Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Adventtiristeily Reinillä – joulutorien tunnelmaa

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Ti 10.12. Helsinki–Köln, Saksa

Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 07.40 ja saapuu Düsseldorfiin klo 09.05. Lentoasemalta on yhteinen kuljetus Kölniin, johon tutustumme suomeksi opastetun kävelykierroksen merkeissä. Kierroksen jälkeen on mahdollista syödä omakustanteinen lounas ja tutustua Kölnin ihastuttavaan joulutoriin. Iltapäivällä meidät toivotetaan tervetulleeksi A-ROSA:n MS Aqua -jokilaivalle, joka toimii tukikohtanamme koko matkan ajan. Aloitamme illan yhteisellä illallisella laivan ravintolassa. 


Ke 11.12. Mannheim (Heidelberg), Saksa

Jokilaiva seilaa Unescon maailmanperintömaisemien läpi. Kuuluisalla reitillä Koblenzista Rüdesheimiin nähdään Reinin laakson kauneimmat maisemat lukuisine linnoineen ja viinitiloineen. 

 

Saavumme Mannheimiin klo 16.00. Lähdemme matkanjohtajan johdolla suomeksi opastetulle kaupunkikierrokselle ”romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin. Vietämme muutaman tunnin kaupungin ihastuttavalla joulutorilla, joka herää henkiin historiallisen vanhankaupungin mukulakivikaduilla ja -aukioilla. Maistele torilla ihania suklaaseen kastettuja hedelmiä, paahdettuja manteleita ja paikallisia bratwursteja! Jatkamme matkaa klo 20.00. Jokilaiva seilaa yön yli kohti Strasbourgia.  


To 12.12. Kehl, Saksa (Strasbourg, Ranska)

Saavumme Saksan puoliseen Kehlin kaupunkiin klo 10.30. Kuljemme yhteisellä bussikuljetuksella Strasbourgiin, joka sijaitsee Ranskan puolella rajaa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kehlistä. Vietämme koko päivän tunnelmallisessa Strasbourgissa, jonka upea joulutori on yksi Euroopan vanhimmista. Joulutorilla pääset nauttimaan valojen väriloistosta, maistelemaan jouluherkkuja ja tekemään joulun parhaista löytöjä. Kojuissa on tarjolla kaikkea käsitöistä ja joulukoristeistä perinteisiin joulu- ja markkinaruokiin. Jokilaiva lähtee Kehlistä klo 23.00. 


Pe 13.12. Mainz, Saksa

Jokilaiva seilaa kohti Mainzia. Ohitamme aamupäivän aikana useita kauniita pikkukaupunkeja, majesteettisia linnoja ja historiallisia kirkkoja. Saavumme ihastuttavaan Mainzin kaupunkiin klo 12.00. Kaupungin joulutori on järjestetty pyhän Martinin tuomiokirkon edustalla jo yli 200 vuoden ajan. Aukiolta löytyy satoja markkina- ja ruokakojuja, joissa tarjoillaan kuumaa glühweinia, bratwurstia ja muita jouluherkkuja. Voit viettää päivän kaupungissa haluamallasi tavalla. Jatkamme matkaa kohti Kölniä klo 19.00. Vietämme risteilyn viimeisen illan jokilaivalla. 


La 14.12. Köln, Saksa

Matkan viimeinen aamu valkenee Kölnissä. Kirjaudumme ulos laivalta buffetaamiaisen jälkeen. Kuljetus satamasta Düsseldorfin lentoasemalle. Finnairin suora lento lähtee klo 11.45 ja saapuu Helsinkiin klo 15.10. 

Hinnasto

 

Matkan hinta

1235 €/hlö jaetussa 2-hengen ulkohytissä alakannella

1335 €/hlö jaetussa 2-hengen ulkohytissä pääkannella

1425 €/hlö jaetussa 2-hengen ulkohytissä yläkannella

 

Hintaan sisältyy

- Finnairin suorat meno-paluureittilennot turistiluokassa (Helsinki–Düsseldorf–Helsinki)

- Lentokenttäverot ja -maksut

- Bussikuljetukset kohteissa

- Kaupunkikierros Kölnissä

- 4 yön risteily jaetussa kahden hengen ulkohytissä

- Kaikki ruokailut laivalla sis. gaalaillallisen

- Alkoholittomat juomat ja valikoima alkoholijuomia (ei erikoislistan viinit/samppanjat)

- Verot, viranomais- ja satamamaksut 

- Matkanjohtaja Lauri Lehtovirran palvelut

 

Hintaan ei sisälly

- Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

- Erikoisjuomia tai retkillä tarjoiltavia juomia.

