Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Lähtö Helsingistä: Luksusristeily Pohjolassa

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Päivä 1. Helsinki

Saavumme Helsingin satamaan, ja nousemme vuonna 2014 valmistuneen Regal Princessin kyytiin. Alukselle mahtuu noin 3500 matkustajaa. Kaikki aluksen palvelut ovat heti laivaan nousun jälkeen käytössämme. Elegantilta alukselta löytyy muun muassa uima-allaskansi, ulkoilmaelokuvateatteri sekä kymmeniä ravintoloita, kahviloita ja baareja. Hulppea Itämeren risteily alkaa klo 18.00.


Päivä 2–3. Pietari

Vietämme kaksi ikimuistoista päivää maailmankuulussa kulttuurikaupungissa. Risteilyalus saapuu Pietariin aamulla klo 06.30. Osallistu varustamon retkille; lähde katsomaan historiallista Katariinan palatsia, vierailemaan Eremitaasin taidemuseossa tai ihailemaan maailmankuuluja kirkkoja! Illalla voit käydä katsomassa balettiesityksen kaupungin teatterissa. Laiva jatkaa matkaansa vasta seuraavan päivän iltana klo 18.00.


Päivä 4. Tallinna

Tallinna on monen suomalaisen suosikkikohde. Nyt kaupunkiin matkataan Tallinnan lautan sijaan luksuslaivalla! Regal Princess saapuu Tallinnan satamaan Pietarista klo 08.00. Vietä mukava päivä vanhassa kaupungissa, vieraile taidemuseo Kumussa tai herkuttele Tallinnan edullisissa ravintoloissa! Risteily jatkuu klo 17.00.


Päivä 5. Merellä

Meripäivä vierähtää nopeasti aluksen palveluihin tutustuessa. Vietä meripäivä haluamallasi tavalla! 


Päivä 6. Warnemünde

Saavumme aamulla klo 07.00 aurinkoiseen Warnemündeen, joka toimii porttina Saksan kiehtovimpiin kaupunkeihin. Warnemündesta on helppo lähteä päiväretkelle rannikon Rostockiin – tai Saksan rakastettuun pääkaupunkiin, Berliiniin. Jatkamme matkaa kohti Osloa klo 21.00.


Päivä 7. Merellä

Seilaamme Saksasta kohti Norjan jylhiä maisemia. 


Päivä 8. Oslo

Risteilyalus lipuu aikaisin aamulla Osloon, joka on noussut viime aikoina myös suomalaisten matkailijoiden suosioon. Käy Vigelandin näyttävässä veistospuistossa, ihastele eurooppalaisten taitelijoiden mestariteoksia Kansallisgalleriassa tai tutustu historiallisen Akerhusin linnaan! Risteilyalus jatkaa matkaansa kohti Kööpenhaminaa klo 14.00. Ihastelemme merimatkan aikana Oslonvuonon maisemia. 


Päivä 9. Kööpenhamina

Regal Princess saapuu Tanskan pääkaupunkiin aamulla klo 05.00. Kööpenhaminassa on roppakaupalla nähtävää ja koettavaa: huipputasoisia gourmet-ravintoloita, maailmankuulua muotoilua, tunnettuja nähtävyyksiä ja tietenkin kotoisaa tunnelmaa, hyggeä, huokuvia kahviloita. Vietä päivä kaupungissa kierrellen! Laiva kääntää kurssinsa merelle klo 18.00.


Päivä 10. Merellä

Kööpenhaminasta risteilyalus seilaa takaisin kohti Helsinkiä. Paluumatkalla pysähdytään vielä Tukholmassa. Laivalla meripäivä sujuu leppoisissa tunnelmissa. 


Päivä 11. Tukholma

Risteilyn viimeinen päivä vietetään Tukholmassa. Laiva saapuu Nynashamnin satamaan aamulla. Päivän voi viettää vaikkapa Tukholman ravintoloissa herkutellen, tuliaisostoksia tehden tai museoissa kierrellen. Laiva lähtee Tukholmasta alkuillasta.


