Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Adrianmeren aarteet ja Italia

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Ti 21.4. Helsinki–Genova

Matka alkaa Helsingin lentoasemalta, jossa matkanjohtajamme on heti apunasi. Aamulento lähtee Helsingistä klo 8.00 ja saapuu Milanoon aamupäivällä klo 10.05. Lentoasemalta matkaamme bussilla reilun parin tunnin matkan Genovan satamaan, jossa laivamme MSC Opera jo odottaa. Kaikki laivan palvelut ovat heti käytettävissäsi. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan. Risteilyalus kääntää kurssin merelle klo 18.00.


Ke 22.4. Civitavecchia (Rooma)

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 08.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä lisämaksulliselle, suomeksi opastetulle retkelle Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 18.00.


To 23.4. Merellä

Vietämme päivän merellä. Nauti MSC Operan palveluista; osallistu aktiviteetteihin, virkisty uima-altaissa, hemmottele itseäsi laivan kylpylässä tai nauti laadukkaista viihde-esityksistä aluksen teatterissa!


Pe 24.4. Kotor, Montenegro

MSC Opera saapuu klo Adrianmeren helmeen, suojaisassa poukamassa sijaitsevaan Kotoriin, klo 13.00. Historiallinen Kotor toimi jo Rooman valtakunnan aikaan merenkulkijoiden sekä kauppiaiden keskuksena. Kotorin kapeilla kujilla kulkiessa voi edelleen aistia keskiajan tunnelmaa. Vietä päivä kaupungissa haluamallasi tavalla! Jatkamme matkaa kohti Kroatiaa klo 18.00.


La 25.4. Split, Kroatia

Saavumme Keski-Dalmatian historialliseen kaupunkiin, ihanaan Splitiin, klo 8.00. Rooman keisarin Diocletian palatsin ympärille rakennettu Split on Kroatian suosituimpia rantakaupunkeja. Tutustu historiallisen kaupungin nähtävyyksiin, vietä päivä rannalla tai lähde vaikkapa päiväretkelle suositulle Bracin saarelle! MSC Opera kääntää kurssin merelle klo 17.00.


Su 26.4. Venetsia–Verona, Italia

Risteily päättyy Venetsiaan klo 9.00. Kirjaudumme laivasta ulos aamiaisen jälkeen. Satamasta matkaamme yhteisellä venekuljetuksella Venetsian keskustaan, johon tutustumme suomeksi opastetun kaupunkikierroksen merkeissä. Näemme Markuksen torin laidalla olevan bysanttilaistyylisen Markuksen kirkon, marmorista rakennetun Herttuapalatsi sekä kuuluisan Huokausten sillan. Kävelemme kanaalien reunustamia pikkukujia pitkin Markuksen torilta Rialton sillalle, joka on Canal Granden yli johtava kaunein ja suurin silta. Kierroksen aikana tutuksi tulevat myos tärkeimmät ostosalueet, jotka sijaitsevat Rialton sillan ympäristössä ja ylellisellä Mercerie-kauppakadulla. Nautimme myös yhteisen lounaan. Kaupunkikierroksen jälkeen matkaamme illaksi ihastuttavaan Veronaan. Maailmankuulusta rakkaustarinasta, Romeosta ja Juliasta, tunnettu kaupunki on myös Unescon maailmanperintökohde. Voit tutustua itsenäisesti romanttisen kaupungin keskustaan. Yövymme hotellissa Veronassa.


Ma 27.4. Milano–Helsinki

Aamiaisen jälkeen matkaamme yhteisellä bussikuljetuksella Milanoon, johon tutustumme bussikiertoajelun merkeissä. Maisemallisen bussikierroksen aikana nähdään Milanon kuuluisimmat nähtävyydet, kuten Repubblica-aukio, näyttävä Centrale-päärautatieasema, monumentaalinen hautausmaa ja Sforzan linnoitus. Kierroksen jälkeen sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Matkaamme keskustasta bussilla Milanon lentoasemalle, josta lento Helsinkiin lähtee klo 19.00. Saavumme Helsinkiin klo 22.55. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta 

1495 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2-hengen sisähytissä

1575 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2-hengen sisähytissä

 

1695 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2-hengen ulkohytissä

 

1895 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2-hengen parvekehytissä

2595 €/hlö Aurea-luokan jaetussa 2-hengen parvekesviitissä 

 

Kysy 1-hengen hytin lisämaksua!


