Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Luksusristeily keväisellä Välimerellä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Ma 2.4. Helsinki–Civitavecchia (Rooma)

Finnairin suora aamulento lähtee Helsingistä klo 07.50 ja saapuu Roomaan klo 10.15. Rooman lentoasemalta matka jatkuu yhteisbussikuljetuksella Civitavecchian viehättävään satamakaupunkiin, jossa MSC Cruisesin vuonna 2017 valmistunut risteilyalus meitä jo odottelee. Pääset heti kyytiin noustuasi käyttämään MSC Meraviglian monipuolisia palveluita. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan.

Ti 3.4. Palermo, Sisilia

Laiva saapuu Sisilian pääkaupunkiin, Palermoon, aamulla klo 10.00. Etenkin mafiamenneisyydestään tunnetun kaupungin kiinnostavimmat nähtävyydet löytyvät kävelyetäisyyden päästä satamasta. Satamakaupungista pääsee nopeasti niin vanhan kaupungin tunnelmallisille kujille kuin hiekkarannoillekin. Laiva lähtee Palermosta kohti Maltaa klo 17.00.

Ke 4.4. Valletta, Malta

MSC Meraviglia saapuu historialliseen Vallettaan aamulla klo 10.00. Unescon maailmanperintökohteenakin tunnettu kaupunki on täynnä kulttuuria ja historiaa. Turkoosina kimalteleva meri ja merituulessa heiluvat palmut luovat täydelliset puitteet keväiselle lomalle.  Tutustu kaupunkiin itsenäisesti tai lähde varustamon tarjoamalle retkelle! MSC Meraviglia suuntaa merelle klo 18.00.

To 5.4. Merellä

Päivä vietetään merellä risteillen. Yli 4500 matkustajaa vetävältä jättiläiseltä löytyy varmasti tekemistä koko päiväksi. Kokeile vaikkapa vesipuiston vesiliukumäkiä, shoppaile kolmen kannen korkuisella ostoskadulla, rentoudu aurinkokannella, testaa aluksen keilailurataa tai nauti laadukkaista viihde-esityksistä aluksen teatterissa! Jos kaipaat illaksi erityisempää tekemistä, suuntaa Entertainment Loungeen illalliselle. Lavalle nousee kahdesti illassa Cirque du Soleilin huikea kokoonpano, joka esittää yleisölle henkeäsalpaavan hienoja akrobaattiesityksiä (lisämaksusta).

Pe 6.4. Barcelona

Laiva saapuu Barcelonaan aamulla klo 09.00. Katalonian pääkaupungista löytyy runsaasti tehtävää ja nähtävää, aina Antoni Gaudín arkkitehtuurista Barri Gòticin kapeisiin kujiin ja niiltä löytyviin tapasravintoloihin. Heitämme hyvästit Espanjalle klo 18.00. 

La 7.4. Marseille

Laiva saapuu Provencen pääkaupunkiin Marseilleen klo 08.00. Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojaama Marseille on Ranskan vanhin kaupunki, jossa aika kuluu muun muassa rantakatujen kahviloissa, kalatoreilla kierrellessä ja rantaravintoloissa herkutellen. Laiva jatkaa matkaa Marseillen satamasta klo 17.00.

Su 8.4. Genova

MSC Meraviglia saapuu Italian Genovaan aamulla klo 08.00. Vietä päivä haluamallasi tavalla viihtyisässä satamakaupungissa tai lähde päiväretkelle Välimeren kauneimpaan kaupunkiin, Portofinoon! Värikkäistä taloistaan ja upeasta rantaviivastaan tunnetusta Portofinosta löytyy taatusti italialaista tunnelmaa. Laiva lähtee Genovasta klo 18.00. 

Ma 9.4. Civitavecchia (Rooma)–Helsinki

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 08.00. Lähdemme satamasta yhteisellä bussikuljetuksella kohti Roomaa, johon tutustumme suomeksi opastettuna. Muutaman tunnin kestoisen kaupunkikierroksen aikana nähdään Rooman tärkeimpiä nähtävyyksiä. Kierroksen jälkeen suuntaamme Rooman lentoasemalle, josta Finnairin suora iltalento lähtee kohti Helsinkiä klo 19.45. Helsinkiin saavumme klo 00.05.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1450 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2 h sisähytissä

1495 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2 h sisähytissä

 

1675 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2 h ulkohytissä

1755 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2 h ulkohytissä

 

1865 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2 h parvekehytissä

1945 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2 h parvekehytissä

 

Yhden hengen lisämaksu tiedusteltaessa.

 

Katso matkustusluokkien lisätiedot täältä!

 

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
 • Lentokenttä- ja satamakuljetukset Roomassa
 • Suomeksi opastettu Rooman kiertoajelu
 • 7 yön Välimeren risteily täysihoidolla valitussa hyttiluokassa
 • Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

 • Laivalta tehtäviä retkiä tai kuljetuksia satamakaupunkeihin. Kyseiset palvelut ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.
 • Juomia risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta. 
 • Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa. 