Päivä 12. Helsinki

Ihana 11 yön risteily päättyy Helsinkiin. Jätämme hyvästit risteilyalukselle Helsingin satamassa aamupäivällä.

Hinnasto

 

Matkan ajankohta

26.6.–7.7. & 9.8.–20.8.2019

 

Matkan hinta

26.6.–7.7. & 9.8.–20.8.:

2395 €/hlö jaetussa 2-hengen sisähytissä

2995 €/hlö jaetussa 2 hengen parvekehytissä

 

Lisämaksu yksin matkustavalle

Koko hytti 1-hengen käyttöön toukokuun lähdöillä 3750 €/sisähytti tai 4650 €/parvekehytti

ja myöhemmillä lähdöillä 3950 €/sisähytti tai 4995 €/parvekehytti

 

Hintaan sisältyy

• Princess Cruisesin 12 päivän risteily jaetussa 2-hengen hytissä valitussa hyttiluokassa

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Täysihoito risteilyllä (aamiainen, lounas, välipalat ja illallinen päivittäin)

• Matkanjohtaja Lauri Lehtovirran kohdeinfot ja palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Laivalta tehtävät retket ja kuljetukset kaupunkeihin ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

• Juomia laivalla. Buffetravintolasta saa vettä, kahvia ja teetä veloituksetta.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Matkavakuutuksen ottamista suositellaan jo matkaa varattaessa.

 

Muuta

• Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

• Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa ja retkien varaamisessa.

Hytit

Sisähytti


Viihtyisissä sisähyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi, hiustenkuivaaja, taulutelevisio, tallelokero ja ilmastointi. Sisähyteissä on tämän lisäksi vaatekaappi, kylpyhuone suihkulla sekä 24 h -huonepalvelu.

 

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. 

 

Kategoria: IA–IF

Hytin koko: 13–16 m²

 

Esimerkkikuva: Emerald Princess

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Parvekehytti


Viihtyisissä parvekehyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi, hiustenkuivaaja, taulutelevisio, puhelin, tallelokero ja ilmastointi. Parvekehyteissä on tämän lisäksi vaatekaappi, työpöytä, kylpyhuone suihkulla sekä 24 h -huonepalvelu. 

 

Royal-laivaluokan korkeatasoisissa parvekehyteissä on lisäksi vuodesohva.

 

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. 

 

Kategoriat: BA – BF, B1, B2, B4, B5, D4, D5, DA –DZ, DV, DW, DZ, BV, BW, BX, BY, BZ

Hytin koko: 16–27 m²

 

Esimerkkikuva: Royal Princess

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Lisätiedot

 

Risteilyalus

Vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut Regal Princess on Princess Cruisesin uusimpia risteilyaluksia. Regal Princess on pituudeltaan 330 metriä ja tarjoaa tilat 3560 matkustajalle. Yksi aluksen kohokohdista on lasipohjainen kävelykatu 'SeaWalk'.

 

Tunnelma risteilyaluksella

Princess Cruisesilla toteutetaan filosofiaa ”suuri alus – pienen aluksen tunnelma”, mikä tarkoittaa, että pääset nauttimaan suurten alusten tarjoamista monipuolisista palveluista, tunnelman ollessa samaan aikaan kodikas ja intiimi. Tästä voi kiittää useita pieniä baareja ja loungeja sekä aluksen henkilökunnan erinomaista, henkilökohtaista palvelua. Princess Cruisesin alukset ovat tyyliltään ylellisen brittiläisiä ja tunnelmaltaan mukavan kansainvälisiä. Päivisin voit pukeutua mukavasti ja rennosti, mutta iltaisin monet vieraat laittautuvat mielellään enemmän. Muutamina iltoina pääravintolassa on myös pukukoodina ”formal”.

