Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Norwegian Breakaway

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiLaivavierailu: Norwegian Breakaway

Tervetuloa tutustumaan jättilaivaan!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuista tilaisuutta lähteä tutustumaan Norwegian Cruise Linen jättilaivaan Helsingin Länsisatamassa. Risteilykeskus järjestää vierailun laivalla sunnuntaina 2.9.2018.

 

Norwegian Breakaway on tämän kesän suurimpia Helsingissä vierailevia risteilyaluksia. Moderni laiva on valmistunut vuonna 2013 ja edustaa Freestyle Cruising -konseptin huippua. Norwegian Breakaway on kolme kertaa keskikokoisen ”ruotsinlaivan” kokoinen. 

 

Laivavierailun aikana esitellään varustamoa, kierretään laivaa opastetulla kierroksella ja nautitaan erinomainen lounas laivan ravintolassa (sis. ruokajuomat). HUOM! Vierailun ikäraja on 18 vuotta. Jos sinulla on erikoisruokavalioita, ilmoitathan niistä varauksen yhteydessä "lisätietoja" -kentässä. 

 

Laivavierailun alustava aikataulu*

 

Aika Ohjelma
Klo 09.45 Tapaaminen satamassa ja lähtöselvitys
Klo 10.15 Laivaannousu
Klo 10.30 Opastettu kierros laivalla
Klo 12.20 Lounas ravintolassa (sis. ruokajuomat)
Klo 14.00 Maihinnousu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Varustamo varaa oikeuden tehdä muutoksia. Aikataulu on alustava. Lähetämme tarkan aikataulun asiakkaille sähköpostitse noin viikkoa ennen vierailua.

Hinnasto

 

Ajankohta

Sunnuntai 2.9.2018

 

Hinta

30 €/hlö

 

Kesto

Noin 4 tuntia

 

Hintaan sisältyy: 

  • Vierailu kansainvälisellä loistoristeilijällä, Norwegian Breakawaylla
  • Opastettu kierros aluksella Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijan johdolla
  • Lounas aluksen ravintolassa (sis. ruokajuomat)

Hintaan ei sisälly:

  • Kuljetuksia satamaan

Maksuehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Laivavierailu maksetaan heti varauksen teon yhteydessä.

Huom! Norwegian Cruise Line varaa oikeuden tehdä muutoksia. Poikkeuksellisista sääolosuhteista johtuen voi laivan saapuminen Helsinkiin estyä. Tällaisessa tilanteessa Risteilykeskus palauttaa laivavierailun hinnan asiakkaalle kokonaisuudessaan, mutta ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaiden mahdollisia matkakuluja Länsisatamaan.

Hytit

Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari tai jääkaappi, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: I

Hytin koko: n. 11-18 m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta neljään ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: O (OF-, OG- & O2-luokissa pienet venttiili-ikkunat; OK-luokassa osittain/täysin rajoitettu näkymä)

Hytin koko: n. 13,5-31 m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

 

Kategoria: B

Hytin koko: n. 16,5-48 m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Mini-sviitti


Mini-sviiteissä on hyvin tilaa 2-4 matkustajalle. Lähes kaikkien mini-sviittien kylpyhuoneissa on kylpyamme. Hytissä on mukavat vuoteet, jotka halutessasi yhdistetään queen size-parivuoteeksi. Muuhun varustukseen kuuluvat taulu-TV, oleskelutila, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, vaatekomero sekä minibaari.

 

Kategoria: M

Hytin koko: n. 22-54 m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Penthouse -sviitti


Deluxe Penthouse -sviitteissä majoittuu max. 4 henkilöä. Sviiteissä on parisänky, sohva tai nojatuoli, pöytä, suihku & wc sekä parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SD, SE, SF, SG, SH

Hytin koko: 19–81,5 m²

 

Courtyard Penthouse -sviittejä saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Star 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Owner's Suite


Moderneissa Owner's Suite -sviiteissä on leveä sänky, tilava olohuone ja ruokailualue, upea kylpyhuone porealtaalla sekä ainakin yksi parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SA, SB, SC

Hytin koko: 53–121 m².

