Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Läntisen Välimeren helmet upealla loistoristeilijällä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Päivä 1. Helsinki–Genova

Matka alkaa Helsingin lentoasemalta, jossa matkanjohtajamme on heti apunasi. Aamulento lähtee Helsingistä klo 8.00 ja saapuu Milanoon aamupäivällä klo 10.05. Lentoasemalta matkaamme bussilla reilun parin tunnin matkan Genovan satamaan, jossa laivamme MSC Divina jo odottaa. Kaikki laivan palvelut ovat heti käytettävissäsi. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan. Risteilyalus kääntää kurssin merelle klo 18.00.


Päivä 2. Civitavecchia (Rooma)

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 07.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä lisämaksulliselle, suomeksi opastetulle retkelle Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 19.00.


Päivä 3. Palermo, Sisilia

Laiva saapuu Sisilian pääkaupunkiin, Palermoon, aamulla klo 10.00. Lähde matkanjohtajan kanssa kävelykierrokselle tai tutustu omin päin kaupunkiin! Mafiamenneisyydestään tunnetun kaupungin kiinnostavimmat nähtävyydet löytyvät kävelyetäisyyden päästä satamasta. Satamakaupungista pääsee nopeasti niin vanhan kaupungin tunnelmallisille kujille kuin hiekkarannoillekin. Risteily jatkuu klo 18.00.


Päivä 4. Cagliari, Sardinia

MSC Divina saapuu aurinkoisen Sardinian pääkaupunkiin, Cagliariin, aamulla klo 9.00. Välimeren toiseksi suurimman saaren pitkän historian aistii Cagliarin vanhakaupungin pikkukaduilla. Lähde matkanjohtajamme johdolla tutustumaan kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin sekä ostoskatujen ja museoiden tarjontaan! Päivän voi viettää myös rannalla makoillen. Matka jatkuu kohti Mallorcaa klo 17.00.


Päivä 5. Palma de Mallorca

Laiva saapuu Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan klo 13.30. Voit tutustua Palmaan matkanjohtajan kanssa kävelykierroksella tai omin päin. Viehättävä kaupunki tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä, kuten komean goottilaisen La Seu -katedraalin ja Bellverin linnan. Palma on pullollaan erilaisia museoita, taidegallerioita ja katutaidetta ja tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Voit nauttia Palman lämpimästä illasta, sillä laiva lähtee satamasta vasta puoliltaöin.


Päivä 6. Valencia

Risteilyalus saapuu Espanjan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, Valenciaan, klo 8.00. Kaupunki hemmottelee kävijöitä Espanjan suurimmalla hiekkarannalla, upeilla arkkitehtonisilla kohteillaan sekä herkullisella ruokakulttuurillaan – paella on kotoisin Valenciasta! Valencia tunnetaan lisäksi huikeaa arkkitehtuuria tarjoavasta tiedepuistosta Ciudad de las Artes y las Cienciasta, Euroopan suurimmasta merimaailmasta Oceanogràficista ja Turia-puistosta, joka ympäröi hienoa vanhaakaupunkia. MSC Divina jatkaa matkaansa klo 16.00.


Päivä 7. Marseille

Laiva saapuu Provencen pääkaupunkiin Marseilleen klo 12.00. Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojaama Marseille on Ranskan vanhin kaupunki. Näe mm. vanhan sataman edustalla seisova Château d’If linnoitussaareke tai kipua 150 metrin matka Notre-Dame-de-la-Garden katedraalille! Laiva jatkaa matkaa Marseillen satamasta klo 20.00.


Päivä 8. Genova–Milano–Helsinki

Risteilyalus saapuu takaisin Genovaan aamulla klo 8.00. Satamasta matkaamme bussilla reilussa parissa tunnissa Milanoon, missä teemme suomeksi opastetun kiertoajelun. Kaupunkiin jää myös omaa aikaa kierrellä ennen lentokentälle menoa. Milano on Italian vaurain ja muodikkain kaupunki, ja sen keskusaukio Piazza del Duomo tuomiokirkkoineen ja La Scala -oopperatalo ovat maailmankuuluja. Paluulento Helsinkiin lähtee Milanosta illalla klo 19.00. Lento saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle klo 22.55.

