Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Azamara Journey

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiLuksuslaivavierailu: Azamara Journey

Tervetuloa tutustumaan luksuslaivaan!

Azamara Club Cruisesin korkeatasoinen risteilyalus, Azamara Journey, saapuu Helsinkiin torstaina 27.6.2019. Lähde tutustumaan upeaan risteilyalukseen Risteilykeskuksen johdolla!

 

Risteilykeskus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kansainväliseen risteilylaivaan kätevästi Helsingin satamassa. Laivavierailulla tutustumme laivaan ohjatun kiertokävelyn muodossa, kuulemme lisää varustamosta ja nautimme runsaan lounaan ruokajuomineen laivan ravintolassa. HUOM! Vierailun ikäraja on 18 vuotta. Jos sinulla on erikoisruokavalioita, ilmoitathan ne varauksen yhteydessä "lisätiedot" -kenttään!

 

Laivavierailun alustava aikataulu*

 

Aika Ohjelma
Klo 09.45 Tapaaminen satamassa ja lähtöselvitys
Klo 10.00 Laivaannousu
Klo 10.30 Opastettu kierros laivalla
Klo 12.30 Lounas ravintolassa (sis. ruokajuomat)
Klo 14.00 Maihinnousu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Varustamo varaa oikeuden tehdä muutoksia. Aikataulu on alustava. Lähetämme tarkan aikataulun asiakkaille sähköpostitse noin viikkoa ennen vierailua.

Hinnasto

 

Hinta

40 €/hlö

 

Kesto

Noin 4 tuntia

 

Hintaan sisältyy

- Vierailu kansainvälisellä luksuslaivalla, Azamara Journeyllä

- Opastettu kierros aluksella Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijan johdolla

- Lounas aluksen ravintolassa  

 

Hintaan ei sisälly

Kuljetuksia satamaan

 

Maksuehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Laivavierailu maksetaan heti varauksen yhteydessä. Peruutuskulut ovat heti varauksen vahvistamisen jälkeen 100 %. Osallistujan nimeä ja tietoja ei ole mahdollista muuttaa enää sen jälkeen, kun vierailuun on alle kaksi viikkoa aikaa. 


Huom! Azamara Club Cruises varaa oikeuden tehdä muutoksia. Poikkeuksellisista sääolosuhteista johtuen laivan saapuminen Helsinkiin voi estyä. Tällaisessa tilanteessa Risteilykeskus palauttaa laivavierailun hinnan asiakkaalle kokonaisuudessaan, mutta ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaiden mahdollisia matkakuluja Länsisatamaan.

Hytit

Sisähytti


Viihtyisissä, moderneissa sisähyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa taulutelevisio, minibaari/jääkaappi, ilmastointi, puhelin ja vastaaja, hiustenkuivaaja, kylpytakki ja tohvelit sekä hedelmäkori tervetuliaislahjaksi.

 

Hytin koko on 15 m²


Ulkohytti


Viihtyisissä, moderneissa ikkunallisissa hyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa taulutelevisio, minibaari/jääkaappi, ilmastointi, puhelin ja vastaaja, hiustenkuivaaja, kylpytakki ja tohvelit sekä hedelmäkori tervetuliaislahjaksi.

 

Hytin koko on 16 m²


Parvekehytti


Viihtyisissä, moderneissa parvekkeellisissa hyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa oleskelutila, taulutelevisio, minibaari/jääkaappi, ilmastointi, hiustenkuivaaja, puhelin ja vastaaja, kylpytakki ja tohvelit sekä hedelmäkori tervetuliaislahjaksi. Deluxe-parvekehyteissä on hieman suurempi parveke.

 

Hytin koko on 16 m² ja parvekkeen 4-6 m²  


Continent-sviitti


Tilavat Continent–sviitit sijaitsevat laivojen kahdeksannella kannella. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Continent–sviittien varusteluun kuuluu mm. oleskelualue sohvasängyllä, kylpyamme, kylpytakki ja tohvelit, hiustenkuivaaja, taulutelevisio ja DVD-soitin. Lisäksi kaikille sviittiasiakkaille on erikoispalveluja kuten hintaan sisältyvä ruokailu erikoisravintoloissa, oma lähtöselvitys, englantilaisten hovimestarin palvelut, matkalaukun pakkaus- ja purkamispalvelu sekä iltapäivätee hyttiin tarjoiltuna.

 

Hytin koko on 25 m² ja parvekkeen 5,5 m²


Owner’s-sviitti


Upeat Owner’s–sviitit sijaitsevat laivan perässä. Niissä on erillinen makuuhuone sekä oleskelu- ja ruokailutila. Owner’s–sviittien varusteluun kuuluu mm. marmoroitu kylpyhuone poreammeella, vieraskylpyhuone, kylpytakki ja tohvelit, hiustenkuivaaja, taulutelevisio ja DVD-soitin. Lisäksi kaikille sviittiasiakkaille on erikoispalveluja kuten hintaan sisältyvä ruokailu erikoisravintoloissa, oma lähtöselvitys, englantilaisten hovimestarin palvelut, matkalaukun pakkaus- ja purkamispalvelu sekä iltapäivätee hyttiin tarjoiltuna.

