Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Kukkaloistoa keväisellä Reinillä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Ma 22.4. Helsinki–Amsterdam

Finnairin suora lento lähtee Helsingistä 08.10 ja saapuu Amsterdamiin klo 09.40. Lähdemme suoraan lentokentältä Amsterdamin opastetulle kiertoajelulle, jonka aikana näemme kaupungin mielenkiintoisimmat nähtävyydet. Iltapäivällä meidät toivotetaan tervetulleeksi MS Gérard Schmitter- jokilaivalle, joka toimii tukikohtanamme koko matkan ajan. Nautimme tervetulococktailit ja yhteisen illallisen laivan ravintolassa. Yöpyminen laivalla.


Ti 23.4. Amsterdam, jokiristeily alkaa

Lähdemme suomeksi opastetulle päiväretkelle Keukenhofin kuuluisaan tulppaanipuistoon. Keukenhofin tuhannet tulppaani-istutukset ovat hurmanneet matkailijoita jo vuosien ajan, ja puistosta löytyykin paljon nähtävää. Iltapäivällä ehdit kierrellä Amsterdamin pikkukujia itsenäisesti. Jokiristeily Reinillä alkaa virallisesti laivalla nautitun illallisen jälkeen.


Ke 24.4. Nijmegen

Aamu valkenee historiallisessa Nijmegenissä. Lähellä Saksan rajaa sijaitseva charmikas pikkukaupunki tunnetaan muun muassa maailman suurimman kävelytapahtuman, Nijmgenenin marssin, kotipaikkana. Ihastelemme kaupungin kaunista arkkitehtuuria ennen kuin jatkamme matkaa Rein-jokea pitkin Saksan Krefeldiin. 


To 25.4. Köln–Königswinter

Ohitamme aamupäivän aikana ihastuttavia kyliä, ja nautimme jokilaivan tunnelmasta.  Voit ihastella maisemia vaikkapa samalla kun rentoudut laivan aurinkokannella. Pysähdymme iltapäivällä kulttuurikaupunki Kölnissä. Voit tutustua itsenäisesti kaupungin monipuoliseen tarjontaan. Illalla laiva seilaa Königswinteriin, jossa sijaitsee niin viinitiloja kuin hulppeita linnojakin.


Pe 26.4. Königswinter–Rüdesheim

Tänään jokilaiva seilaa Rein-jokea pitkin Unescon maailmanperintömaisemiin. Kuuluisalla reitillä Koblenzista Rüdesheimiin nähdään Reinin laakson kauneimmat maisemat lukuisine linnoineen ja viinitiloineen. Jokilaiva ohittaa myös Lorelein kuiskaavan kallion, johon liittyy lukuisia kansantarinoita ja legendoita. Kerrotaan, että kalliolla istunut merenneito yritti houkutella joella matkustavia ihmisiä pois reitiltään – hiukan muinaisen Kreikan seireenien tapaan. Laivan saavuttua Rüdesheimiin, sinulla on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle viininviljelysalueille ja musiikkimuseeon. Illalla ehdit tutustua vielä omatoimisesti Rüdesheimin vilkkaaseen vanhaan kaupunkiin.


La 27.4. Rüdesheim–Mannheim

Ohitamme päivän aikana Wiesbadenin kylpyläkaupungin ja muinaisen Wormsin. Iltapäivällä sinulla on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle ”romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin, jossa tutustutaan mm. kaupungin renessanssiaikaiseen linnaan ja sen upeaan puutarhaan. Illalla juhlistamme risteilyn päättymistä juhlallisen gaalaillallisen merkeissä. Jokilaiva jatkaa yön yli matkaa kohti Strasbourgia.


Su 28.4. Strasbourg–Helsinki

Risteily päättyy Ranskan puolen Strasbourgiin. Tutustumme Strasbourgiin keskiaikaiseen kaupunkiin opastetusti ennen kotiinpaluuta. Kierroksen jälkeen lähdemme bussilla kohti Frankfurtin lentoasemaa. Finnairin suora iltalento Helsinkiin lähtee klo 19.25. Saavumme Helsinkiin klo 22.50.  

Hinnasto

 

Matkan hinta

1855 €/hlö jaetussa 2-hengen hytissä alakannella 

1995 €/hlö jaetussa 2-hengen hytissä pääkannella 

2095 €/hlö jaetussa 2-hengen hytissä yläkannella 

 

Matkan hintaan sisältyy

• Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa (Helsinki-Amsterdam/Frankfurt-Helsinki)

• Lentokenttäverot ja -maksut

• 6 yön majoitus CroisiEuropen Gérard Schmitter -laivalla 2-hengen hytissä

• Kaikki ruokailut ja juomat risteilyllä (ei erikoisjuomalistalta)

• Amsterdamin ja Strasbourgin kiertoajelu sekä retki Keukenhofin tulppaanipuistoon

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset

• Verot, viranomais- ja satamamaksut

• ET:n matkaemännän, Leena Hofman, palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

• Erikoisjuomia tai retkillä tarjoiltavia juomia

• Lentojen istumapaikkavarausta. Istumapaikan voi halutessaan varata ennakkoon alk. 12 €/hlö/suunta. Varaa istumapaikkasi ennen loppumaksun eräpäivää asiakaspalvelustamme!

