Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

All Inclusive -risteily: Kanariansaarten, Madeiran ja Marokon parhaat palat

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Pe 8.3. Helsinki–Las Palmas, Gran Canaria

Lähdemme matkaan Helsingin lentoasemalta. Norwegianin suora lento lähtee kohti Las Palmasia klo 08.35. Lento saapuu Kanariansaarten kolmanneksi suurimmalle saarelle klo 13.00. Lentoasemalta matkaamme yhteiskuljetuksella hotellille. Loppupäivä vapaata aikaa Gran Canarian pääkaupungissa, viihtyisässä Las Palmasissa. Yöpyminen hotellissa. 


La 9.3. Gran Canaria

Gran Canaria on suomalaisten suosikkikohde ympäri vuoden. Monimuotoisesta luonnostaan tunnetun saaren maisemat vaihtelevat etelän hiekkadyyneistä ja -rannoista pohjoisen vehreään ja jylhään vuoristoon. Kuljetus hotellilta satamaan aamupäivällä. Risteilyalus lähtee Las Palmasin satamasta klo 21.00.


Su 10.3. Teneriffa

Zenith saapuu Teneriffalle aamulla klo 08.00. Vulkaaninen saari on upea yhdistelmä tulivuorimaisemia, viiniviljelmiä, vuoristokyliä ja palmujen reunustamia hiekkarantoja. Saaren tunnetuin nähtävyys on valtava Teide-tulivuori ja sitä ympäröivä kansallispuisto.  Lähde tutustumaan saaren upeisiin luontokohteisiin tai vietä rento päivä rannalla! Risteilyalus jatkaa matkaa kohti La Palman saarta klo 20.00.


Ma 11.3. La Palma

Risteilyalus saapuu La Palman satamaan klo 09.00. La Palma on rauhallinen ja vehreä lomakohde, joka on erityisesti aktiivimatkailijoiden suosiossa. Upeiden vaellusreittiensä ja luonnonpuistojensa lisäksi La Palmalta löytyy kuitenkin myös mustahiekkaisia rantoja ja tunnelmallisia kaupunkeja. Saaren romahtaneen tulivuoren kraatteri on yksi koko Euroopan upeimmista luontokohteista. Vietä päivä haluamallasi tavalla! Risteilyalus kääntää kurssin merelle klo 17.00.


Ti 12.3. Funchal, Madeira

Risteilyalus saapuu Madeiran pääkaupunkiin, Funchaliin, klo 13.00. Portugalille kuuluvalla tuliperäisellä saariryhmällä luonto on jylhää ja vehreää. Saaren rinteille levittäytynyt Funchal on ihastuttava sekoitus vanhan ajan tunnelmaa ja värikästä arkkitehtuuria. Madeiralla kannattaa maistaa maailmankuulua Madeira-viiniä, kierrellä pääkaupungin tunnelmallisilla kujilla tai herkutella fado-ravintoloissa. Risteilyalus lähtee Madeiralta klo 22.00. 


Ke 13.3. Merellä

Zenith seilaa Pohjois-Atlantilta kohti Marokon rannikkoa. Vietämme päivän merellä. Herkuttele laivan ravintoloissa, hautaudu kirjastossa hyvän kirjan pariin tai nauti kupponen kahvia laivan kannella! 


To 14.3. Agadir, Marokko

Zenith saapuu Marokon rannikon Agadiriin klo 07.00. Agadir on Marokon suosituin rantakohde, joka sijaitsee maan eteläosissa. Agadirissa päivä hujahtaa hiekkarannalla tai marokkolaisia tuliaisostoksia tehden. Voit myös lähteä vierailemaan Kasbahin linnoituksella tai kierrellä tunnelmallisilla markkinoilla. Matka jatkuu Agadirista klo 19.00.


Pe 15.3. Lanzarote

Risteilyn viimeinen päivä vietetään tulivuorenpurkausten muovaamalla Lanzarotella. Zenith saapuu saaren satamaan klo 13.00. Rauhallisena kohteena tunnetulta Lanzarotelta löytyy erinomaisia uimarantoja, mielenkiintoisia luontokohteita ja ihastuttavia rannikkokyliä. Lähde vaikkapa päiväretkelle saaren tuliperäiseen luontoon tai vietä mukava päivä rannalla! Risteilyalus lähtee Lanzarotelta kohti Gran Canariaa klo 20.00.


La 16.3. Las Palmas–Helsinki

Risteily päättyy Las Palmasiin klo 08.00. Lähdemme satamasta opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka jälkeen ajamme suoraan Las Palmasin lentoasemalle. Norwegianin suora lento lähtee Las Palmasista klo 15.55. Lento saapuu Helsinkiin klo 00.10 paikallista aikaa. 

Hinnasto

 

Matkan hinta

1595 €/hlö jaetussa 2-hengen sisähytissä 

1695 €/hlö jaetussa 2-hengen ulkohytissä

1995 €/hlö jaetussa 2-hengen junior sviitissä 

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua ja lisävuoteellisia hyttejä! 