 

Hytin koko on 52 m² ja parvekkeen 22 m²


Lisätiedot

 

Tärkeää tietoa

Tarvitset laivavierailulle mukaan voimassa olevan passin. Et valitettavasti voi osallistua vierailulle pelkällä henkilö- tai ajokortilla. Ilmoitathan passitietosi (nimen, syntymäajan, passinumeron ja voimassaoloajan) varauksen yhteydessä. Ikäraja vierailulle on 18 vuotta.

 

Kiinnitä huomiota pukeutumiseen. Joudumme odottamaan lähtöselvitystä ulkona ilman tuulen- tai sateensuojaa, joten pukeudu lämpimästi ja ota tarvittaessa mukaasi sateenvarjo. Lähtöselvitys saattaa kestää jopa puoli tuntia. Huomio myös, että laivoille tulee pukeutua siististi.

 

Laivavierailun aikana kävellään paljon, joten varaa mukaan mukavat jalkineet. Laivaan tutustutaan ryhmässä, joten laivalta ei voi poistua kesken vierailun.  

 

Tapaamispaikka ja -aika

Azamara Journey saapuu Eteläsatamaan (EKL) torstaina 27.6.2019. Risteilykeskuksen työntekijä ottaa osallistujat vastaan satamassa. Osallistujat saavat sähköpostitse tarkemmat tiedot tapaamispaikasta ja -ajasta noin viikkoa ennen vierailua.

 

Varustamosta

Azamara Club Cruisesin tasokkailla risteilyllä vietät kohteessa enemmän aikaa kuin minkään muun varustamon risteilyillä. Azamara Club Cruisesin viiden tähden risteilyillä tutustut mielenkiintoisiin kohteisiin ja nautit herkullisesta ruoasta ja tasokkaasta palvelusta. Azamara Quest ja Journey, jo valmiiksi tasokkaat alukset, uusittiin täysin alkuvuodesta 2016. Varustamon kolmas alus, Azamara Pursuit, aloitti liikennöinnin elokuussa 2018 kokonaisvaltaisen remontin jälkeen. Azamara Club Cruisesin risteilyillä seilaat esimerkiksi Välimerelle ja Karibialle.

 

Azamara Journey

Azamara Club Cruises on viiden tähden risteilybrändi. Azamara Journey on kooltaan pienehkö alus, jolle mahtuu enimmillään 690 matkustajaa. Kokonsa ansiosta se pääsee rantautumaan useisiin pienempiin satamiin, kuten Marseillen, Amalfin ja Bangkokin sydämeen. Henkilökuntaa risteilyaluksella on 390. Azamaran Journeyn risteilyillä vietät enemmän aikaa satamissa kuin monilla muilla varustamoilla. Risteilyalus koki täyden uudistuksen keväällä 2016.

 

Aluksen ravintolat

Aluksella on pääravintola ja buffetravintola. Kahdesta kahvilasta ja allasalueen grillistä saa halutessaan rennompia ruokia, kuten salaatteja ja leipiä. Aluksella on lisäksi kaksi lisämaksullista erikoisravintolaa. Sviiteissä majoittuville ruokailu erikoisravintoloissa sisältyy risteilyn hintaan. Erikoisravintola Aqualinassa on tarjolla korkeatasoista välimerellistä ruokaa. Erikoisravintola Prime C. Dining -ravintolasta sen sijaan saa pihvejä ja mereneläviä. Azamaran risteilyjen hintaan sisältyy myös suuri valikoima juomia, kuten viinejä, väkeviä alkoholeja ja kansainvälisiä oluita sekä kahvia, teetä ja virvoitusjuomia. 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Aluksella myös meripäivät kuluvat rattoisasti. Aluksella on esimerkiksi kauppoja laadukkaalla valikoimalla, kasino, baareja ja loungeja sekä kirjasto. Kuntosalilta löytyy hyvä valikoima laitteita. Salilla järjestetään myös erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa auringon noustessa. Kylpylästä saa erilaisia hierontoja sekä hoitoja. Salongissa asiakkaita palvelee kampaaja ja kynsihoitaja.

40 €/hlö
27.6.2019, 4 tuntia pv 

 

Azamara Club Cruisesin korkeatasoinen risteilyalus, Azamara Journey, saapuu Helsinkiin torstaina 27.6.2019. Lähde tutustumaan upeaan risteilyalukseen Risteilykeskuksen johdolla!

 

Risteilykeskus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kansainväliseen risteilylaivaan kätevästi Helsingin satamassa. Laivavierailulla tutustumme laivaan ohjatun kiertokävelyn muodossa, kuulemme lisää varustamosta ja nautimme runsaan lounaan ruokajuomineen laivan ravintolassa.


Katajanokan laituri (EKL)

Katajanokka, Helsinki

 

Varaukset vain nettimoottorin kautta.


Varaa online »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!