Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Havaijin kiertomatka ja Seattle

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

To 23.11. Helsinki–Keflavik–Seattle–Honolulu

Matkaan lähdetään iltapäivällä, Icelandairin lento Helsingistä Keflavikin kautta Seattleen lähtee klo 14.20. Seattlesta lento jatkuu Havaijin Honoluluun, jonne saavutaan vielä samana päivänä klo 23.46. Lentokentältä kuljetus hotelliin.

Pe 24.11. Honolulu, Oahu

Ensimmäinen päivä Havaijilla. Honolulu on Havaijin suurin kaupunki, josta löytyy sekä koskematonta luontoa että mielenkiintoista kaupunkikulttuuria. Aamiaisen jälkeen koko päivä aikaa tutustua Honoluluun omin päin tai osallistua lisämaksulliselle suomeksi opastetulle saarikierrokselle.

La 25.11. Honolulu, Oahu

Kuljetus hotellilta satamaan puolenpäivän aikaan. Kaikki risteilyaluksen palvelut ovat heti

käytettävissäsi. Vuonna 2016 uudistettu Pride of America on maailman ainoa Yhdysvaltain lipun alla seilaava risteilyalus, jolla on muun muassa useita ravintoloita, uima-altaita ja teatteri. Risteilyalus lähtee Honolulun satamasta klo 19.00.

Su 26.11. Kahului, Maui

Risteilyalus saapuu Mauin saaren trooppisiin maisemiin aamulla klo 8.00. Saaren koskematon luonto, jo toiminnan lopettanut Haleakala -tulivuori sekä upeat hiekkarannat ovat Mauin parasta antia. Risteily alus jää yöksi Kahuluin satamaan, joten voit viettää illan maissa haluamallasi tavalla

Ma 27.11. Kahului, Maui

Aamu valkenee Kahuluin satamassa. Vietä päivä haluamallasi tavalla Mauin saarella! Mutkikkaan Hana Highway -tien upeat maisemat ovat monelle Mauin ehdoton kohokohta. Lähde varustamon retkelle jännittäviin maisemiin tai nauti auringon lämmöstä hiekkarannalla! Pride of America kääntää kurssin kohti Havaijin saarta, eli Big Islandia, klo 18.00.

Ti 28.11. Hilo, Havaiji

Risteilyalus saapuu Havaijin saaren Hiloon klo 8.00 aamulla. Havaijin saaren maisemaa rytmittävät vehreät sademetsät, dramaattiset vesiputoukset ja kukkivat puutarhat. Hilon kauniissa kaupungissa voit tutustua havaijilaiseen arkkitehtuuriin, historiallisiin rakennuksiin ja puutarhoihin. Voit osallistua lisämaksusta varustamon järjestämille retkille Hawaii Volcanoes National Parkiin, joka on aktiivisen Kilauea –tulivuoren koti. Risteilyalus lähtee Hilosta klo 18.00.

Ke 29.11. Kona, Havaiji

Pride of America saapuu Konan kristallin kirkkaisiin vesiin aamulla klo 7.00. Kona on Havaijia aidoimmillaan; alueen upeat vesistöt kutsuvat uimaan, snorklaamaan ja kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja. Jos vesiurheilu ei innosta, voit lähteä tutustumaan kuuluisan ”Kona coffeen” valmistukseen tai vierailla historiallisessa Pu‘uhonua o Hōnaunaun puistossa. Risteilyalus lähtee Konalta klo 17.30.  

To 30.11. Nawiliwili, Kauai

Majesteettisista vuorista, rosoisista kanjoneista ja kallioista sekä vulkaanisesta maastosta tunnettua Kauaita pidetään yhtenä Havaijin kauneimmista saarista. Nawiliwilin satamaan saavutaan aamulla klo 10.00. Koko päivä aikaa tutustua upeaan saareen. Risteilyalus jää Nawiliwilin satamaan yöksi.

