Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Hurtigruten: Norjan rannikko koko komeudessaan

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


To 20.9. Helsinki–Ivalo

Tapaamme Helsingin lentoasemalla. Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 10.40. Ivaloon saavumme klo 12.10. Vietämme matkan ensimmäisen päivän Pohjois-Lapin kauniissa ruskamaisemissa. Päivän aikana nautimme yhteisen lounaan ja illallisen viihtyisässä Hotelli Ivalossa. Yöpyminen hotellissa. 


Pe 21.9. Ivalo–Kirkkoniemi, Hurtigrutenin risteily alkaa

Heräämme aikaisin ja aloitamme bussimatkan kohti Norjan Kirkkoniemeä. Saavumme Kirkkoniemen satamaan aamupäivällä, ja nousemme suoraan MS Nordlysin kyytiin. Merimatka kohti etelää alkaa klo 12.30. Pohjois-Norjan rannikko tunnetaan majesteettisista maisemistaan. Ihastelemme vedestä jylhästi nousevia vuorijonoja, ja nautimme laivan tunnelmasta. Alus kulkee Varangin niemimaan ympäri ja pysähtyy pikaisesti Vardøssä, Norjan itäisimmässä kaupungissa. Saavumme Berlevågiin myöhään illalla. 


La 22.9. Pohjois-Norjan helmet

Saavumme Norjan pohjoisimmalle alueelle, Honningsvågiin. Voit halutessasi lähteä retkelle Nordkappiin, joka tunnetaan Manner-Euroopan pohjoisimpana kolkkana. Kallionkielekkeeltä avautuvat huikean hienot näkymät merelle. Iltapäivällä pysähdymme maailman pohjoisimmassa kaupungissa, Hammerfestissä, joka tunnetaan myös porttina Barentsinmerelle. Myöhään illalla MS Nordlys saavuttaa arktisen ”suurkaupungin”, Tromssan. 


Su 23.9. Lofootit ja Vesterålenin saaret

Päivän aikana ihastellaan Norjan kauneimpia maisemia. MS Nordlys matkaa jylhille Lofooteille, jotka tunnetaan ihastuttavista kalastajakylistään, henkeäsalpaavan kauniista maisemistaan ja koskemattomasta luonnostaan. Seilaamme kapeiden salmien läpi, ja teemme lyhyitä pysähdyksiä kalastajakylissä. Mikäli sää ja aikataulu sallivat, laiva käy Trollfjordin vuonossa, jossa sileät kalliot miltei koskettavat laivan kylkiä. 


Ma 24.9. Napapiiri ja Helgeland

Matka jatkuu kapeiden salmien ja saarten välistä reittiä kohti Trondheimia. Juhlistamme pohjoisen napapiirin ylitystä seilatessamme Bodøsta Rørvikiin. Ohitamme myyttiset seitsemän sisaruksen vuoret ja Unescon maailmanperintökohteenakin tunnetun Vegan saariston.  


Ti 25.9. Trondheim ja Kristiansund

Aamuherätys Trondheimissa. Käy aamukahvilla kauniissa kaupungissa tai vieraile kuuluisassa Nidarosin tuomiokirkossa! Merimatka jatkuu Norjan kolmanneksi suurimmasta kaupungista Kristiansundiin, joka on rakennettu kolmelle saarelle. Illalla matkaamme avomerellä kohti vehreää Molden kaupunkia. 


Ke 26.9. Vuonot ja Bergen, paluu Helsinkiin

Viimeinen risteilypäivä vietetään kuvankauniissa maisemissa. Ohitamme aamupäivän aikana useita syviä vuonoja. Ihastelemme kuvauksellista Bergenin saaristoa ja vehreitä vuonomaisemia. Saavumme Bergeniin klo 14.30. Paluulento Oslon kautta Helsinkiin lähtee klo 17.30. Saavumme Helsinkiin klo 21.20. 

Hinnasto

 

Matkan hinta

1790 €/hlö 2 hengen jaetussa J2-ulkohytissä (rajoitettu näkymä/ei näkymää)

1890 €/hlö 2 hengen jaetussa L2-ulkohytissä (pieni venttiili-ikkuna)

1925 €/hlö 2 hengen jaetussa N2-ulkohytissä

2040 €/hlö 2 hengen jaetussa P2-ulkohytissä 

2140 €/hlö 2 hengen jaetussa U2-ulkohytissä


Hintaan sisältyy 

• Finnairin ja SAS:n reittilennot

• Lentokenttäverot ja satamamaksut

• 1 yön majoitus Ivalossa täysihoidolla (lounas, illallinen ja aamiainen)

• 5 yön risteily MS Nordlysillä jaetussa 2 hengen hytissä

• Täysihoito risteilyllä (aamiainen, lounas ja illallinen päivittäin)

• Ohjelman mukaiset kuljetukset (Ivalo–Kirkkoniemi ja Bergenissä lentokenttäkuljetukset) 

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Laivalta tehtäviä retkiä. Kyseiset palvelut ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

• Juomia risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on aamiaisella saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta. 