 

Muuta

 • Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.
 • Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa ja retkien varaamisessa. Joissakin kohteissa voi lähteä tutustumaan kaupunkiin matkanjohtajan johdolla. 
 • Järjestämme myös suomeksi opastettuja lisämaksullisia retkiä muutamassa satamakohteessa. Retkiohjelma ilmoitetaan myöhemmin.  

 


Varaa juomapakettisi etukäteen ja säästä!


Lue lisää »


Hytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Ikkunalliset hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 12-16 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13 m²-15m², koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulut 

2.4.2018 AY1761 Helsinki–Rooma 07:50–10:15

9.4.2018 AY1764 Rooma–Helsinki 19:45–00:05

 

Aikataulut sitoumuksetta!

 

Risteilyalus

MSC Meraviglia on uuden Vista-laivaluokan lippulaiva. Alus on suuruudeltaan 167 600 bruttorekisteritonnia, ja sillä on tilaa noin 4500 matkustajalle. Valtava alus aloitti liikennöinnin kesäkuussa 2017. Alus on yksi alan turvallisimmista ja ympäristöystävällisimmistä. 

 

Tunnelma laivalla

MSC Meraviglia on kuin tasokas lomahotelli, jolla on tarjolla hyvää ruokaa, lukuisia urheilu- ja kuntoilumahdollisuuksia, mukavat hotellihuonemaiset hytit sekä paljon ohjelmaa ja viihdettä.

 

Ruokailu

Ravintolat laivalla ovat tasokkaita. Alukselta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Alukselta löytyy myös muutama lisämaksullinen erikoisravintola, joita ovat mm. italialainen Eately, japanilainen Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar sekä amerikkalaishenkinen pihviravintola Butcher’s Cut. 

 

Aamiaista tarjoillaan laivojen ravintoloissa sekä buffetravintolassa. Aamiaisen voi tilata huoneeseen ja palvelu sisältyy kaikkiin muihin matkustusluokkiin, paitsi Bellaan, jossa huonepalvelu on maksullinen. Lounasta tarjoillaan ravintoloissa ja buffet-ravintolassa. Ravintoloissa on myös saatavilla Express-lounasta, jolloin ruokailu kestää vain noin puoli tuntia. Pääravintolassa on aina saatavilla lapsille omat ruokalistat aamiaiselle ja illalliselle. Buffetravintolassa on useita erilaisia ”nurkkauksia”, joissa on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, kuten pitsaa, grilliruokaa, salaattia ja välimerellisiä herkkuja. Pääravintolassa on kaksi eri kattausta illalliselle. Vaihtoehtona voi illallistaa myös buffetravintolassa. 

 
Hytit

Kaikki aluksen hytit on sisustettu tyylikkäästi. Niistä löytyy oma kylpyhuone, ilmastointi ja minibaari. Sisä- ja ulkohytit ovat kooltaan 15-18 m² ja parvekehytit 19 m². 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

MSC Meraviglialta löytyy valtavasti ruokailuvaihtoehtoja, tekemistä ja viihdettä. Aluksen erikoisuuksia ovat keilailurata, huvipuisto sekä vesipuisto useilla liukumäillä. Aluksen sisällä on kolmen kannen korkuinen Promenade-kansi, joka koostuu ostoskadusta, baareista ja erikoisravintoloista. Koko aluetta peittää valtavista LED-näytöistä koostuva katto, jolle heijastetaan jännittäviä kuvaefektejä. Iltaisin aluksen teatterissa esitetään upeita viihde-esityksiä. Voit käydä katsomassa iltaisin myös maailmankuulun Cirque du Soleilin akrobaattiesityksiä (Huom, lisämaksusta!). 

alk. 1450 €
2.–9.4.2018, 8 pvOta varaslähtö kesään, ja lähde tutustumaan Välimeren suosikkikohteisiin luksuslaivalla! Vietä rentouttava loma upouudella MSC Meraviglialla, ja näe Italian, Maltan, Espanjan ja Ranskan viihtyisimmät satamakaupungit! Suomalainen matkanjohtaja varmistaa sujuvat järjestelyt ja tutustuttaa matkustajat vierailukohteisiin. 

 

Ensiluokkaista palvelua, herkullista ruokaa ja maailmanluokan viihdeohjelmaa – mitä muuta voisi lomalta toivoa? Kesällä 2017 liikennöinnin aloittanut MSC Meraviglia on Välimeren uusimpia ja moderneimpia valtameriristeilijöitä, jolla lomailu sujuu aurinkoisissa tunnelmissa. Suurelta laivalta löytyy tekemistä kaikenikäisille lomailijoille. Osallistu aktiviteetteihin, hemmottele itseäsi laivan kylpylässä tai nauti laadukkaista viihde-esityksistä aluksen teatterissa! Tarjolla on myös kuuluisa Cirque du Soleil -kokoonpano, joka esittää yleisölle henkeäsalpaavan hienoja akrobaattiesityksiä.


Lähtö Roomasta

Palermo  Valletta  Barcelona

Marseille  Genova


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!