Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Celebrity Eclipse

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiLaivavierailu: Celebrity Eclipse

Tervetuloa tutustumaan Celebrity Eclipseen!

Oletko haaveillut vierailusta kansainvälisellä loistoristelijällä? Lähde tutustumaan Celebrity Eclipsen moderniin valtameriristeilijään Risteilykeskuksen johdolla! 

 

Celebrity Eclipse on premium-varustamo Celebrity Cruisesin toiseksi suurin risteilyalus. Vuonna 2010 valmistunut risteilijä on todellinen "modern luxury" -elämys niin tunnelmaltaan kuin ulkonäöltään. Tutustumme laivavierailulla Celebrity Eclipseen kiertokävelyn muodossa. Lisäksi nautimme runsaan lounaan ruokajuomineen laivan ravintolassa. HUOM! Vierailun ikäraja on 18 vuotta. Jos sinulla on erikoisruokavalioita, ilmoitathan ne varauksen yhteydessä "lisätiedot" -kenttään.

 

Laivavierailun alustava aikataulu*

 

Aika Ohjelma
Klo 10.45 Tapaaminen satamassa ja lähtöselvitys
Klo 11.00 Laivaannousu
Klo 11.30 Opastettu kierros laivalla
Klo 13.30 Lounas ravintolassa (sis. ruokajuomat)
Klo 15.00 Maihinnousu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Varustamo varaa oikeuden tehdä muutoksia. Aikataulu on alustava. Lähetämme tarkan aikataulun asiakkaille sähköpostitse noin viikkoa ennen vierailua.

Hinnasto

 

Hinta

35 €/hlö

 

Kesto

Noin 4 tuntia

 

Hintaan sisältyy

- Vierailu kansainvälisellä loistoristeilijällä, Celebrity Eclipsellä

- Opastettu kierros aluksella Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijan johdolla

- Lounas aluksen ravintolassa  

 

Hintaan ei sisälly

Kuljetuksia satamaan

 

Maksuehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Laivavierailu maksetaan heti varauksen yhteydessä. Peruutuskulut ovat heti varauksen vahvistamisen jälkeen 100 %. Osallistujan nimeä ja tietoja ei ole mahdollista muuttaa enää sen jälkeen, kun vierailuun on alle kaksi viikkoa aikaa. 

 

Huom! Celebrity Cruises varaa oikeuden tehdä muutoksia. Poikkeuksellisista sääolosuhteista johtuen laivan saapuminen Helsinkiin voi estyä. Tällaisessa tilanteessa Risteilykeskus palauttaa laivavierailun hinnan asiakkaalle kokonaisuudessaan, mutta ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaiden mahdollisia matkakuluja Länsisatamaan.

Hytit

Sisähytti


Ikkunattomat hytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. 

 

Hytin koko on 16 m²


Ulkohytti


Ulkohytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. 

 

Hytin koko on 16 m²


Parvekehytti


Parvekehytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. Lisää tilaa tuo parveke pöydällä ja tuoleilla.

 

Hytin koko on 18 m² ja parvekkeen 5 m²

 

Concierge Class

Concierge Class-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla mm. laajennettu huonepalvelumenu aamiaiselle, conciergen palvelut, oma lähtöselvitys laivaan, tervetuliaslahjaksi kuohuviiniä ja hedelmiä hytissä, hytissä LCD-televisio, hierova suihku, sohva ja sohvapöytä sekä tyynyvalikoima ja ylelliset kylpytakit.

 

Hytin koko on 18 m² ja parvekkeen 5 m²

 

AquaClass

AquaClass-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla kaikki Concierge Class-matkustajien palvelut sekä lisäksi mm. vapaa pääsy Blu-erikoisravintolaan, hyttien sijainti lähellä CanyonRanch-kylpylää, rajoittamaton hintaan kuuluva pääsy Persian Garden lounge spaahan sekä Canyon Ranch SpaClubin rentoutumishuoneeseen ja laajempi valikoima kylpytuotteita hytissä.


Hytin koko on 18 m² ja parvekkeen 5 m²

Sky-sviitti


Sky-sviitti on sopiva vaihtoehto hieman lisätilaa haluaville. Hytissä on laadukas parisänky, jonka saa tarvittaessa erotultua kahdeksi erilliseksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, oleskelualue sohvalla, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpyamme, laadukkaat kylpytakit, pyyhkeet sekä laadukkaita kylpytuotteita. Myös parvekkeella on mukavat kalusteet. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon lisäpalveluja.