Hintaan sisältyy

• Finnairin suorat lennot Helsinki–Milano–Helsinki

• 6 päivän risteily täysihoidolla valitussa hyttiluokassa

• Suomeksi opastettu kävelykierros ja lounas Venetsiassa

• 1 yön majoitus Veronassa keskitasoisessa hotellissa 

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset sekä kuljetukset Veronaan

• Suomeksi opastettu Milanon kiertoajelu

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Risteilykeskuksen suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hinta ei sisällä

• Laivalta tehtäviä retkiä tai kuljetuksia satamakaupunkeihin. Kyseiset palvelut ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

• Juomia risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta. Juomapaketteja voi varata lisämaksusta.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

 

HUOM! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

 

Matkustusluokat

MSC Cruisesin laivoilla on tarjolla erilaisia matkustusluokkia, joista voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

 

Bella-luokkaan sisältyy

• Ruokailu pää- ja buffetravintolassa. Matkustajilla on mahdollisuus esittää toive halutusta kattausajasta illalliselle.

• Upea viihdeohjelma ja tapahtumat laivalla

• Uima-altaiden, kuntosalin ja urheilukenttien käyttö

• Aamiainen veloituksetta hyttipalvelun kautta (kuljetusmaksu veloitetaan)

• Mahdollisuus liittyä MSC Club-kanta-asiakkaaksi ja kerryttää pisteitä

 

Fantastica-luokkan sisältyy

• Kaikki Bella-luokan palvelut

• Hytit ylemmillä kansilla ja paremmilla sijainneilla (esim. lähellä hissejä)

• Mahdollisuus muuttaa varaustietoja

• Oikeus olla etusijalla illallisajan valitsemisessa

• Hyttipalvelu ympäri vuorokauden ilman kuljetusmaksuja

• Opettavaisia ja viihdyttäviä aktiviteetteja perheen pienimmille

 

Aurea-luokkaan sisältyy

• Kaikki Fantastica-luokan palvelut

• Hytit parhaalla näköalalla ylemmillä kansilla

• All Inclusive Restaurant & Bar -juomapaketti risteilykohteesta riippuen

• Kylpyläpaketti, joka sisältää tervetulodrinkin, yhden hieronnan valikoimasta, yksityisen hyvinvointikonsultoinnin sekä vapaan pääsyn kylpyläosastolle koko risteilyn ajan

• Valikoiman hyvinvointituotteita hytissä

• Pääsy veloituksetta aikuisten aurinkokannelle

• Vapaus ruokailla itselle sopivaan aikaan

• Pääsy laivaan ensimmäisenäHytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Ikkunalliset hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 12-16 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13-15 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Lentoaikataulu

AY1751 21.4. Helsinki–Milano klo 08:00–10:05   

AY1756 27.4. Milano–Helsinki klo 19:00–22:55

 

Aikataulut sitoumuksetta!

 

Majoitus Veronassa

1 yö, 26.–27.4.

 

Hotel Mastino ***

Corso Porta Nuova, 16 37121 Verona 


Laiva

MSC Opera on Lirica-laivaluokan alus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2004. Laiva on käynyt läpi uudistuksen vuonna 2015. Laivan mahtuu noin 2680 matkustajaa.

Ruokailu

Voit nauttia aamiaisen ja lounaan laivan buffetravintoloista. Italialaisen laivayhtiön vaikutus näkyy ruokavaihtoehdoissa – tarjolla on esimerkiksi salaattia ja pastaa sekä parhaaksi merellä saatavaksi palkittua pitsaa. Risteilyn hintaan sisältyy myös ruokailu laivan pääravintolassa, jossa on kaksi eri kattausaikaa. 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

MSC Operalla on useita tapoja viettää aikaa. Alukselta löytyy suuri kuntosali, sauna ja höyrysauna. Tarjolla on suuri valikoima hierontoja ja muita hoitoja. Aluksella on uima-allasalue ja porealtaita. Illalla nautitaan livemusiikista tai tanssitaan yökerhossa. Lisäksi aluksella on kasino, useita baareja sekä suuri teatteri, jossa esitetään Broadway -tyylisiä esityksiä.

alk. 1495 €
21.–27.4.2020, 7 pvOta varaslähtö kesään, ja lähde tutustumaan Adrianmeren suosikkikohteisiin risteillen! 

 

Vierailemme risteilyn aikana Italian ihastuttavimmissa kaupungeissa, ja näemme Kroatian ja Montenegron viihtyisimmät satamakaupungit. Sinisen eri sävyissä kimalteleva meri, historialliset nähtävyydet ja merituulessa heiluvat palmut luovat täydelliset puitteet keväiselle lomalle.

 

Risteilyllä nautitaan italialaisen MSC Cruisesin modernin valtameriristeilijän, MSC Operan, palveluista. Matkalla on mukana Risteilykeskuksen asiantunteva matkanjohtaja, joka huolehtii siitä, että risteily sujuu leppoisissa tunnelmissa.


Genova  Civitavecchia (Rooma)

Kotor  Split  Venetsia

Verona  Milano


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!