Hinnasto


Matkan hinta 

Bella-matkustusluokassa
1450 €/hlö jaetussa Bella-sisähytissä
1675 €/hlö jaetussa Bella-ikkunahytti
1865 €/hlö jaetussa Bella-parvekehytissä

Fantastica-matkustusluokassa
1495 €/hlö jaetussa Fantastica-sisähytissä
1755 €/hlö jaetussa Fantastica-ikkunahytissä
1945 €/hlö jaetussa Fantastica-parvekehytissä

Kysy 1-hengen hytin lisämaksua!

Matkustusluokat

MSC Cruises tarjoaa aluksillaan erilaisia matkustusluokkia, joista voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Mitä korkeampi matkustusluokka, sitä enemmän palveluita sinulla on käytössäsi.  

Bella-luokka (sisä-, ulko- ja parvekehyttejä)
• Ruokailu pää- ja buffetravintolassa. Matkustajilla on mahdollisuus esittää toive halutusta kattausajasta illalliselle.
• Upea viihdeohjelma ja tapahtumat laivalla
• Uima-altaiden, kuntosalin ja urheilukenttien käyttö
• Aamiainen veloituksetta hyttipalvelun kautta (kuljetusmaksu veloitetaan)
• Mahdollisuus liittyä MSC Club-kanta-asiakkaaksi ja kerryttää pisteitä
 
Fantastica-luokka (sisä-, ulko- ja parvekehyttejä)
• Kaikki Bella-luokan palvelut
• Hytit ylemmillä kansilla ja paremmilla sijainneilla (esim. lähellä hissejä)
• Mahdollisuus muuttaa varaustietoja
• Oikeus olla etusijalla illallisajan valitsemisessa
• Hyttipalvelu ympäri vuorokauden ilman kuljetusmaksuja
• Yhdistetyt SuperFamily-hytit, jos saatavilla
• Opettavaisia ja viihdyttäviä aktiviteetteja perheen pienimmille
• Doremi Chef Cookery Courses -kokkauskursseja lapsille MSC:n henkilökunnan kanssa

Matkan hintaan sisältyy

• Finnairin suorat lennot Helsinki–Milano–Helsinki
• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Genovassa
• Suomeksi opastettu Milanon kiertoajelu
• 7 yön risteily täysihoidolla valitussa hyttiluokassa
• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle
• Risteilykeskuksen suomalaisen matkanjohtajan, Aulikki Akaan-Penttilän, palvelut

Matkan hinta ei sisällä

• Laivalta tehtäviä retkiä tai kuljetuksia satamakaupunkeihin. Kyseiset palvelut ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.
• Juomia risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta. Juomapaketteja voi varata lisämaksusta.
• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

Muuta tärkeää tietoa

• Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.
• Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa ja retkien varaamisessa. Joissakin kohteissa voi lähteä tutustumaan kaupunkiin matkanjohtajan johdolla. 

Hytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Ikkunalliset hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 12-16 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13-15 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulu

AY1751 13.4. Helsinki–Milano klo 08:00–10:05   

AY1756 20.4. Milano–Helsinki klo 19:00–22:55

 

Aikataulut sitoumuksetta!

 

Risteilyalus

MSC Divina on Fantasia-laivaluokan kolmas alus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2012. Aluksella on tilaa jopa 4000 matkustajalle. Risteilyalusta on viimeksi uudistettu vuonna 2017.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

MSC Divinan aurinkokannella suuri uima-allasalue ja poreammeita. Laivalta löytyy kuntosali sekä koripallo- ja tenniskentät. MSC Aurea Spassa tarjotaan hierontoja ja muita hyvinvointi- ja kauneuspalveluja. Aluksella on myös kasino, useita baareja ja valtava teatteri, jossa voit nauttia erilaisista show-esityksistä. Muuta ajanvietettä laivalla edustavat 4D-elokuvateatteri*, Formula 1-simulaattori*, Internet-kahvila ja kirjasto.

