Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Ihana Italia risteillen

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Su 6.10. Helsinki–Barcelona

Matka alkaa Helsingin lentoasemalta. Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 07.10 ja laskeutuu Barcelonaan klo 10.10. Kuljetus lentoasemalta Barcelonan satamaan, jossa nousemme Brilliance of the Seas -laivan kyytiin. Laivan palvelut ovat heti laivaan noustuamme käytettävissä. Risteilyalus lähtee Barcelonan satamasta klo 17.00. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan. 


Ma 7.10. Villefranche (Nizza), Ranska

Brilliance of the Seas saapuu Ranskan Rivieralle aamulla klo 09.00. Laiva ankkuroituu sataman ulkopuolelle, joten maihin kuljetaan yhteysveneen kyydissä. Voit viettää päivän Villefranchen ihastuttavassa rantakaupungissa tai lähteä tutustumaan lyhyen ja helpon junamatkan päässä sijaitsevaan Nizzaan. Risteily jatkuu klo 19.00. 


Ti 8.10. Portofino, Italia

Brilliance of the Seas saapuu Portofinon edustalle klo 08.00. Värikkäistä taloistaan ja upeasta rantaviivastaan tunnetusta Portofinosta löytyy taatusti italialaista tunnelmaa. Laiva ankkuroituu merelle sataman ulkopuolelle, joten maihin kuljetaan yhteysveneen kyydissä. Laiva lähtee Portofinosta klo 18.00.


Ke 9.10. La Spezia (Cinque Terre, Firenze, Pisa), Italia

Risteilyalus saapuu Ligurian alueen ihastuttavaan satamakaupunkiin, La Speziaan, aamulla klo 07.00. Voit viettää päivän La Speziassa tai lähteä varustamon retkelle kaltevasta tornista tunnettuun Pisaan tai kulttuurikaupunki Firenzeen. Päivä hujahtaa nopeasti myös Cinque Terren värikkäisiin kalastajakyliin tutustuen. Cinque Terreen on helppoa tehdä päiväretki myös omatoimisesti. Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.00.


To 10.10. Civitavecchia (Rooma), Italia

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 07.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä varustamon järjestämälle retkelle Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat historiallisen Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 19.00


Pe 11.10. Salerno (Amalfi), Italia

Laiva saapuu majesteettisista maisemistaan tunnettuun Salernoon klo 08.00. Kuvankaunis Amalfin rannikko hurmaa romanttisella tunnelmallaan ja ihastuttavilla pikkukaupungeillaan. Vietä päivä rannalla tai pikkukaupunkeihin tutustuen! Laiva suuntaa merelle klo 18.30. 


La 12.10. Merellä

Ota kaikki irti viimeisestä päivästä merellä; nauti leppoisasta merituulesta aluksen aurinkokannella tai vietä päivä tutustuen laivan viihdetarjontaan! Laivalla riittää tekemistä koko päiväksi. 


Su 13.10. Barcelona–Helsinki

Risteily päättyy Barcelonan satamaan klo 06.00. Laivasta poistutaan aamiaisen jälkeen. Kuljetus satamasta Barcelonan lentoasemalle. Finnairin suora lento lähtee kohti Helsinkiä klo 11.10. ja laskeutuu Helsinkiin klo 16.00. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1595€/henkilö jaetussa 2-hengen sisähytissä 

1795 €/henkilö jaetussa 2-hengen ikkunahytissä 

2095 €/henkilö jaetussa 2-hengen parvekehytissä   

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsinki–Barcelona–Helsinki

• Kaikki lentokenttäverot ja -maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Barcelonassa

• 8 päivän risteily Brilliance of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffet- ja pääravintolassa

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja -teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

 

 

Huomioithan, että matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia. 

 

Hytit

Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 16-19 m², parveke 3,5-5 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle hengelle. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai yhden queen-size vuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 11 m²


Ulkohytti


Näissä kehdan hengen standardihyteissä on suuri ikkuna, josta näkee merelle. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai yhden queen-size vuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, kylpyhuone, jossa on suihku, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 12 m²


Lisätiedot

 

Lentoaikataulu

Finnair AY1651 6.10. Helsinki–Barcelona klo 07.10–10.10

Finnair AY1654 13.10. Barcelona–Helsinki klo 11.10–16.00

 

Lentoaikataulu sitoumuksetta!


