Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Romanttinen Reinin laakso – All Inclusive

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

To 26.4. Helsinki–Frankfurt/Zürich–Strasbourg

Ryhmä 1. Helsinki–Frankfurt

Matkamme kohti romanttista Reinin laaksoa alkaa Helsingin lentoasemalta. Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 07.40 ja saapuu Frankfurtiin klo 09.20. Jatkamme matkaa yhteiskuljetuksella Ranskan puolelle Strasbourgiin, johon tutustumme kaupunkikierroksen merkeissä. Kierroksen päätteeksi nautimme yhteisen lounaan.

 

Ryhmä 2. Helsinki–Zürich

Matkamme kohti romanttista Reinin laaksoa alkaa Helsingin lentoasemalta. Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 07.55 ja saapuu Zürichiin klo 09.40. Aloitamme matkan kohti Ranskan Strasbourgia. Matkalla pysähdytään ihastelemaan Manner-Euroopan suurimpia ja kuuluisimpia vesiputouksia eli Reinin putouksia.

 

Ryhmä 1 ja ryhmä 2 yhdistyvät Strasbourgissa.

CroisiEuropen moderni jokilaiva, MS Lafayette, odottaa meitä Rein-joen varrella. Koko laiva on varattu vain meidän käyttöömme. Aloitamme illan yhteisellä tervetulococktailhetkellä ja illallisella laivan tyylikkäässä ravintolassa. Illallisen jälkeen lähdemme veneretkelle upeasti valaistun Strasbourgin läpi. Näemme mm. Euroopan parlamentin tärkeimmät rakennukset ja ihastuttavan Petite Francen kaupunginosan kuuluisat talot. Veneretkeltä palaamme takaisin jokilaivalle.

Pe 27.4. Strasbourg–Koblenz

Jokiristeily romanttisella Rein-joella alkaa. Jokilaiva seilaa vehreiden maisemien läpi kohti keskiaikaista Koblenzin kaupunkia. Ohitamme useita kauniita pikkukaupunkeja, majesteettisia linnoja ja historiallisia kirkkoja. Ihailemme näkymiä Kaubin, Oberweselin ja Saint Goarin ihastuttaviin kaupunkeihin, ja nautimme jokilaivan tunnelmasta. Ohitamme Stolzenfelsin keskiaikaisen linnan juuri ennen Koblenziin saapumista. Upea linna toimi aikoinaan Preussin kuninkaan kesäasuntona. Jokilaiva saapuu Koblenziin klo 18.00. Ilta vapaata aikaa. 

La 28.4. Koblenz–Reinin laakso–Rüdesheim

Tänään jokilaiva seilaa Rein-jokea pitkin Unescon maailmanperintömaisemiin. Kuuluisalla reitillä Koblenzista Rüdesheimiin nähdään Reinin laakson kauneimmat maisemat lukuisine linnoineen ja viinitiloineen. Jokilaiva ohittaa myös Lorelein kuiskaavan kallion, johon liittyy lukuisia kansantarinoita ja legendoita. Kerrotaan, että kalliolla istunut merenneito yritti houkutella joella matkustavia ihmisiä pois reitiltään – hiukan muinaisen Kreikan seireenien tapaan.

 

Laivan saavuttua Rüdesheimiin, lähdemme mielenkiintoiselle retkelle viininviljelysalueille ja musiikkimuseeon. Kuulemme alueen historiasta, maistelemme viinejä ja hämmästelemme museon erikoisia musiikkilaitteita. Illalla ehdit tutustua vielä omatoimisesti Rüdesheimin vilkkaaseen vanhaan kaupunkiin.

Su 29.4. Rüdesheim–Mannheim

Jokilaiva lähtee Rüdesheimista aikaisin aamulla kohti Mannheimia. Ohitamme historiallisen Wiesbadenin kylpyläkaupungin, viiniviljelyksistään tunnetun Niersteinin sekä muinaisen Wormsin.

 

Iltapäivällä lähdemme päiväretkelle ”romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin. Käymme ihastelemassa renessanssiaikaista Heidelbergin linnaa ja sen upeaa puutarhaa veistoksiineen, labyrintteineen, appelsiinipuineen ja lampineen. Tutustumme myös Heidelbergin ihastuttavaan vanhaan kaupunkiin. Illalla juhlistamme risteilyn päättymistä juhlallisen gaalaillallisen merkeissä. Jokilaiva jatkaa yön yli matkaa kohti Strasbourgia. 

Ma 30.4. Strasbourg–Zürich/Frankfurt–Helsinki

Ryhmä 1. Zürich–Helsinki

Jokilaiva saapuu takaisin Ranskan puolen Strasbourgiin klo 09.00 aamulla. Kirjaudumme ulos laivalta buffetaamiaisen jälkeen. Lähdemme bussilla kohti Sveitsiä. Matkalla pysähdytään ihastelemaan Manner-Euroopan suurimpia ja kuuluisimpia vesiputouksia eli Reinin putouksia. Finnairin suora lento lähtee Zürichistä klo 19.10 ja saapuu Helsinkiin klo 22.50. 