Pe 1.12. Nawiliwili, Kauai

Pride of America hyvästelee Kauain saaren perjantaina klo 14.00. Laiva risteilee kuvankaunista Nâ Pali -rannikkoa pitkin matkalla kohti Honolulua. Vietä viimeinen risteilypäivä nauttien laivan palveluista. Pride of America seilaa yön yli kohti Honolulun satamaa.

La 2.12. Honolulu–Seattle

Risteilyalus saapuu Honolulun satamaan klo 7.00. Kuljetus Honolulun lentokentälle, josta Alaskan Airlinesin lento lähtee kohti Seattlea klo 14.05. Lento saapuu Seattleen klo 21.55. Lentokentältä kuljetus hotelliin, johon majoitutaan yhdeksi yöksi.

Su 3.12. Seattle

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Seattleen suomenkielisen oppaan johdolla, ja näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Kaupunkikierroksen jälkeen kuljetus Seattlen lentokentälle, josta paluulento Helsinkiin lähtee klo 15.30.  

Ma 4.12. Helsinki

Helsinkiin laskeudutaan maanantaina klo 12.55. 

 

Hinnasto


Matkan hinta

4295 €/hlö jaetussa 2 hengen sisähytissä

4495 €/hlö jaetussa 2 hengen ulkohytissä

4795 €/hlö jaetussa 2 hengen parvekehytissä

 

Hintaan sisältyy

- Icelandairin ja Alaska Airlinesin reittilennot turistiluokassa

- Kaikki lentokenttäverot ja maksut  Verot, viranomaismaksut sekä palvelumaksut laivalla

- 7 yön majoitus laivalla 2 hengen hytissä valitussa hyttiluokassa

- Täysihoito risteilyllä

- Kahden yön majoitus Honolulussa ja yhden yön majoitus Seattlessa aamiaisilla

- Ohjelman mukaiset bussikuljetukset ja suomeksi opastettu kaupunkikierros Seattlessa

- Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut


Hintaan ei sisälly

- Laivalta tehtäviä retkiä tai kuljetuksia kaupunkeihin. Kyseiset palvelut ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

- Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

- ESTA matkustuslupaa Yhdysvaltoihin

 

Lisämaksusta

- Suomeksi opastettu Oahun saarikierros, 120 EUR/hlö

Ajamme hienon Kahala-kaupunginosan kautta rantatielle ja saamme nähdä maaseutuasutusta, pieniä kyliä, sokeriruoko-, artisokka- ja ananasviljelytiloja. Pohjoisosa saaresta on kuuluisa surffirannoistaan ja runsaasta kasvillisuudestaan. Pysähdymme lounastauolle kauniille paikalle Sunset Beachilla, lounas ei sisälly retken hintaan. Ajamme saaren keskiosan halki ja vierailemme maailmankuululla Dolen ananasviljelytilalla.

Kesto n. 7 tuntia. HUOM! RETKIVARAUKSET ENNAKKOON, 2.10. MENNESSÄ.

 

- Juomapaketit laivalla (lue lisää kohdasta "lisätedot")

 

Muuta

Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa ja retkien varaamisessa. 

Hytit

Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari tai jääkaappi, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: I

Hytin koko: n. 11-18m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta neljään ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: O (OF-, OG- & O2-luokissa pienet venttiili-ikkunat; OK-luokassa osittain/täysin rajoitettu näkymä)

Hytin koko: n. 13,5-31m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

 

Kategoria: B

Hytin koko: n. 16,5-48m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Lisätiedot


Lentoaikataulut

23.11.2017 Icelandair FI 343 Helsinki–Keflavik klo 14.20–15.55

23.11.2017 Icelandair FI 681 Keflavik–Seattle klo 16.55–16.40

23.11.2017 Alaska Airlines AS 145 Seattle–Honolulu klo 19.20–23.46

 

2.12.2017 Alaska Airlines AS 894 Honolulu–Seattle klo 14.05–21.55

3.12.2017 Icelandair FI 680 Seattle–Keflavik klo 15.30–06.45+1

4.12.2017 Icelandair FI 342 Keflavik–Helsinki klo 07.30–12.55

 

Aikataulut sitoumuksetta.

