Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Risteily Karibian paratiisisaarille

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


To 7.11. Helsinki–Miami

Matkalle lähdetään Helsingin lentoasemalta klo 14.45. Finnairin suora lento saapuu Miamiin klo 18.55. Lentokentältä kuljetus Miami Beachilla sijaitsevaan hyvätasoiseen hotelliin. Vietämme hotellissa matkan ensimmäiset kaksi yötä. Hotellin sijaitsee South Beachin alueella hyvien palvelujen äärellä. 


Pe 8.11. Miami

Aamu valkenee Miami Beachilla. Voit viettää päivän haluamallasi tavalla rannalla tai vaikkapa Miamin kuuluisia Art Deco -rakennuksia ihastellen. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuutta lähteä lisämaksulliselle retkelle Evergladesin kansallispuistoon (sis. suokiiturikierroksen ja alligaattorishown). Varaa retki viimeistään kuukautta ennen lähtöä!


La 9.11. Fort Lauderdale, risteily alkaa

Kuljetus hotellilta Fort Lauderdalen satamaan ja lähtöselvitys laivaan. Lähtöselvityksen jälkeen nousemme valtavan risteilyaluksen kyytiin. Aluksen palvelut, kuten lounasravintolat ja aurinkokannet uima-altaineen, ovat heti alkuiltapäivästä käytettävissä. Independence of the Seas suuntaa merelle klo 16.30. Merimatka kohti Karibianmeren paratiisisaaria alkaa.


Su 10.11. Merellä

Koko päivä aikaa nauttia Suomessa rakennetun laivan palveluista ja aktiviteeteista. Juuri uusitulta laivalta löytyy uima-allaskansia, kymmeniä ravintoloita sekä useita hauskoja aktiviteetteja, kuten vesiliukumäkiä, surffaussimulaattori, kiipeilyseinä ja luisteluareena. 


Ma 11.11. Cozumel, Meksiko

Risteilyalus saapuu Cozumelin satamaan klo 07.00. Vietä rento päivä yhdellä Meksikon suurimmista saarista! Vaeltele Melecon rantabulevardeilla ja ikivanhojen linnoitusten raunioilla tai nauti rantaelämästä ja upeista snorklausvesistä. Päiväretkellä voit vierailla muun muassa maya-intiaanien rauniokaupungissa. Matka jatkuu Cozumelista klo 16.30.


Ti 12.11. George Town, Caymansaaret

Independence of the Seas saapuu George Towniin klo 10.00. Caymansaarten pääkaupunki sijaitsee saariryhmän suurimmalla saarella Grand Caymanilla. Saaren ehdottomia kohokohtia ovat Karibian kauneimmaksi rannaksikin nimetty Seven Mile Beach sekä Stingray City, jossa matkailijoilla on mahdollisuus uida keihäsrauskujen kanssa. Osallistu omakustanteiselle retkelle tai lähde tutustumaan kauniiseen saareen itsenäisesti! Risteily Karibianmerellä jatkuu klo 19.00.


Ke 13.11. Falmouth, Jamaika

Saavumme Falmouthin satamaan aamulla klo 07.30. Jamaikan pohjoisrannikolla sijaitsevasta Falmouthista pääsee kätevästi tutustumaan Jamaikan upeaan luontoon. Lähde vaikkapa ihastelemaan vesiputouksia ja viidakkoa varustamon omakustanteisella retkellä, kokeile koskenlaskua tai hurista taksilla lähimmälle rannalle! Matka jatkuu klo 16.00.


To 14.11. Labadee, Haiti

Independence of the Seas saapuu Royal Caribbeanin yksityisrannalle klo 9.30. Haitin pohjoisrannikolla sijaitseva Labadee on täydellinen rantakohde, jossa voit ottaa ilon irti niin vesiaktiviteeteista kuin auringostakin. Rannalla tarjoillaan maksuton buffetlounas. Jos haluat päivääsi erikoisaktiviteetteja, vuokraa päiväkäyttöösi oma yksityinen cabana tai kokeile merenpäältä kulkevaa vaijeriliukua! Laiva lähtee Labadeesta klo 18.00.


Pe 15.11. Merellä

Viimeinen päivä merellä. Nauti leppoisasta merituulesta laivan aurinkokannella tai vedä vaikkapa luistimet jalkaan aluksen luisteluareenalla!