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

 

Muuta

• Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

• Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa ja retkien varaamisessa. Joissakin kohteissa voi lähteä tutustumaan kaupunkiin matkanjohtajan johdolla. 

 

Hytit

Hytit


Hyttien koot vaihtelevat 7–13 m². Kaikissa hyteissä on oma kylpyhuone, hiustenkuivaaja, tuoli, pöytä sekä ilmastointi.

J2-hytti
Ikkunallinen hytti, jossa estetty näkymä/ei näkymää. Hytit sijaitsevat kansilla 5 ja 6. Hyteissä erilliset vuoteet ja osassa kerrosvuoteet.

L2-hytti
Ikkunallinen hytti, jossa pieni pyöreä venttiili-ikkuna ja osassa hyteissä estetty näkymä. Hytit sijaitsevat kansilla 2 ja 3. Hyteissä erilliset vuoteet ja osassa kerrosvuoteet.

N2-hytti
Ikkunallinen hytti, jossa merinäköala. Hytit sijaitsevat kansilla 3 ja 5. Hyteissä erilliset vuoteet ja osassa kerrosvuoteet.

P2-hytti
Ikkunallinen hytti, jossa merinäköala. Hytit sijaitsevat kannella 5. Hyteissä erilliset vuoteet, joista yhden saa käännettyä sohvaksi. 

U2-hytti
Ikkunallinen hytti, jossa merinäköala. Hytit sijaitsevat kannella 6. Hyteissä erilliset vuoteet, joista yhden saa käännettyä sohvaksi. 

Lisätiedot

 

Lentoaikataulut 

20.9. Finnair Helsinki–Ivalo 10:40–12:10 

26.9. SAS Bergen–Oslo 17:30–18:20   

26.9. SAS Oslo–Helsinki 18:55–21:20   

 

Aikataulut sitoumuksetta!


Risteilyalus

MS Nordlys on saanut sisustukseensa inspiraation revontulien värimaailmasta. Norjalaiset taiteilijat ovatkin luoneet alukselle aivan omanlaisensa tunnelman. MS Nordlysin risteilyille mahtuu kerralla mukaan 623 innokasta matkustajaa.

Palvelut

MS Nordlysillä on hyvät palvelut. Aluksella järjestetään ylimääräisiä luentoja, aktiviteetteja ja lisämaksullisia retkiä. Aluksessa on iso panoraamasalonki, josta on upeat näkymät merelle. Voit viettää aikaa myös MS Nordlysin ravintolassa, kahvilassa, putiikissa tai kirjastossa.

Ruokailuajat

Buffetravintola sijaitsee aluksen neljännellä kannella. Buffetavintolassa tarjoillaan paikallisista raaka-aineista loihdittuja herkkuja. Risteilyyn sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen). Aamiaista on tarjolla klo 07.30–10.00 (vapaa istumajärjestys), lounasta klo 12.00 alkaen ja illallista kello 18.30 alkaen.
 
Ravintoloissa on tarjolla skandinaavista ruokaa, kuten aamiaisella kylmiä leikkeleitä, juustoa, kananmunia, muroja ja hedelmiä. Lounas koostuu kuuluisasta kylmästä noutopöydästä, jossa on tarjolla erilaisia kaloja ja salaatteja. Tarjolla on myös valikoima lämpimiä ruokia, jälkiruokia sekä hedelmiä. Illallisella nautitaan 3-ruokalajin menu eikä ruokia voi yleensä valita etukäteen. Toisinaan illallinen saatetaan tarjota myös noutopöydästä. Kaikilla laivoilla on täydet anniskeluoikeudet. Hinnat laivalla noudattelevat Norjan yleistä hintatasoa.

Retket maissa

Risteilyn aikana järjestettäviä retkiä voi halutessaan varata etukäteen, sillä laivalla myydään ainoastaan jäljelle jääneitä retkipaikkoja. Retket tulee varata vähintään neljä viikkoa ennen matkaa. Laivalla varatut matkat maksetaan Norjan kruunuissa ja hinta voi vaihdella vaihtokurssin mukaan. Retkien sisältö riippuu osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikan päällä vallitsevista olosuhteista. Osa retkistä on myös varattavissa ainoastaan laivalla.
alk. 1790 €
20.–26.9.2018, 7 pvLähde tutustumaan kuvankauniiseen Norjaan suomeksi opastettuna! Hurtigrutenin legendaarisella risteilyllä nähdään Norjan rannikon karunkaunista luontoa, ihastuttavia kalastajakyliä, jylhiä vuoria ja vehreitä vuonomaisemia. Risteilyä Kirkkoniemestä Bergeniin ei turhaan kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. 

 

Matkanjohtaja Lauri Lehtovirta pitää matkan aikana mielenkiintoisia kohdeinfotuokioita, tutustuttaa kohteisiin ja huolehtii, että matkanteko sujuu leppoisissa tunnelmissa. 


Ivalo–Kirkkoniemi–Bergen


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!