- Lentojen istumapaikkavarausta. Istumapaikan voi halutessaan varata ennakkoon alk. 14 €/hlö/suunta. Varaa istumapaikkasi ennen loppumaksun eräpäivää asiakaspalvelustamme!

 

Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia. 


Hytit

A-ROSA:n hytit


A-ROSA:n jokilaivojen hytit ovat kaikki tyylikkäästi sisutettu laadukkaita materiaaleja käyttäen. Koska hytit toimivat niin sanotusti ”tukikohtana” koko risteilyn ajan, on ne suunniteltu matkustajien mukavuutta ajatellen. A-ROSA Aquan hytit sijaitsevat kolmella eri kannella, ja ne ovat kaikki kooltaan 14,5 m². Alakannen edullisimmat hytit sijaitsevat kannella yksi. Näissä hyteissä on kaksi venttiili-ikkunaa. Pääkannen hytit sijaitsevat kannella kaksi, kun taas yläkannen hytit sijaitsevat kannella kolme. Pää- ja Yläkannen hytit ovat keskenään hyvin samankaltaisia, ja niissä on kaikissa ranskalainen parveke. Kaikkien hyttien varusteluun kuuluu wc ja suihku, puhelin, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero ja ilmastointi.


Lisätiedot

Lentoaikataulu

Finnair AY1391 10.12. Helsinki–Düsseldorf klo 07.40–09.05 

Finnair AY1392 14.12. Düsseldorf–Helsinki klo 11.45–15.10

 

Jokilaiva

A-ROSA Aqua aloitti liikennöinnin vuonna 2009. Aluksella on tarjolla 99 hyttiä neljässä eri hyttikategoriassa, ja sille mahtuu yhteensä 202 matkustajaa. Jokialus liikennöi pääasiassa Reinillä ja Seinellä. A-ROSA Aqua tarjoaa rentoa tunnelmaa, maukkaita ruokailuelämyksiä ja hemmotteluhetkiä jokaiselle.

 

Tunnelma laivoilla

A-ROSA:n jokialuksilla tunnelma on mukavan rento. Risteilyt sopivat niin perheille kuin aktiivisille matkailijoillekin. Tarkoitus on viettää rentouttava loma vailla huolen häivää, sillä jokainen ansaitsee itselleen hemmotteluhetken. Tutustu kanssamatkustajiin, pelaa kansipelejä tai vetäydy omaan rauhaan kuuntelemaan luonnon ääniä. Motto laivan aurinkokannella kuuluukin: ”Kaikki on mahdollista, mutta mikään ei ole pakollista”.  Alusten viihdeohjelma ei ole jytisevän kovaäänistä, vaan tarkoitus on järjestää jotakin uniikkia pienellä kaavalla. A-ROSA:n jokilaivoilla ei ole pukukoodia, ja jokainen saa pukeutua mieleisellään tavalla. Illalliselle rohkaistaan kuitenkin pukeutumaan hieman siistimmin. 

 

Hytit

A-ROSA:n jokilaivojen hytit ovat kaikki tyylikkäästi sisutettu laadukkaita materiaaleja käyttäen. Koska hytit toimivat niin sanotusti ”tukikohtana” koko risteilyn ajan, on ne suunniteltu matkustajien mukavuutta ajatellen. A-ROSA Aquan hytit sijaitsevat kolmella eri kannella, ja ne ovat kaikki kooltaan 14,5 m². Alakannen edullisimmat hytit sijaitsevat kannella yksi. Näissä hyteissä on kaksi venttiili-ikkunaa. Pääkannen hytit sijaitsevat kannella kaksi, kun taas yläkannen hytit sijaitsevat kannella kolme. Pää- ja Yläkannen hytit ovat keskenään hyvin samankaltaisia, ja niissä on kaikissa ranskalainen parveke. Kaikkien hyttien varusteluun kuuluu wc ja suihku, puhelin, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero ja ilmastointi.

alk. 1235 €
10.–14.12.2019, 5 pvJouluisella All Inclusive -jokiristeilyllä nähdään Reinin laakson kauneimmat maisemat ja tutustutaan Keski-Euroopan joulutoreihin. Pysähdymme historiallisessa Heidelbergissä ja Mainzissa, vietämme aikaa Euroopan vanhimmalla joulutorilla Strasbourgissa ja nautimme Kölnin jouluisesta tunnelmasta. Viihtyisä jokilaiva on tukikohtanamme koko matkan ajan. 

 

Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka pitää huolen siitä, että matkanteko sujuu leppoisissa tunnelmissa.


Köln  Mannheim  Heidelberg

Kehl (Strasbourg)  Mainz  


Tarjous-/varauspyyntö »

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!