Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

MSC Meraviglia

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiLaivavierailu: MSC Meraviglia

Tervetuloa tutustumaan uuteen jättilaivaan!

 

Oletko haaveillut Karibian-risteilystä tai miettinyt, millaista olisi risteillä maailman suurimpiin laivoihin lukeutuvalla laivalla? Lähde ottamaan selvää! 

 

MSC Cruisesin uusi risteilyalus, vuonna 2017 valmistunut MSC Meraviglia, saapuu Helsingin satamaan maanantaina 10.9. ja perjantaina 21.9.2018. Risteilykeskus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kansainväliseen risteilylaivaan kätevästi Helsingin satamassa. Tutustumme vierailun aikana laivaan ohjatun kiertokävelyn muodossa ja nautimme runsaan lounaan ruokajuomineen laivan ravintolassa. HUOM! Vierailun ikäraja on 18 vuotta. Jos sinulla on erikoisruokavalioita, ilmoita ne varauksen yhteydessä "lisätiedot" -kenttään.

 

Laivavierailun alustava aikataulu*

 

Aika Ohjelma
Klo 09.30 Tapaaminen satamassa 
Klo 09.45 Lähtöselvitys ja laivaannousu
Klo 10.30 Opastettu kierros laivalla
Klo 12.00 Lounas ravintolassa (sis. ruokajuomat)
Klo 13.00 Maihinnousu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Varustamo varaa oikeuden tehdä muutoksia. Aikataulu on alustava. Lähetämme tarkan aikataulun asiakkaille sähköpostitse noin viikkoa ennen vierailua. 

Hinnasto

 

Hinta

25 €/hlö

 

Kesto

Noin 3,5 tuntia

 

Hintaan sisältyy

- Vierailu kansainvälisellä risteilyaluksella, MSC Meraviglialla

- Opastettu kierros aluksella Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijan johdolla

- Lounas aluksen ravintolassa  

 

Hintaan ei sisälly

Kuljetuksia satamaan

 

Maksuehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Laivavierailu maksetaan heti varauksen yhteydessä. Peruutuskulut ovat heti varauksen vahvistamisen jälkeen 100 %. Osallistujan nimeä ja tietoja ei ole mahdollista muuttaa enää sen jälkeen, kun vierailuun on alle kaksi viikkoa aikaa. 

 

Huom! MSC Cruises varaa oikeuden tehdä muutoksia. Poikkeuksellisista sääolosuhteista johtuen laivan saapuminen Helsinkiin voi estyä. Tällaisessa tilanteessa Risteilykeskus palauttaa laivavierailun hinnan asiakkaalle kokonaisuudessaan, mutta ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaiden mahdollisia matkakuluja Hernesaaren satamaan.

Hytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Ikkunalliset hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 12-16 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13-15 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sviitit


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Sviitit ovat tyylikkäitä, hotellihuonemaisia ja kaikista löytyy parveke. Sviiteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. sohva ja sohvapöytä, ilmastointi, tilava vaatekaappi, kylpyhuone ammeella, hiustenkuivaaja, interaktiivinen televisio, langaton internetyhteys (lisämaksusta), minibaari/jääkaappi sekä tallelokero. 

 

Hytin koko on 27-31 m² ja parvekkeen on noin 6 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Aurea-sviitit


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Aurea-sviitit ovat tyylikkäitä, hotellihuonemaisia, joissa osassa on parveke ja osassa panoraamaikkunat. Sviiteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. sohva ja sohvapöytä, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tilava vaatekaappi, kylpyhuone ammeella, interaktiivinen televisio, langaton internetyhteys (lisämaksusta), minibaari/jääkaappi sekä tallelokero. Kaikki Aurea-sviitit sijaitsevat ylemmillä kansilla laivan keulassa, ja niihin sisältyy kylpyläpaketti. Sviittien asiakkaille on tarjolla erikoispalveluja.

 

Hytin koko: 21-47 m² 


Lisätiedot

 

Tärkeää tietoa

Tarvitset laivavierailulle mukaan voimassa olevan passin. Et valitettavasti voi osallistua vierailulle pelkällä henkilö- tai ajokortilla. Ilmoitathan passitietosi (nimen, syntymäajan, passinumeron ja voimassaoloajan) varauksen yhteydessä. Ikäraja vierailulle on 18 vuotta.