 

Aluksen hytit

Tyylikkäiksi ja moderneiksi sisustetut hytit ovat todella tilavia. Sisähytit ovat kooltaan 15 m² ja parvekkeelliset hytit 20 m². Jokaisessa hytissä on tallelokero, jääkaappi, pehmeät lakanat egyptiläisestä puuvillasta, hierova suihku sekä 37-tuumainen taulutelevisio laajalla elokuvavalikoimalla.

 

Ruokailu

Princess Cruisen alukset ovat tunnettuja laadukkaista ravintoloistaan. Alukselta löytyy valtavasti erilaisia ravintolavaihtoehtoja pääravintolan lisäksi. Voit kokeilla esimerkiksi italialaista ravintolaa, pihvi- ja kalaravintolaa, pitseriaa tai herkullisia jälkiruokia. Huonepalvelua on saatavilla ympäri vuorokauden. Nälkä ei tällä laivalla pääse yllättämään.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Princess Cruisesin alukset ovat kuuluisia "elokuvaelämyksestä tähtien alla”. Romanttinen elokuvateatteri löytyy myös Regal Princessiltä. Iltaisin matkustajia viihdyttävät laadukkaat teatteriesitykset, kasino sekä monet baarit ja lounge-tilat. Voit myös seurata ulkokannella tanssivien vesisuihkujen esitystä. Upeassa kylpylässä on ihana rentoutua erilaisissa hoidoissa tai turkkilaisessa hammamissa. Aikuisille on myös oma rauhallinen ja tyylikäs allaskansi "The Sanctuary". Lapsille ja nuorille on järjestetty omaa ohjelmaa sekä omat kerhotilat, joissa he viihtyvät mainiosti ikäistensä seurassa. Regal Princessiltä löytyy myös juoksurata, kuntosali, kentät tenniksen, koripallon sekä lentopallon pelaamiseen, minigolfrata sekä pingispöytä.


Retket maissa 

Jos haluta saada kaikki irti satama- ja kohdevierailuistasi, suosittelemme, että ilmoittaudut mukaan varustamon retkille. Kaikki retket ovat matkailun ja kohdepaikkojen asiantuntijoiden suunnittelemia. Hinnat vaihtelevat retkikohteesta toiseen. Voit varata retken ennakkoon tai vasta laivalla, mikäli paikkoja on vielä jäljellä. Retket täytyy varata viimeistään kaksi viikkoa ennen lähtöä. Toinen vaihtoehto on, että nouset maihin ja tutustut vierailukohteeseen itsenäisesti. Huomioi, että retkien lähtöajat saattavat muuttua. Retki saatetaan peruuttaa, jos osallistujamäärä on liian pieni. Varustamon retkiä on mahdollista varata noin kolme kuukautta ennen matkaa. Viimeiset varaukset on tehtävä vähintään kaksi viikkoa ennen matkaa tai sitten vasta laivalla. Jos haluat varata retkiä etukäteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huom! Pietarissa sinun tulee osallistua varustamon järjestämälle lisämaksulliselle retkelle, jos haluat poistua laivasta ilman viisumia. 

alk. 2395 €
26.6.–7.7. & 9.8.–20.8.2019, 12 pvLemmenlaiva-televisiosarjastakin tuttu Princess Cruises tarjoaa täysin ainutlaatuisen tilaisuuden lähteä risteilemään Pohjois-Euroopan suosikkikohteisiin suoraan Helsingin sydämestä. Princess Cruisesin elegantti risteilysalus, vuonna 2014 valmistunut Regal Princess, toimii tukikohtana koko 11 yön risteilyn ajan.  

 

Näemme risteilyn aikana pohjoiset pääkaupungit Oslon, Kööpenhaminan ja Tukholman, pysähdymme Saksan Warnemündessa sekä vietämme kaksi ikimuistoista päivää Pietarissa. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka huolehtii järjestelyistä, auttaa mahdollisissa kieliongelmissa ja tutustuttaa matkustajat matkakohteisiin.


Helsinki  Pietari 

Tallinna  Warnemünde (Rostock)  Oslo

Kööpenhamina  Tukholma


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!