 

Owner's Suite saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Lisätiedot

 

Tärkeää tietoa

Tarvitset laivavierailulle mukaan voimassa olevan passin. Et valitettavasti voi osallistua vierailulle pelkällä henkilö- tai ajokortilla. Ilmoitathan passitietosi (nimen, syntymäajan, passinumeron ja voimassaoloajan) varauksen yhteydessä. Ikäraja vierailulle on 18 vuotta.

 

Kiinnitä huomiota pukeutumiseen. Joudumme odottamaan lähtöselvitystä ulkona ilman tuulen- tai sateensuojaa, joten pukeudu lämpimästi ja ota tarvittaessa mukaasi sateenvarjo. Lähtöselvitys saattaa kestää jopa puoli tuntia. Huomio myös, että laivoille tulee pukeutua siististi.

 

Laivavierailun aikana kävellään paljon, joten varaa mukaan mukavat jalkineet. Laivaan tutustutaan ryhmässä, joten laivalta ei voi poistua kesken vierailun.  

 

Missä ja monelta tapaamme?

Norwegian Breakaway saapuu Länsisataman Melkinlaituriin (LMA) sunnuntaina 2.9.2018. Risteilykeskuksen työntekijä ottaa osallistujat vastaan satamassa. Osallistujat saavat sähköpostitse tarkemmat tiedot tapaamispaikasta ja -ajasta noin viikkoa ennen vierailua.

 

Varustamosta

Norwegian Cruise Linen, tai tuttavallisemmin NCL:n, risteilyt ovat hyvin vapaamuotoisia. Norwegian Cruise Line kuvaakin konseptiaan termillä ”freestyle cruising”. Aluksella ei ole esimerkiksi perinteistä ensimmäistä ja toista kattausta illalliselle, vaan jokaisella on vapaus syödä, missä ja milloin haluavat. Norwegian Cruise Linen risteilyt suuntaavat muun muassa Välimerelle, Karibialle ja Havaijille. Laivat ovat Premium All Inclusive -aluksia eli risteilyn hintaan sisältyy aina myös lähes kaikki juoma, nettipaketti ja palvelurahat aluksen henkilökunnalle.

 

Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway on yksi suurimmista tänä kesänä Helsingissä vierailevista aluksista. Moderni laiva on valmistunut vuonna 2013 ja edustaa Freestyle Cruising -konseptin huippua. Norwegian Breakaway on kolme kertaa keskikokoisen ”ruotsinlaivan” kokoinen. Pituutta laivalla on 323 metriä pitkä. Valtava alus tarjoaa paikat noin 4000 matkustajalle. 

 

Ruokailu risteilyaluksella

Aluksella on useita ravintoloita, baareja ja lounge-tiloja. Ruokailu pääravintolassa, buffetravintolassa ja pikaruokaravintoloissa sisältyvät aina risteilyn hintaan. Aluksella on myös useita lisämaksullisia erikoisravintoloita. 

 

Urheilu, hyvinvointi ja viihde

Norwegian Breakaway tarjoaa lukuisia eri tapoja viihtyä. Aluksella on useita yökerhoja ja baareja, kahviloita sekä lounge-tiloja. Iltaisin teatterissa esitetään Broadwaylta tuttuja esityksiä. Aluksen aurinkokannella on useita uima-altaita, vesipuisto liukumäkineen sekä suosittu kiipeilyrata. Lisäksi alukselta löytyy mm. kylpylä, kuntosali sekä ulkoimaelokuvateatteri.

30 €/hlö
2.9.2018, 4 tuntiaOletko aina haaveillut vierailusta kansainvälisellä luksusristeilijällä? Risteilykeskus järjestää ainutlaatuisen laivavierailun Norwegian Breakaway -aluksella sunnuntaina 2.9.2018. Vuonna 2013 valmistunut jättikokoinen Norwegian Breakaway on tämän kesän suurimpia Helsingissä vierailevia risteilyaluksia. 


Melkinlaituri (LMA)

Länsisatama, Helsinki


TÄYNNÄ!


Loppuunmyyty!


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!