 

Hotellit

Honolulu 23.-25.11. (2 yötä):

Park Shore Waikiki Hotel

2586 Kalakaua Ave, Honolulu, HI 96815

 

Seattle 2.-3.12. (1 yö):

Sheraton Seattle Hotel

1400 6th Ave, Seattle, WA 98101

 

Risteilyvarustamo

Norwegian Cruise Line on yhdysvaltalainen risteilyvarustamo, jonka 14 modernia risteilyalusta risteilevät ympäri maailmaa. Norwegian Cruise Linen risteilyt ovat hyvin vapaamuotoista, ja varustamo kuvaakin konseptiaan termillä ”freestyle cruising”. Aluksella ei ole esimerkiksi perinteistä ensimmäistä ja toista kattauaikaa illalliselle, vaan jokaisella on vapaus syödä missä ja milloin haluavat.

 

Risteilyalus

Pride of America aloitti liikennöinnin vuonna 2005, jolloin se oli ensimmäinen Yhdysvaltojen lipun alla seilaava risteilijä moneen vuosikymmeneen. Aluksella on pituutta 281m ja tilaa 2186 matkustajalle. Vuonna 2016 täysin kunnostetulta alukselta löytyy nyt myös ylellisiä sviittejä sekä hyttejä yksin matkustaville. Pride of America seilaa ainoastaan Havaijin alueella, mikä näkyy myös laivan sisustuksessa ja tyylissä.

 

Tunnelma risteilyaluksella

Aluksen pääravintolan ainoa pukukoodi on ”ei shortseissa tai uima-asussa”, joten aluksen tunnelmaa voisi kuvailla hyvinkin rennoksi. Illalliselle matkustajat pukeutuvat yleensä siistimmin, mutta pukua ei ole pakko pakata mukaan. 

 

Hytit

Kaikki hytit on tyylikkäästi sisustettuja ja tilavia. Sisähytit ovat kooltaan 12 m2, ulkohytit 13 m2 ja parvekkeelliset hytit 17 m2. Sisä- ja ulkohyteissä on erilliset sängyt, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Joissain hyteissä on myös saatavilla lisävuoteet yhdelle tai kahdelle. Aluksella on tarjolla myös muutama 10 m2 yhden hengen hytti. Enemmän tilaa kaipaaville on useita sviittivaihtoehtoja, joiden koko vaihtelee 30–77 m2 välillä.

 

Ruokailu

Pride of Americalla on useita ravintoloita, bistroja ja kahviloita. Koska alus seilaa Havaijilla, näkyy se myös esimerkiksi ravintoloiden tarjonnassa. Joissakin erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa ja ranskalaisessa ravintolassa, veloitetaan kattausmaksu. 

 

Lisämaksulliset juomapaketit

The Ultimate Beverage Package $79/pv/hlö (yli 21-vuotiaille)

Nauti laajasta valikoimasta limuja, mehuja, väkeviä alkoholeja, viiniä laseittain ja pullo- tai hanaolutta (max. $15/juoma) koko risteilysi ajan. Paketti on voimassa aluksen kaikissa baareissa ja ravintoloissa. Viinipulloista saa 20 % alennuksen. Juomia voi tilata vain yhden kerrallaan.

 

Corks and Caps Wine and Beer Package $59/pv/hlö (yli 21-vuotiaille)

Paketti sisältää valikoiman hana- ja pullo-oluita, viiniä laseittain (max. $15/juoma) sekä rajattoman määrän hanalimuja ja mehuja. Paketti on saatavilla kaikissa aluksen ravintoloissa sekä baareissa. Viinipulloista saa 20 % alennuksen. Juomia voi tilata vain yhden kerrallaan.


