamalla [Lähetä]-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Kukin kilpailija voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Travel Specialist Groupin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Palkinnot ja voittajan valinta

Risteilykeskuksen arvonnan palkintona on 500 euron arvoinen risteilylahjakortti, jonka voi käyttää minkä tahansa Risteilykeskuksen valikoimassa olevan risteilymatkan ostamiseen. Palkintoa ei voi myydä tai luovuttaa toiselle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan 15.12.2023 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin, jos osallistuja antaa siihen luvan. Lupa annetaan ruksaamalla ”Tilaan Risteilykeskuksen uutiskirjeen” -laatikko arvontalomakkeesta. Arvonnan yhteydessä kerättäviä yhteystietoja voidaan käyttää Risteilykeskuksen suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta käytetään voittajien tavoittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät, että he saattavat saada sähköistä suoramarkkinointia (Risteilykeskuksen uutiskirjeen) arvontaan osallistumisen yhteydessä antamansa luvan mukaisesti. Lisätietoa markkinointirekisterin tietosuojaselosteesta löydät täältä.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden sisällä hänen osallistumisensa yhteydessä antaman sähköpostiosoitteen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvonnan tulos ja voittajan nimi (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain) internetsivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto, joka on erikoistunut yli 20 kansainvälisen risteily- ja jokivarustamon risteilyihin. Olemme muun muassa Royal Caribbean ja Celebrity Cruises -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa. Risteilyvalikoimastamme löydät tuhansia risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille. Varaa kauttamme risteily vaikkapa Alaskaan, Välimerelle, Karibialle tai Aasiaan!

Saat meiltä:

  • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta kansainvälisistä risteilyistä.
  • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
  • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -palkintopisteitä.

Tutustu valikoimaan Risteilykeskuksen nettivaraamossa!