La 16.11. Fort Lauderdale–Miami–Helsinki

Laiva saapuu Fort Lauderdaleen aamulla klo 07.00. Aamupalan jälkeen poistumme laivasta ja ajamme takaisin Miamiin, jossa teemme lyhyen kaupunkikierroksen bussilla. Kierroksen aikana nähdään Miamin tunnetuimmat nähtävyydet ja kaupunginosat. Kierros päättyy Dolphin Mall -ostoskeskukseen, joka on yksi Etelä-Floridan suurimmista ostosparatiiseista ja erinomainen paikka tuliaisostosten tekoon. Yhteinen kuljetus ostoskeskuksesta Miamin lentokentälle. Finnairin suora lento lähtee Helsinkiä kohti klo 20.45.


Su 17.11. Helsinki

Finnairin suora lento saapuu Helsinkiin klo 13.20. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta

2295€/henkilö jaetussa 2-hengen sisähytissä 

2395 €/henkilö jaetussa 2-hengen sisähytti Promenade-näkymällä   

2495 €/henkilö jaetussa 2-hengen ulkohytissä   

2695 €/henkilö jaetussa 2-hengen parvekehytti

2795 €/ henkilö jaetussa 2-hengen suurempi parvekehytti

 

Kysy meiltä 1-hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsingistä Miamiin

• Kaikki lentokenttäverot ja maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Floridassa

• 2 yön majoitus Miami Beachilla keskitasoisessa Holiday Inn Oceanfront -hotellissa aamiaisella

• 7 yön risteily uudistetulla Independence of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat ruokailun yhteydessä

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomeksi opastettu kaupunkikierros Miamissa

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

• ESTA-matkustuslupaa Yhdysvaltoihin (pakollinen) 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

 

Suomeksi opastetut lisämaksulliset retket

Päiväretki Evergladesin kansallispuistoon 

Suomeksi opastetulla päiväretkellä tutustutaan maailmankuuluun Evergladesin kansallispuistoon. Bussikuljetus hotellilta kansallispuistoon. Tutustumme upeaan suoalueeseen suokiiturin kyydissä. Alueella elelee niin alligaattoreita, iguaaneja kuin lukuisia lintu- ja kalalajejakin. Suokiiturikierroksen jälkeen käymme katsomassa opettavaisen alligaattoriesityksen. Paluumatkalla pysähdymme maalaistorilla. 

 

Ajankohta: 8.11. klo 10.00–14.30

Hinta: 80 €/hlö

 

Varaathan retken ajoissa, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Varaukset asiakaspalvelun kautta.

Hytit

Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 13-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta viiteen ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 18 m².


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 16-19 m², parveke 3,5-5 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulut

AY 007 7.11. Helsinki–Miami klo 14.45–18.55 

AY 008 16.11. Miami–Helsinki klo 20.45–13.20+1

 

Majoitus Miami Beachilla 

Holiday Inn Miami Beach Oceanfront

2 yö, 7.-9.11.

Osoite: 4333 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140

 

Keskitasoisessa merenrantahotellissa on kuntokeskus, puutarha, uima-allas, baari ja ravintola. Hyvin varustelluissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero ja wifi-yhteys. 

 

Suomeksi opastetut lisämaksulliset retket

Päiväretki Evergladesin kansallispuistoon 

Suomeksi opastetulla päiväretkellä tutustutaan maailmankuuluun Evergladesin kansallispuistoon. Bussikuljetus hotellilta kansallispuistoon. Tutustumme upeaan suoalueeseen suokiiturin kyydissä. Alueella elelee niin alligaattoreita, iguaaneja kuin lukuisia lintu- ja kalalajejakin. Suokiiturikierroksen jälkeen käymme katsomassa opettavaisen alligaattoriesityksen. Paluumatkalla pysähdymme maalaistorilla. 

 

Ajankohta: 8.11. klo 10.00–14.30

Hinta: 80 €/hlö


Varaathan retken ajoissa, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! 

Risteilyalus

Independence of the Seas aloitti liikennöinnin vuonna 2008. Laivan kattava remontti valmistui keväällä 2018. Remontin yhteydessä mm. laivan ulkokansi sai uuden ilmeen. Tämä Voyager-laivaluokan alus on 311 metriä pitkä ja 48 metriä leveä ja sen 16 kannella on valtavasti ohjelmaa, aktiviteetteja ja ruokailuvaihtoehtoja. Tilaa aluksella on 3 686 matkustajalle.

