Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Idän ihmeet risteillen

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Su 19.1. Helsinki–Dubai

Tapaamme Helsingin lentoasemalla. Finnairin suora lento lähtee Dubaihin klo 20.40.


Ma 20.1. Saapuminen Dubaihin, risteily alkaa

Finnairin lento saapuu Dubaihin aamulla klo 04.55. Lähdemme suoraan lentoasemalta suomeksi opastetulle kaupunkikierrokselle Dubain vanhaan kaupunginosaan. Pysähdymme viehättävällä souk-alueella, ja tutustumme sen tarjontaan. Kierroksen aikana nautitaan hyvä ja runsas aamiainen. Puolen päivän aikaan matkaamme satamaan, jossa Jewel of the Seas -laiva jo odottelee. Laivan palvelut, kuten lounasravintolat ja aurinkokansi uima-altaineen, ovat heti alkuiltapäivästä käytettävissämme. Laiva suuntaa merelle klo 17.00.


Ti 21.1. Merellä

Vietämme päivän merellä. Koko päivä aikaa nauttia laivan erinomaisesta viihdeohjelmasta, uima-allaskannesta ja muista palveluista. 


Ke 22.1. Doha, Qatar

Risteilyn ensimmäinen satamakohde on Qatarin pääkaupunki Doha. Saavumme satamaan klo 08.00. Doha on jännittävä sekoitus hulppeita pilvenpiirtäjiä, moderneja kauppakeskuksia ja perinteisiä basaareja. Vietä päivä tutustuen jatkuvasti muuttuvaan kaupunkiin! Risteily jatkuu klo 18.00.


To 23.1. Bahrain

Jewel of the Seas saapuu Bahrainiin klo 08.00. Pieni aavikon peittämä saarivaltio tunnetaan niin F1-kisoistaan kuin modernista ilmapiiristään. Pääkaupunki Manamassa vanha ja uusi elävät sovussa keskenään. Tutustu Bahrainin historiaan erinomaisessa kansallismuseossa, tee ostoksia markkinoilla tai ihastele aavikkoelämää luonnonpuistossa! Laiva lähtee satamasta klo 18.00.


Pe 24.1. Sir Bani Yas, Arabiemiraatit

Saavumme upealle Sir Bani Yas -saarelle aamulla klo 08.00. Laiva ankkuroituu sataman ulkopuolelle, joten maihin kuljetaan yhteysveneen kyydissä. Saarella pääset nauttimaan auringosta, pitkästä rantaviivasta ja monipuolisista vesiaktiviteeteista. Saarelta löytyy myös suuri luonnonsuojelualue, jonne voit lähteä tutustumaan esimerkiksi varustamon järjestämällä lisämaksullisella retkellä. Puistossa voit bongata muun muassa gepardeja, gaselleja ja flamingoja. Jewel of the Seas kääntää kurssinsa merelle klo 18.00.


La 25.1. Abu Dhabi, Arabiemiraatit

Laiva saapuu Abu Dhabiin aamulla klo 08.00. Aavikon keskelle rakennettu Abu Dhabi ihastuttaa pastellinvärisillä pilvenpiirtäjillään ja upeilla hiekkarannoillaan. Lähde tutustumaan Šeikki Zayedin moskeijaan, joka on kaupungin upein nähtävyys! Matka jatkuu klo 20.00.


Su 26.1. Dubai

Risteilyalus saapuu takaisin Dubaihin klo 08.00. Voit viettää päivän haluamallasi tavalla laivalla tai maissa. Lähde vaikkapa kiertämään valtavaa Dubai Mall -ostoskeskusta tai ihastelemaan maisemia maailman korkeimman rakennuksen, Burj Khalifan, huipulta! Laiva jää yöksi Dubain satamaan ja toimii hotellina risteilyn viimeisenä yönä.


Ma 27.1. Dubai–Helsinki

Lähdemme aamiaisen jälkeen suomeksi opastetulle kaupunkikierrokselle uuden Dubain puolelle. Päivän aikana on mahdollista vielä tehdä viime hetken tuliaisostoksia. Kuljetus lentoasemalle, josta Finnairin suora iltalento Helsinkiin lähtee klo 17.40. Saavumme Helsingin lentoasemalle klo 22.10. 

Hinnasto

 

Matkan hinta

1745 €/henkilö jaetussa 2-hengen ikkunahytissä   

2045 €/henkilö jaetussa 2-hengen parvekehytti

2395€/henkilö jaetussa 2-hengen juniorsviitissä 

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hinnat sisältävät ET-lehden lukijaedun. 

