Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Kaunis Välimeri uudella laivalla

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Päivä 1. Helsinki–Barcelona

Lufthansan lento lähtee aamulla Helsingistä. Teemme välilaskun Saksassa, ja saavumme Barcelonaan keskipäivällä. Katalonian pääkaupungista löytyy runsaasti tehtävää ja nähtävää, aina Antoni Gaudín arkkitehtuurista Barri Gòticin kapeisiin kujiin ja niiltä löytyviin tapasravintoloihin. Matkaamme satamaan ja nousemme hulppean MSC Seaview’n kyytiin. Laiva aloittaa matkan kohti Marseillea klo 18.00.


Päivä 2. Marseille

Laiva saapuu Provencen pääkaupunkiin Marseilleen klo 09.00. Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojaama Marseille on Ranskan vanhin kaupunki, jossa aika kuluu muun muassa rantakatujen kahviloissa, kalatoreilla kierrellessä ja rantaravintoloissa herkutellen. Laiva jatkaa matkaa Marseillen satamasta klo 17.00.


Päivä 3. Genova

MSC Seaview saapuu Italian Genovaan aamulla klo 08.00. Vietä päivä haluamallasi tavalla viihtyisässä satamakaupungissa tai lähde päiväretkelle Välimeren kauneimpaan kaupunkiin, Portofinoon! Värikkäistä taloistaan ja upeasta rantaviivastaan tunnetusta Portofinosta löytyy taatusti italialaista tunnelmaa. Laiva lähtee Genovasta klo 17.00. 


Päivä 4. Napoli

Risteilyalus saapuu Napoliin klo 13.00. Kaupunki sijaitsee Vesuvius-tulivuoren kupeessa Napolinlahdella. Napolin rikas historia tulee tutuksi kaupungin pikkukaduilla kierrellessä. Napolin lähellä sijaitsee mielenkiintoisia päivämatkakohteita, kuten muinainen Pompeiji, kaunis Caprin saari sekä upea Amalfin rannikkokaupunki. Lähde retkelle tai vietä päivä haluamallasi tavalla Napolissa! Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.30.


Päivä 5. Messina

Sisilian kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, Messinaan, saavutaan aikaisin aamulla klo 08.00. Lähes kokonaan vuoden 1908 maanjäristyksessä ja tsunamissa tuhoutuneella kaupungilla on kiehtova historia. Vietä aamupäivä Messinassa hyvän ruoan ja juoman parissa! Risteily jatkuu klo 18.00.


Päivä 6. Valletta, Malta

MSC Seaview saapuu historialliseen Vallettaan aamulla klo 08.00. Unescon maailmanperintökohteenakin tunnettu kaupunki on täynnä kulttuuria ja historiaa. Turkoosina kimalteleva meri ja merituulessa heiluvat palmut luovat täydelliset puitteet syksyiselle lomalle.  Tutustu kaupunkiin itsenäisesti tai lähde varustamon tarjoamalle retkelle! Laiva suuntaa merelle klo 18.00.


Päivä 7. Merellä

Meripäivän aikana ehdit ottaa kaiken irti laivan erinomaisista palveluista. Viihdy teatterissa, rentoudu porealtaassa tai nauti drinkki aluksen kannella! Yli 5000 matkustajaa vetävältä jättiläiseltä löytyy varmasti tekemistä koko päiväksi. Kokeile vaikkapa vesipuiston vesiliukumäkiä, shoppaile ostoskadulla, rentoudu aurinkokannella, testaa aluksen keilailurataa tai nauti laadukkaista viihde-esityksistä aluksen teatterissa


Päivä 8. Barcelona–Helsinki

Laiva saapuu Barcelonaan klo 09.00. Aamiaisen jälkeen nousemme laivasta. Pääsemme ihailemaan Barcelonan nähtävyyksiä suomeksi opastetulla bussikiertoajelulla. Lufthansan lento lähtee Barcelonasta klo 16.50. Teemme välilaskun Saksassa, ja saavumme Helsinkiin seuraavan päivän puolella klo 00.50.