Risteilyalus

Viime vuonna uusitulla Brilliance of the Seas -laivalla pääset nauttimaan tasokkaasta viihdeohjelmasta sekä hyvästä palvelusta. Royal Caribbean International -varustamon laivalta löytyy yli 10 ravintolaa, uima-allaskansi sekä iso teatteri. Laivalle mahtuu noin 2100 matkustajaa.  

Tunnelma laivalla

Tunnelma laivalla on rento ja palvelu ystävällistä. Muutamana iltana risteilyllä on ns. gaalailta, ”formal night”, jolloin pääravintolaan suositellaan pukeutumaan hieman tavallista siistimmin.

Hytit

Aluksella on saatavilla erilaisia viihtyisiä hyttejä. Sisä- ja ulkohytit ovat kooltaan 16 m² ja parvekehytit 15-18 m². Kaikissa hyteissä on parivuoteet tai kaksi yhden hengen vuodetta, jotka voi tarvittaessa yhdistää.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Alukselta löytyy suuri yleinen aurinkokansi uima-altaalla ja poreammeilla. Lisäksi aluksella on sisäuima-allasalue, kylpylä ja kuntosali. Alukselta löytyy esimerkiksi myös kiipeilyseinä, minigolfrata sekä urheilukenttä. Ilta sujuu aluksella hauskoissa merkeissä teatterin Broadway-tyylisistä esityksistä nauttien tai yökerhoissa iltaa viettäen.

Risteilyn ohjelma

Risteilyn päiväohjelma toimitetaan hyttiin aina päivää edeltävänä iltana. Päiväohjelmasta löydät kaikki laivan tapahtumat, aktiviteetit ja esitykset kellonajan mukaan ilmoitettuna.  Ohjelmaa järjestetään laivalla aamun aikaisista tunneista iltamyöhään. Päivän ohjelma saattaa sisältää mm. liikunta- ja tanssitunteja, askartelua, taidehuutokauppoja, juhlia, elokuvanäytöksiä ja musiikkiesityksiä. Risteilyn jokaisena iltana laivan teatterissa esitetään erilaisia viihde- ja musiikkiesityksiä. 

Päiväohjelman yhteydessä on ilmoitettu laivan ravintoloiden, baarien ja muiden alueiden aukioloajat ja sijainnit. Listauksesta näet mm. mihin aikaan laivan buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja monelta kuntosali aukeaa. 

Ruokailu

Pääravintola sijaitsee kahdella kannella ja tarjoaa upean näkymän ulos panoraamaikkunoista. Ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja on yli 10, joista muutamaan erikoisravintolaan on erillinen kattausmaksu. Ruokailu pää- ja buffetravintolassa sisältyy risteilyn hintaan.

Jos haluat vaihtelua ruokailuaikoihin tai pukeutua rennommin, voit aterioida myös laivan muissa ravintoloissa. Katso ajat ja paikat päivittäisestä risteilyohjelmasta. Continental-aamiaisen voi tilata maksutta hyttiin 07.30 ja 10.00 välillä hytistä löytyvällä lomakkeella. Huonepalveluruokalista on tarjolla vuorokauden ympäri kaikissa hyttiluokissa. Hyttipalvelusta peritään 7,95 dollarin palvelumaksu (ruoka sis. hintaan). 
alk. 1595 €
6.–13.10.2019, 8 pvAmalfin upea rannikko, historiallinen Rooma, kuvankaunis Portofino ja tunnelmallinen Nizza… Lähde tutustumaan Välimeren suosikkikohteisiin Royal Caribbean -varustamon laivalla! Sinisen eri sävyissä kimalteleva meri, historialliset nähtävyydet ja merituulessa heiluvat palmut luovat täydelliset puitteet lomalle. Meripäivien aikana syöt erinomaisen hyvin ja viihdyt monipuolisen risteilyohjelman parissa.  Suomalainen matkanjohtaja takaa, että matkanteko sujuu mukavissa merkeissä. 


Barcelona  Nizza

Portofino  La Spezia (Cinque Terre, Pisa)

Civitavecchia (Rooma)  Amalfi


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!