 

Huomioithan, että matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia. 

Hytit

Hytit


Laivan 87 viihtyisää hyttiä sijaitsevat kolmella eri kannalla (ala-, pää- ja yläkansi). Kaikissa hyteissä on kaksi erillistä sänkyä tai parisänky, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, televisio ja radio, puhelin, tallelokero, ilmastointi- ja lämmityslaite sekä oma kylpyhuone suihkulla. 

 

Yläkannen hyteissä on isot panoraamaikkunat ja ranskalainen parveke. Pääkannen hyteissä on isot ikkunat. Alakannen hyteissä on kaksi pienempää ikkunaa. 

 

Havainnekuvat eri kansien hyteistä. 


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulu 

AY1301 22.4 Helsinki–Amsterdam klo 08:10–09:40 

AY1416 28.4 Frankfurt–Helsinki klo 19:25–22:50

 

Jokilaiva

Euroopan suurimman jokiristeilyvarustamon, CroisiEuropen, laivastoon kuuluva MS Gérard Schmitter on 110 metriä pitkä ja 11 metriä leveä jokilaiva. Vuonna 2012 rakennetulle laivalle mahtuu 174 matkustajaa. Laivalta löytyy viihtyisä lounge-tila baarilla, ravintola sekä iso aurinkokansi mukavilla tuoleilla. 

 

Lisämaksulliset retket maissa 

Sinulla on mahdollisuus osallistua jokiristeilyn aikana myös lisämaksullisille päiväretkille. Otathan retkille mukaan lämpimät vaatteet ja hyvät kävelykengät.

 

Rüdesheim tutuksi

Kesto: n. 2,5 tuntia

Hinta: 35 €/hlö

 

Päivä alkaa opastetulla viinitilakierroksella Rüdesheimin kuuluisilla viininviljelyksillä.  Tutustumme alueen historiaan ja viininviljelyperinteisiin kiertäessämme aluetta minijunan kyydissä. Alueelta on upeat näkymät Rein-joelle. Junamme pysähtyy 1500-luvulta peräisin olevalle Bassenheimer Hofin kellarille, jossa pääsemme maistelemaan viinejä Störzelin perhekellarin viinintekijän opastuksella. Viininmaistelun jälkeen jatkamme matkaa kiehtovaan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett -museoon, joka sijaitsee kauniissa, 1400-luvulla rakennetussa talossa. Mielenkiintoisessa museossa on esillä jännittäviä, mekaanisia musiikkilaitteita 1700–1900 -luvuilta. Esillä on muun muassa monen kokoisia ja -näköisiä soittorasioita. Museovierailun jälkeen ehdit kierrellä vielä hetken omatoimisesti Rüdesheimin tunnelmallisilla kaduilla.

 

Puolipäiväretki Heidelbergiin

Kesto: n. 4,5 tuntia

Hinta: 65 €/hlö

 

Matkaamme bussilla Mannheimista Heidelbergin eläväiseen kaupunkiin. Korkeasta elintasostaan tunnettu kaupunki on jo vuosia houkutellut naapurustoihinsa asumaan korkeakouluopiskelijoita, tutkijoita, liikemiehiä ja perheitä. Käymme ihastelemassa renessanssiaikaista Heidelbergin linnaa ja sen upeaa puutarhaa veistoksiineen, labyrintteineen, appelsiinipuineen ja lampineen. Suuntaamme linnalta Necker-joelle, ja tutustumme vanhaan kaupunkiin opastetun kierroksen puitteissa. Ennen paluumatkaa Mannheimiin, sinulla on hetki aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

 

Suositeltava varustus risteilylle

Shortsit, t-paidat, housut, hameet, paidat ja mekot käyvät laivalle mainiosti päiväsaikaan. Asiakkaiden toivotaan pukeutuvan illalliselle siististi, mutta varsinaisia pukukoodeja laivalla ei ole. Varaudu myös oikealla vaatetuksella retkille; muista mukavat vaatteet, hyvät kävelykengät, hattu, aurinkolasit ja aurinkovoide! Suosittelemme tarkastamaan täsmäsään netistä ennen lähtöä ja varautumaan risteilylle sen mukaan.

alk. 1855 €
22.–28.4.2019, 7 pvKeväisellä All Inclusive -jokiristeilyllä nähdään niin tulppaanien väriloistoa, charmikkaita pikkukaupunkeja kuin Reinin laakson vehreitä maisemiakin. 

 

Näemme Amsterdamin, Kölnin ja Strasbourgin kaltaisten suurkaupunkien parhaat palat, ihastelemme jokilaakson upeita maisemia sekä nautimme viihtyisän jokilaivan tunnelmasta. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka pitää huolen siitä, että matkanteko sujuu leppoisissa tunnelmissa. 


Amsterdam  Nijmegen  Köln

Reinin laakso  Rüdesheim  Strasbourg


Tarjous-/varauspyyntö »


Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!