HUOM! Paketit eivät sisällä huonepalvelua, pakettitarjouksia, laivakohtaisia kampanjoita, tiettyjä laadukkaimpia tuotemerkkejä, viinipulloja, minibaarin valikoimaa, pullovettä, tuorepuristettuja mehuja, valikoimaa Lavazza-kahveja, energiajuomia ja myyntiautomaattien tuotteita.

 

Adult & Teen Soda Program $7/pv/hlö (yli 13-vuotiaille)

Paketti sisältää rajattoman määrän valikoituja limuja. Paketti on henkilökohtainen ja se on ostettava koko risteilyn ajaksi. Matkamuistomuki kuuluu  pakettiin.

 

Children's Soda Program $5/pv/hlö (alle 13-vuotiaille)

Paketti sisältää rajattoman määrän valikoituja limuja. Paketti on henkilökohtainen ja se on ostettava koko risteilyn ajaksi. Matkamuistomuki kuuluu pakettiin.

 

HUOM! Kaikkiin ostettuihin juomapaketteihin (aikuisten ja lasten) lisätään 18 % palvelumaksu. Arvonlisävero voi vaihdella satamasta riippuen. Paketti on otettava kaikille samassa hytissä matkustaville ja koko matkan ajalle. Paketti on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai peruuttaa.

 

Pukeutumiskoodi laivalla

Norwegian Cruise Line kuvailee risteilyjään sanoilla ”freestyle cruising”. Tämä tarkoittaa, että risteilyaluksilla ei ole varsinaista pukukoodia. Päivisin voit pukeutua haluamallasi tavalla. Buffet- ja ulkoravintoloihin voit mennä esimerkiksi t-paidassa ja shortseissa. Iltaisin pukeudutaan siistimmin; pääruokasaliin ja erikoisravintoloihin käyvät hyvin esim. pitkät housut ja siisti paita. Lippikset, varvastossut tai kuluneet farkut eivät käy iltaisin missään ravintolassa. Lapset voivat pukeutua shortseihin myös iltaisin.

 

Urheilu, hyvinvointi ja viihde

Pride of American vetonaula on teatteri, jossa vieraita viihdytetään upeilla esityksillä joka ilta. Lisäksi aluksella on 8 baaria ja lounge-tilaa sekä suuri kasino ja yökerho. Lapset pitävät hauskaa valvotussa leikkitilassa. Aktiiviselle matkustajille tekemistä tarjoaa esimerkiksi suuri kuntoilualue, juoksurata sekä mahdollisuus pelata koripalloa, lentopalloa ja golfia. Lisäksi aluksella on kaksi uima-allasta sekä neljä poreallasta. Lisäksi aluksella on kylpylä, jossa voit käydä hemmottelemassa itseäsi.

alk. 4295 €
23.11.-4.12.2017, 12 pvKeskellä Tyyntämerta sijaitseva Havaiji on oikea maanpäällinen paratiisi kaikessa monipuolisuudessaan. Näe Havaijin mahtavat luontokohteet viikon risteilyllä! Ihastu vehreiden vuorien peittämään maisemaan, majesteettisiin tulivuoriin, vesiputouksiin ja upeisiin hiekkarantoihin.

 

Honolulusta, Oahun saarelta lähtevällä risteilyllä vieraillaan Mauin, Kauain ja Havaijin (Big Island) saarilla. Jokainen saari on omanlaisensa ja niihin pääsee tutustumaan mielenkiintoisilla retkillä. Paluumatkalla vietetään vielä päivä kiehtovassa Seattlessa. Risteilylaivana tällä ”kerran elämässä” matkalla on Norwegian Cruise Linen loistelias Pride of America. Täysihoitoristeilyllä jokainen päivä vietetään maissa Havaijin saarien eri satamakohteissa. Suomenkielinen matkanjohtaja on mukana matkalla.


Honolulu, Oahu I Kahului, Maui I Hilo, Havaiji

Kona, Havaiji I Nawiliwili, Kauai I Seattle


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!