 

Hintaan sisältyy

• Norwegianin suorat meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsingistä Las Palmasiin

• Lentokenttäverot ja -maksut

• Lentokenttäkuljetukset Las Palmasissa

• 1 yön majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa, keskitasoisessa hotellissa Las Palmasissa

• Suomeksi opastettu Las Palmasin kiertoajelu

• 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa Pullmantur-varustamon keskitasoisella Zenith-aluksella 

• Täysihoito laivalla sis. aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi välipalat

• Valikoima alkoholittomia ja alkoholijuomia laivalla

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan, Leena Hofman, opaspalvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Retkiä tai kuljetuksia satamakohteissa. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

 

Muuta

• Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

• Järjestämme myös suomeksi opastettuja lisämaksullisia retkiä satamakohteissa. Retkiohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Hytit

Hytit


Sisähytti

Sisähyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Osassa hyteistä on myös seinästä avautuva lisävuode. Hytissä on televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa hyteistä soveltuu neljälle hengelle.

 

Ulkohytti

Ulkohyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Osassa hyteistä on myös seinästä avautuva lisävuode. Hytissä on televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa hyteistä soveltuu neljälle hengelle. Hyteissä on joko tavallinen tai venttiili-ikkuna. 

 

Juniorsviitti

Juniorsviitissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Sviitissä on lisäksi televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa sviiteistä soveltuu neljälle hengelle. Sviitissä ei ole parveketta.


Lisätiedot


Norwegianin lentoaikataulu

D85973 8.3. Helsinki–Las Palmas 08:35–13:00

D8 503 16.3. Las Palmas–Helsinki 15:55–00:10+1

 

Majoitus Gran Canarialla

Hotel Exe Las Canteras, 1 yö (8.–9.3.)

Osoite: Calle Portugal 68, 35010 Las Palmas de Gran Canaria

 

Risteilyalus

Zenith on espanjalaisen Pullmantur-varustamon vuonna 1992 valmistunut keskitasoinen risteilyalus. Alusta on uusittu vuonna 2013. Zenith on 208 metriä pitkä ja 29 metriä leveä risteilyalus, jolle mahtuu 1440 matkustajaa ja 620 miehistön jäsentä.  

 

Ruokailu laivalla

Laivalta löytyy á la carte -ravintola, buffetravintola, kahvila ja baareja. Ravintoloiden aukioloajat näet päiväkohtaisesta ohjelmasta. Aamiaista, lounasta ja illallista tarjoillaan laivan pääravintolassa sekä buffetravintolassa. 

 

Hintaan sisältyvät ravintolat

Risteilyn hintaan sisältyy ruokailu pääravintolassa ja buffetravintolassa. Buffetravintolassa on useita erilaisia pitopöytiä, joissa on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, kuten espanjalaisia herkkuja, grilliruokaa, salaattia ja lämpimiä ruokia. 

 

Ryhmällemme on valittu sama kattausaika pääravintolan illalliselle. Vaihtoehtoisesti voit syödä illallista myös buffetravintolassa. 

 

Alkoholi ja muut juomat laivalla

Alkoholittomat juomat (mehut ja virkistysjuomat lasissa, erikoiskahvit jne.) sekä edullisimmat oluet, viinit ja cocktailit sisältyvät automaattisesti risteilyn hintaan. Muutaman euron lisämaksulla (1–3 €) voit ostaa muun muassa tuorepuristettuja mehuja, pullotettua vettä sekä korkealaatuisempia väkeviä alkoholijuomia (esim. Hendricks, Malibu tai Chivas Regal). 

 

Voit osaa risteilysi ajaksi myös Premium-juomapaketin, joka sisältää kaikki laadukkaimmat alkoholijuomat, pullotetut virkistysjuomat ja tuorepuristetut mehut. Paketin hinta on

10 €/hlö/päivä. 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Aluksella on kylpylä, kauneussalonki sekä kuntosali. Aurinkokannelta löytyy kaksi uima-allasta ja aurinkotuoleja. Teatterissa esitetään iltaisin musiikki- ja viihde-esityksiä. Voit viettää aikaa myös aluksen baareissa, kirjastossa tai vaikkapa kasinolla.

alk. 1595 €
8.–16.3.2019, 9 pvTulivuorimaisemia, hiekkarantoja, vehreitä laaksoja ja tunnelmallisia kaupunkeja… Lähde kokemaan Kanariansaarten, Madeiran ja Marokon parhaat palat 7 yön All Inclusive -risteilyllä!

 

Risteilyn aikana vieraillaan viidellä hyvin omaleimaisella saarella ja nähdään Marokon suosituin rannikkokaupunki. Suomalainen matkanjohtaja takaa, että matkanteko sujuu mukavissa merkeissä. Risteilyaluksena toimii Pullmantur-varustamon keskitasoinen Zenith. 


Gran Canaria  Teneriffa

La Palma  Madeira 

Marokko  Lanzarote


Tarjous-/varauspyyntö »


Reittikartta

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!