 

Hytin koko on 28 m² ja parvekkeen 7 m²


Royal-sviitti


Royal-sviitti on korkeatasoinen ja tilava sviitti. Hytissä on erillinen makuuhuone mukavalla parivuoteella, jonka saa myös tarvittaessa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi hytissä on ruokailutila ja oleskelualue sohvaryhmällä ja kahdella viihdejärjestelmällä ja televisioilla. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suurelta parvekkeelta löytyy myös poreamme. Tässä sviitissä yöpyville kuuluu automaattisesti Premium-juomapaketti, Internetin rajaton käyttö, minibaarin tuotteet sekä erikoisravintoloissa ruokaileminen. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon muita lisäpalveluja.

 

Hytin koko on 55 m² ja parvekkeen 14 m²


Lisätiedot

 

Tärkeää tietoa

Tarvitset laivavierailulle mukaan voimassa olevan passin. Et valitettavasti voi osallistua vierailulle pelkällä henkilö- tai ajokortilla. Ilmoitathan passitietosi (nimen, syntymäajan, passinumeron ja voimassaoloajan) varauksen yhteydessä. Ikäraja vierailulle on 18 vuotta.

 

Kiinnitä huomiota pukeutumiseen. Joudumme odottamaan lähtöselvitystä ulkona ilman tuulen- tai sateensuojaa, joten pukeudu lämpimästi ja ota tarvittaessa mukaasi sateenvarjo. Lähtöselvitys saattaa kestää jopa puoli tuntia. Huomio myös, että laivoille tulee pukeutua siististi.

 

Laivavierailun aikana kävellään paljon, joten varaa mukaan mukavat jalkineet. Laivaan tutustutaan ryhmässä, joten laivalta ei voi poistua kesken vierailun.  

 

Tapaamispaikka ja -aika

Celebrity Eclipse saapuu Länsisataman Melkinlaituriin (LMA) maanantaina 30.7.2018. Risteilykeskuksen työntekijä ottaa osallistujat vastaan satamassa. Osallistujat saavat sähköpostitse tarkemmat tiedot tapaamispaikasta ja -ajasta noin viikkoa ennen vierailua.

 

Varustamosta

Celebrity Cruisesin laivastoon kuuluu kohta kymmenen modernia risteilyalusta sekä 100 vieraan upea jahti, jotka vierailevat yhteensä lähes 300 satamassa, 80 maassa ja kaikissa maailman seitsemässä maanosassa. Celebrity Cruisesin risteilyalusten ylellisen moderni tyyli välittyy esimerkiksi sisustuksen ja yleisilmeen, herkullisen kansainvälisen ruoan sekä aktiviteettien ja retkien kautta. Celebrity Cruisesin henkilökunta kruunaa risteilykokemuksen erinomaisella palveluasenteellaan.

 

Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse on premium-varustamo Celebrity Cruisesin toiseksi suurin risteilyalus. Vuonna 2010 valmistunut risteilijä on todellinen "modern luxury" -elämys niin tunnelmaltaan kuin ulkonäöltään. Varustamo soveltuu erityisesti laatua ja gourmetelämyksiä arvostaville. Celebrity Eclipse risteilee ympäri maailmaa, kuten Välimerellä, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa ja Antarktiksella.

 

Aluksen ravintolat

Loistava ruoka on ehdottomasti yksi Celebrity Cruisesin tavaramerkkejä. Laivalla on tyylikäs pääravintola ja buffetravintola. Lisäksi laivalta löytyy useita erinomaisia erikoisravintoloita. Laivavierailulla nautimme lounaan ruokajuomineen yhdessä aluksen ravintoloista.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Celebrity Eclipse tarjoaa viihdettä Broadway-tyylisistä showesityksistä intiimeihin livemusiikkiesityksiin. Aluksella järjestetään taidehuutokauppoja, mielenkiintoisia satamakohdeluentoja ja muuta kivaa ohjelmaa. Voit nauttia rentouttavan piknik-lounaan meripäivän aikana ylimmän kannen aidolla nurmikolla. Aluksella on lisäksi kylpylä ja suuri kuntoilualue uima-altaalla ja rentoutumishuoneella. Aluksella voi osallistua lisämaksusta ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Aurinkokannella on kaksi yleistä uima-allasta ja rentouttavia poreammeita. 

35 €/hlö
30.7.2018, 4 tuntia pvCelebrity Cruisesin premium-luokan loistoristelijä, Celebrity Eclipse, saapuu Helsinkiin maanantaina 30.7.2018. Lähde tutustumaan upeaan risteilyalukseen Risteilykeskuksen johdolla!

 

Risteilykeskus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kansainväliseen risteilylaivaan kätevästi Helsingin satamassa. Laivavierailulla tutustumme laivaan ohjatun kiertokävelyn muodossa, kuulemme lisää varustamosta ja nautimme runsaan lounaan ruokajuomineen laivan ravintolassa. 


Melkinlaituri (LMA)

Länsisatama, Helsinki

 

TÄYNNÄ!


Loppuunmyyty!


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!