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin reittilennot Helsinki–Dubai–Helsinki

• Verot, viranomais- ja satamamaksut sekä tipit laivan henkilökunnalle

• 7 yön risteily Royal Caribbean International -varustamon laivalla valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla 

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset

• Dubain suomeksi opastetut kaupunkikierrokset

• Risteilykeskuksen suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Hytit

Ulkohytti


Näissä standardihyteissä on tilaa kahdelle hengelle ja suuri ikkuna. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain tämän luokan hyteissä on mahdollisuus jopa 4 henkilön yöpymiselle.

 

Hytin koko: 15-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 18 m², parveke 6 m²


Junior-sviitti


Tämä on yksi pienimmistä sviiteistämme. Sviitissä on yksityinen parveke istuinryhmällä. Vuoteen saa joko queen-size parivuoteeksi tai kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä kylpyamme). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Sviitin koko: 25 m², parveke 15 m²

 


Lisätiedot

 

Lentoaikataulu

Finnair AY1969 19.1 Helsinki–Dubai klo 20:40–04:55+1 

Finnair AY1962 27.1 Dubai–Helsinki klo 17:40–22:10

 

Aikataulu sitoumuksetta!

 

Risteilyalus

Vuonna 2016 uusitulla Jewel of the Seas -laivalla pääset nauttimaan tasokkaasta viihdeohjelmasta sekä hyvästä palvelusta. Royal Caribbean International -varustamon laivalta löytyy yli 10 ravintolaa, uima-allaskansi sekä iso teatteri. Laivalle mahtuu noin 2100 matkustajaa.  

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Alukselta löytyy suuri yleinen aurinkokansi uima-altaalla ja poreammeilla. Lisäksi aluksella on sisäuima-allasalue, kylpylä ja kuntosali. Alukselta löytyy esimerkiksi myös kiipeilyseinä, minigolfrata sekä urheilukenttä. Ilta sujuu aluksella hauskoissa merkeissä teatterin Broadway-tyylisistä esityksistä nauttien tai yökerhoissa iltaa viettäen.

 

Risteilyn ohjelma

Risteilyn päiväohjelma toimitetaan hyttiin aina päivää edeltävänä iltana. Päiväohjelmasta löydät kaikki laivan tapahtumat, aktiviteetit ja esitykset kellonajan mukaan ilmoitettuna.  Ohjelmaa järjestetään laivalla aamun aikaisista tunneista iltamyöhään. Päivän ohjelma saattaa sisältää mm. liikunta- ja tanssitunteja, askartelua, taidehuutokauppoja, juhlia, elokuvanäytöksiä ja musiikkiesityksiä. Risteilyn jokaisena iltana laivan teatterissa esitetään erilaisia viihde- ja musiikkiesityksiä. 

 

Päiväohjelman yhteydessä on ilmoitettu laivan ravintoloiden, baarien ja muiden alueiden aukioloajat ja sijainnit. Listauksesta näet mm. mihin aikaan laivan buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja monelta kuntosali aukeaa. 

 

Ruokailu

Pääravintola sijaitsee kahdella kannella ja tarjoaa upean näkymän ulos panoraamaikkunoista. Ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja on yli 10, joista muutamaan erikoisravintolaan on erillinen kattausmaksu. Ruokailu pää- ja buffetravintolassa sisältyy risteilyn hintaan.

 

Jos haluat vaihtelua ruokailuaikoihin tai pukeutua rennommin, voit aterioida myös laivan muissa ravintoloissa. Katso ajat ja paikat päivittäisestä risteilyohjelmasta. Continental-aamiaisen voi tilata maksutta hyttiin 07.30 ja 10.00 välillä hytistä löytyvällä lomakkeella. Huonepalveluruokalista on tarjolla vuorokauden ympäri kaikissa hyttiluokissa. Hyttipalvelusta peritään 7,95 dollarin palvelumaksu (ruoka sis. hintaan). 


alk. 1745 €
19.–27.1.2020, 9 pvDubain-risteily on talviloman ehdoton kohokohta. Talven suosikkimatkalla tutustutaan Dubain, Abu Dhabin, Qatarin ja Bahrainin kiehtovimpiin nähtävyyksiin ja nautitaan Royal Caribbean International -varustamon laivan erinomaisista palveluista. Vietämme myös päivän Emiraattien Sir Bani Yas -saarella, jolta löytyy niin paratiisimaisia hiekkarantoja kuin valtava luonnonpuistokin. 

 

Jewel of the Seas -laivalla pääset nauttimaan runsaasta täysihoidosta, monipuolisesta viihdeohjelmasta ja hotellihuonemaisista hyteistä. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka pitää huolen siitä, että matkanteko sujuu leppoisissa tunnelmissa.


Dubai  Doha

Bahrain  Sir Bani Yas

Abu Dhabi  


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!