Hinnasto

 

Matkan ajankohta

12.–20.10.2018

 

Matkan hinta ET-lehden lukijoille

1595 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2-hengen sisähytissä

1685 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2-hengen sisähytissä

 

1795 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2-hengen ulkohytissä

1885 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2-hengen ulkohytissä

 

1995 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2-hengen parvekehytissä

2085 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2-hengen parvekehytissä

 

2695 €/hlö Aurea-luokan jaetussa 2-hengen sviitissä

 

Kysy myös 1-hengen lisämaksua!

 

Hintaan sisältyy

• Lufthansan välilaskulliset reittilennot turistiluokassa 

• 7 yön risteily uudella MSC Seaview -aluksella valitussa hyttiluokassa 

• Täysihoito laivalla sis. aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi myös välipalat

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Ohjelman mukaiset bussikuljetukset ja opastettu kiertoajelu Barcelonassa

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut matkan aikana

 

Hintaan ei sisälly

• Retkiä tai kuljetuksia vierailusatamissa. Laivalta tehtävät retket ja kuljetukset kaupunkeihin ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

• Juomia risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta.

Hytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Ikkunalliset hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 12-16 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13-15 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sviitit


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Sviitit ovat tyylikkäitä, hotellihuonemaisia ja kaikista löytyy parveke. Sviiteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. sohva ja sohvapöytä, ilmastointi, tilava vaatekaappi, kylpyhuone ammeella, hiustenkuivaaja, interaktiivinen televisio, langaton internetyhteys (lisämaksusta), minibaari/jääkaappi sekä tallelokero. 

 

Hytin koko on 27-31 m² ja parvekkeen on noin 6 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Lufthansan lentoaikataulut

LH2467 12.10. Helsinki–München 06.00–07.30

LH1810 12.10. München–Barcelona 09.00–11.00

LH1135 19.10. Barcelona–Frankfurt 16.50–19.00 

LH 854 19.10. Frankfurt–Helsinki 21.30–00.50+1 

 

Aikataulut sitoumuksetta!

 

Risteilyalus

Kesäkuussa 2018 valmistuva MSC Seaview on MSC Cruisesin uusimman laivaluokan toinen tulokas ja varustamon uusin alus. Tyylikäs risteilyalus on pituudeltaan 323 metriä ja leveydeltään 41 metriä. Alukselle mahtuu 5100 matkustajaa. Muiden MSC Cruisesin alusten tavoin MSC Seaside tarjoaa paljon viihdettä kaikenikäisille matkustajille. MSC Seaview'ltä löytyy tilavan ja valoisan pääaulan lisäksi laajempi Yacht Club -alue, vesipuisto ja useita uima-altaita.

 

Tunnelma aluksella

Laaja viihdetarjonta tekee MSC Seaview’llä risteilemisestä erityisen mukavaa. MSC Seaview’ltä löytyy kaikille jotakin: kerhoja ja aktiviteetteja eri ikäisille lapsille, kuntosali, kylpylä, iso teatteri sekä baareja illanviettoon. Alukselta löytyy myös suuri kasino, laaja valikoima ravintoloita, kirjasto, uima-altaita, vesiliukumäkiä ja muita hauskoja aktiviteetteja. Tunnelma laivalla on hyvin rento, mutta kahtena iltana viikossa on muodollisempi ilta, jolloin saa laittautua halutessaan enemmän. Uudella laivalla hyödynnetään teknologiaa aivan uudella tavalla. 