Hytit

Kaikki laivan hotellihuonemaiset hytit ovat tilavia ja hyvin varusteltuja. Sisähytit ja ulkohytit ovat kooltaan 15-16 m². Parvekehytit ovat kooltaan 15-17 m² ja niissä on 5 m² parveke. Osasta sisähyteistä on näkymä promenade-kannelle.  

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Independence of the Seas -laivalla pääset nauttimaan mm. Broadway-tyylisistä esityksistä, ravintoloiden, yökerhojen ja baarien tarjonnasta sekä hauskasta risteilyohjelmasta. 

Kannelta 13 löytyy kolmen kerroksen korkuinen, Typhoon ja Cyclone vesiliukumäistä koostuva hurja The Perfect Strom. Lisäksi allaskannella on lasten oma Splashaway Bay -vesipuistoalue. Laivalta löytyy suuri kuntoilualue upealla merinäköalalla sekä sauna. Tasokkaassa kylpylässä on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoitoja hieronnoista Botoxiin.

Monipuolisen risteilykokemuksen takaavat myös esimerkiksi luistelurata, köysirata, minigolf, kiipeilyseinä, pakopelihuone The Observatorium, Sky Pad -virtuaalitodellisuustrampoliini ja laserpelirata.

Ruokailu

Independence of the Seas -laivalla on useita ravintoloita ja kahviloita. Kaikki ateriat pää-, buffet- ja pikaruokaravintoloissa (ei Johnny Rockets) sisältyvät matkan hintaan. Ruokaa tarjoillaan laivalla ympäri vuorokauden. 

Upeita makuelämyksiä saat pää- ja buffetravintolan lisäksi lisämaksullisista erikoisravintoloista, kuten italialaisesta ja aasialaisesta ravintolasta. Laivalta löytyy myös suosittu Johnny Rockets -ravintola, joka on perinteinen amerikkalainen 50-luvun tyylinen hampurilaisravintola. Kaiken kruunaa ihana The Cupcake Cupboard, jossa on saatavilla yli 30 erilaista kuppikakkua.

Tyypilliset ruokailuajat laivan pääravintolassa 
Aamiainen: vapaat istumapaikat 07.30–11.00.
Lounas: vapaat istumapaikat 12.00–13.30.
Päivällinen: Ryhmälle on varattu risteilyn ajaksi yhteinen illallinen ensimmäiseen kattaukseen klo 18.00. 

Jos haluat vaihtelua ruoka-aikoihin tai pukeutua rennommin, voit syödä myös laivan muissa ravintoloissa, kuten buffetravintolassa. Näet ravintoloiden aukioloajat ja sijainnit päiväohjelmasta. Voit tilata veloituksetta hyttiisi Continental -aamiaisen klo 07.30–10.00. Huonepalvelun ruokalista on tarjolla vuorokauden ympäri kuljetusmaksua (7,95 dollaria) vastaan. Kello 24.00–05.00 tehdyistä tilauksista laskutetaan yölisä. Sviiteissä majoittuville kaikki ateriat tarjoillaan pyydettäessä hyttiin. Sviiteissä asuvat vieraat voivat pyytää tarjoilun hyttiin kaikilla aterioilla ilman lisämaksua. Laivalla on myös erikoisravintoloita, joihin maksetaan noin 5-40 dollarin kattausmaksu. Erikoisravintoloihin tulee tehdä ennakkoon pöytävaraus.

alk. 2295 €
7.–17.11.2019, 11 pvMikä olisikaan parempi pakopaikka pimeän marraskuun keskellä, kuin aurinkoinen Karibia ja sen ihanat paratiisisaaret? Lähde kokemaan turkoosin eri väreissä kimalteleva Karibianmeri, valkoiset hiekkarannat ja huojuvat palmut Suomessa rakennetun valtameriristeilijän kyydissä! Suomalainen matkanjohtaja tutustuttaa matkustajat satamakohteisiin ja takaa, että matkantekosujuu mukavissa tunnelmissa.


Miami Beach  Fort Lauderdale

Cozumel  George Town

Falmouth  Labadee


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!