 

Kiinnitä huomiota pukeutumiseen. Joudumme odottamaan lähtöselvitystä ulkona ilman tuulen- tai sateensuojaa, joten pukeudu lämpimästi ja ota tarvittaessa mukaan myös sateenvarjo. Lähtöselvitys saattaa kestää jopa puoli tuntia. Huomio myös, että laivoille tulee pukeutua siististi.

 

Laivavierailun aikana kävellään paljon, joten varaa mukaan mukavat jalkineet. Laivaan tutustutaan aikataulun mukaisesti yhtenä ryhmänä, joten laivalta ei voi poistua kesken vierailun.  

 

Tapaamisaika ja -paikka

MSC Meraviglia saapuu Länsisataman Melkinlaituriin (LMA) maanantaina 10.9. ja perjantaina 21.9.2018. Risteilykeskuksen työntekijä ottaa osallistujat vastaan satamassa. Osallistujat saavat sähköpostitse tarkemmat tiedot tapaamispaikasta ja -ajasta noin viikkoa ennen vierailua.

 

Varustamosta

MSC Cruises -varustamolla on pitkä historia merenkäynnin ammattilaisina. Aponten omistajaperhe on seilannut merillä yli 300 vuoden ajan, ensin kuljetusalusten ja myöhemmin huippuristeilijöiden ruorissa. Eurooppalaisen risteilyvarustamon laivastoon kuuluu 12 risteilyalusta, jotka risteilevät Välimerellä myös talvisin. MSC Cruises risteilee myös Karibianmerellä – ja yksi sen lähtösatamista on Kuubassa!

 

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia on uuden Vista-laivaluokan lippulaiva. Alus on suuruudeltaan 167 600 bruttorekisteritonnia, ja sillä on tilaa noin 4500 matkustajalle. Kesällä 2017 liikennöinnin aloittanut MSC Meraviglia on Välimeren uusimpia ja moderneimpia valtameriristeilijöitä, jolla lomailu sujuu rennoissa tunnelmissa. Innovatiivinen alus on yksi alan turvallisimmista ja ekologisimmista. MSC Cruisesin risteilyillä hyvän hotellin kriteerit yhdistyvät rentoon tunnelmaan ja erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

 

Aluksen ravintolat

Alukselta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Alukselta löytyy myös muutama lisämaksullinen erikoisravintola, joita ovat mm. italialainen Eately, japanilainen Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar sekä amerikkalaishenkinen pihviravintola Butcher’s Cut. 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Valtavalta risteilyalukselta löytyy tekemistä kaikenikäisille lomailijoille. Alukselta löytyy muun muassa suuri teatteri ja vesipuisto. Aluksen keskipiste on kolmen kannen korkuinen promenade-kansi, jonka ostoskadun varrella sijaitsee kauppoja, baareja ja erikoisravintoloita. Koko aluetta peittää valtavista LED-näytöistä koostuva katto. Taivasnäkymän lisäksi katolle heijastetaan huikeita esityksiä sekä kuvaefektejä.

 

Laadukkaiden teatteriesitysten lisäksi aluksella pääsee katsomaan Cirque du Soleil -kokoonpanon akrobaattiesityksiä. Henkeäsalpaavan hienot esitykset ovat maailmankuuluja. 

25 €/hlö
10.9. & 21.9.2018, 3,5 tuntia pvOletko haaveillut Karibian-risteilystä tai miettinyt, millaista olisi risteillä maailman suurimpiin laivoihin lukeutuvalla laivalla? Lähde ottamaan selvää! 

 

MSC Cruisesin uusi risteilyalus, vuonna 2017 valmistunut MSC Meraviglia, saapuu Helsingin satamaan maanantaina 10.9. ja perjantaina 21.9.2018. Risteilykeskus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kansainväliseen risteilylaivaan kätevästi Helsingin satamassa.

 

Tutustumme vierailun aikana laivaan ohjatun kiertokävelyn muodossa ja nautimme runsaan lounaan ruokajuomineen laivan ravintolassa.


Melkinlaituri (LMA)

Länsisatama, Helsinki

 

TÄYNNÄ!


Loppuunmyyty!


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!