 

Hytit

MSC Seaview’n hytit on suunniteltu modernin tyylikkäiksi. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, oma suihku ja wc, televisio, puhelin, wi-fi sekä tallelokero. Hyteissä on parisängyt, jotka saa pyydettäessä jaettua erillisiksi vuoteiksi. Sisähytit ovat kooltaan noin 12–16 m2, parvekehytit 17 m2 ja sviitit vaihtelevat 28 m2 ja 58 m2 välillä. Osassa sviiteistä on poreallas omalla parvekkeella. Uudet Super Family Plus -hytit ovat täydellisiä suuremmille perheille, sillä niihin mahtuu jopa 10 matkustajaa.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Uudella upealla aluksella on monia mahdollisuuksia viettää aikaa. Laivalla on esimerkiksi 5D-elokuvateatteri, köysirata ja uutena kohokohtana interaktiivinen neljän liukumäen vesipuisto. Suurella kuntosalilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja. Kylpylässä pääsee todella rentoutumaan ja myös kaunistautumaan. Ja jos koti-ikävä iskee, voit käydä kokeilemassa laivan suomalaista saunaa. Promenade-ulkokävelykadulla pääsee nauttimaan 360 asteen näkymistä. Iltaisin aluksen teatterissa esitetään upeita esityksiä.

 

Matkustusluokat

MSC Cruisesin aluksilla on tarjolla neljä erilaista matkustusluokkaa, joten voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.   

 

 

Bella-luokan hintaan sisältyy: 

 

• Laaja valikoima laadukkaita ravintoloita, jotka hyödyntävät monipuolisesti Välimeren keittiön parhaita paloja. 

• Tasokas buffet kolmellatoista eri ruokaosastolla, joka on auki 20 tuntia vuorokaudessa

• Upeita esityksiä teatterissa

• Uima-altaat, kuntosali panoraamamaisemalla ja urheilumahdollisuuksia ulkoilmassa

• Joka päivälle aktiviteetteja

 


Fantastica-luokan hintaan sisältyy: 

 

• Kaikki Bella-luokkaan sisältyvä

• Hytit ylemmillä kansilla ja miellyttävimmillä sijainneilla 

• Hyttipalvelu ympäri vuorokauden

 

 

Aurea-luokan hintaan sisältyy:

 

• Kaikki Fantastoca-luokkaan sisältyvä

• Upeat hytit parhaalla näköalalla ylemmillä kansilla

• All Inclusive Restaurant & Bar/Classic-juomapaketti risteilykohteesta riippuen

• Kylpyläpaketti, joka sisältää tervetulodrinkin, yhden hieronnan valikoimasta, yksityisen hyvinvointikonsultoinnin sekä vapaan pääsyn kylpyläosastolle koko risteilyn ajan

• Valikoiman hyvinvointituotteita hytissä

• Pääsy yksityiselle aurinkokannelle

• Vapaus ruokailla itselle sopivaan aikaan pääravintolassa

• Pääsy laivaan ensimmäisten joukossa

 

Ruokailu

Aluksen ruoka on laadukasta. Laivalla on poikkeuksellisesti kaksi buffetravintolaa, toinen kävelykadulla ja toinen ylemmällä kannella. Buffetravintoloissa on saatavilla herkullisia vaihtoehtoja lähes vuorokauden ympäri. Pääravintolassa tarjotaan päivittäin aamiaista ja illallista. Lapsille on saatavilla omat ruokalistat aamiaiselle ja illalliselle. Pääravintolassa on kaksi eri kattausaikaa illalliselle.

 

Risteilyn aikana makuelämyksiä voi hakea myös esimerkiksi lisämaksullisesta sushiravintolasta, kalaravintolasta tai pihviravintolasta. Voit myös kokeilla fuusioravintolan mielenkiintoisia yhdistelmiä.

 

alk. 1595 €
12.–20.10.2018, 8 pvKesäkuussa 2018 valmistuva luksusalus MSC Seaview vie sinut lomailemaan Italian, Maltan, Espanjan ja Ranskan kiehtovimpiin satamakaupunkeihin! ET:n matkaemäntä Leena Hofma varmistaa sujuvat järjestelyt matkan aikana.

 

Upouusi MSC Seaview on uuden ajan jättiristeilijä, jolle mahtuu 5100 matkustajaa. Alukselta löytyy neljän liukumäen vesipuisto, useita uima-allasalueita, valtava teatteri sekä kymmeniä ravintoloita. Lähde viettämään leppoisa loma Välimerelle!


Barcelona  Marseille 

Genova (Portofino)  Napoli

Messina  Valletta


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!