 

Ruokailu

Alukselta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Alukselta löytyy myös muutama lisämaksullinen erikoisravintola.

 

Aamiaisen voi tilata hyttiin. Palvelu sisältyy Fantastica-luokkaan ja Bella-luokassa huonepalvelu on maksullinen. Lounasta tarjoillaan ravintoloissa ja buffet-ravintolassa. 

 

Pääravintolassa on aina saatavilla lapsille omat ruokalistat aamiaiselle ja illalliselle. Buffetravintolassa on useita pöytiä, joissa on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, kuten pitsaa, grilliruokaa, salaattia ja välimerellisiä herkkuja. Buffetravintola on myös auki tauotta lähes ympäri vuorokauden. Pääravintolassa on kaksi eri kattausta illalliselle. Vaihtoehtona voi illallistaa myös buffetravintolassa.  

 

Juomapaketit

Saat juomapaketin parhaaseen hintaan, kun varaat sen ennen lähtöä. Risteilyn aikana tilattuihin paketteihin lisätään 15 % palvelumaksu. Huomio, että juomapakettien hinnat saattavat muuttua. Lue lisää täältä!

 

Pukukoodi

MSC Cruisesin risteilyillä ei ole tarkkoja pukukoodeja. Voit pukeutua päivisin rentoihin lomavaatteisiin. Iltaisin matkustajien toivotaan pukeutuvan hieman siistimmin. Miehet voivat pukeutua esimerkiksi pikeepaitoihin ja housuihin ja naiset esimerkiksi mekkoon, hameeseen, housuihin ja puseroon. Viikon risteilyn aikana järjestetään muutama gaala- tai Elegant Dining -ilta, jolloin matkustajien toivotaan pukeutuvan hieman juhlavammin laivan pääravintolaan. Naiset voivat pukeutua vaikkapa leninkiin tai housupukuun ja miehet pikkutakkiin. 

 

Huomio kuitenkin, että jos et halua ottaa mukaasi juhlavaatteita, voit ruokailla gaalailtoina rennommin esimerkiksi laivan buffetravintolassa.  

 

Ota mukaan myös uima-asu, sandaalit (esim. flipflopit) ja mukavat vaatteet hytistä uima-altaalle siirtymistä varten. Mikäli aioit käyttää kuntosalia matkan aikana, pakkaa mukaan myös urheiluvaatteet ja lenkkarit. Laivoilla on kylpypyyhkeitä sekä allaspyyhkeitä, joten niitä ei tarvitse pakata mukaan. Sää voi olla hyvin vaihtelevaa, joten täsmäsää kannattaa tarkistaa netistä ennen lähtöä. 

alk. 1450 €
13.–20.4.2019, 8 pvOta varaslähtö kesään, ja lähde tutustumaan Välimeren suosikkikohteisiin risteillen! Viikon Välimeren-risteilyn aikana vieraillaan Italian, Espanjan ja Ranskan viihtyisimmissä satamakaupungeissa ja rantakohteissa. Sinisen eri sävyissä kimalteleva meri, historialliset nähtävyydet ja merituulessa heiluvat palmut luovat täydelliset puitteet keväiselle lomalle.

 

Risteilyllä nautitaan italialaisen MSC Cruisesin modernin valtameriristeilijän, MSC Divinan, palveluista. Matkalla on mukana Risteilykeskuksen asiantunteva matkanjohtaja, joka huolehtii siitä, että risteily sujuu leppoisissa tunnelmissa.


Genova  Civitavecchia (Rooma)

Palermo  Cagliari  Palma de Mallorca

Valencia  Marseille


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!