 

Ryhmä 2. Frankfurt–Helsinki

Jokilaiva saapuu takaisin Ranskan puolen Strasbourgiin klo 09.00 aamulla. Kirjaudumme ulos laivalta buffetaamiaisen jälkeen. Tutustumme vielä ennen lentoasemalle lähtöä ihastuttavaan Strasbourgiin kaupunkikierroksen merkeissä. Kierroksen jälkeen nautimme yhteisen lounaan ja lähdemme bussilla kohti Frankfurtia. Finnairin suora lento lähtee Frankfurtin lentoasemalta klo 19.25 ja saapuu Helsinkiin klo 22.50.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1595 €/henkilö jaetussa 2 hengen ulkohytissä pääkannella

1695 €/henkilö jaetussa 2 hengen ulkohytissä yläkannella (panoraamaikkuna ja ranskalainen parveke)

 

Kysy 1 hengen hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

- Finnairin suorat meno-paluureittilennot turistiluokassa

  - Ryhmä 1. Helsinki–Frankfurt/Zürich–Helsinki

  - Ryhmä 2. Helsinki–Zürich/Frankfurt–Helsinki

- Lentokenttäverot ja -maksut

- Bussikuljetukset kohteissa

- 4 yön risteily jaetussa kahden hengen ulkohytissä

- Kaikki ruokailut laivalla sis. gaalaillallisen ja tervetulococktailit

- Juomat ruokailun yhteydessä (vesi, viini, olut, mehut, kahvi) sekä baarissa (paitsi erikoislistan viinit/samppanjat)

- Ohjelman mukaiset retket

- Verot, viranomais- ja satamamaksut 

- ET:n matkaemäntä Leena Hofman ja matkaisäntä Lauri Lehtovirran palvelut

 

Hintaan ei sisälly

- Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

- Erikoisjuomia tai retkillä tarjoiltavia juomia

- Lentojen istumapaikkavarausta. Istumapaikan voi halutessaan varata ennakkoon alk. 

12 €/hlö/suunta. Istumapaikka tulee varata ennen loppumaksun eräpäivää asiakaspalvelustamme.


 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia. 

Hytit

Ylä- ja pääkannen hytit


MS Lafayettella on 43 viihtyisää 2 hengen ulkohyttiä, jotka sijaitsevat ylä- ja pääkannella. Yläkannen hyttejä on yhteensä 14 kpl ja pääkannen hyttejä 28 kpl. Yläkannen hyteissä on isot panoraamaikkunat ja ranskalainen parveke.

 

Kaikissa hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, taulutelevisio ja radio, minibaari, puhelin, tallelokero, säilytystilat matkalaukulle, ilmastointi- ja lämmityslaite sekä oma kylpyhuone suihkulla. 

 

Havainnekuvat yläkannen hytistä. 


Lisätiedot


Finnairin suorat lennot

Ryhmä 1.
26.4. AY1411 Helsinki–Frankfurt 07:40–09:20
30.4. AY1514 Zürich–Helsinki 19:10–22:50

Ryhmä 2. 
26.4. AY1511 Helsinki–Zürich 07.55–09.40   
30.4. AY1416 Frankfurt–Helsinki 19.25–22.50

Aikataulut sitoumuksetta!

Jokilaiva

Euroopan suurimman jokiristeilyvarustamon, CroisiEuropen, laivastoon kuuluva MS Lafayette on 89 metriä pitkä ja 10 metriä leveä jokilaiva, joka on varattu tällä risteilyllä vain ET-lehden lukijoiden käyttöön. Laivassa on kaksi sisäkantta sekä iso aurinkokansi mukavilla tuoleilla.

MS Lafayettelle mahtuu 82 matkustajaa. Modernisti sisustetulta laivalta löytyy hyttien lisäksi viihtyisä lounge-tila baarilla ja ravintolalla. Laivassa ei ole hissiä.

Retket maissa 

Jokiristeilyn hintaan sisältyy kolme retkeä sekä matkan aluksi tai lopuksi tehtävä Strasbourgin kaupunkikierros. Otathan retkille mukaan lämpimät vaatteet ja hyvät kävelykengät. Huomioi, että retkiin sisältyy kävelykierroksia! 

Rüdesheim tutuksi
Kesto: 2,5 tuntia

Päivä alkaa opastetulla viinitilakierroksella Rüdesheimin kuuluisilla viininviljelyksillä.  Tutustumme alueen historiaan ja viininviljelyperinteisiin kiertäessämme aluetta minijunan kyydissä. Alueelta on upeat näkymät Rein-joelle. Junamme pysähtyy 1500-luvulta peräisin olevalle Bassenheimer Hofin kellarille, jossa pääsemme maistelemaan viinejä Störzelin perhekellarin viinintekijän opastuksella. Viininmaistelun jälkeen jatkamme matkaa kiehtovaan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett -museoon, joka sijaitsee kauniissa, 1400-luvulla rakennetussa talossa. Mielenkiintoisessa museossa on esillä jännittäviä, mekaanisia musiikkilaitteita 1700–1900 -luvuilta. Esillä on muun muassa monenkokoisia ja -näköisiä soittorasioita. Museovierailun jälkeen ehdit kierrellä vielä hetken omatoimisesti Rüdesheimin tunnelmallisilla kaduilla.

Puolipäiväretki Heidelbergiin
Kesto: 4,5 tuntia

Matkaamme bussilla Mannheimista Heidelbergin eläväiseen kaupunkiin. Korkeasta elintasostaan tunnettu kaupunki on jo vuosia houkutellut naapurustoihinsa asumaan korkeakouluopiskelijoita, tutkijoita, liikemiehiä ja perheitä. Vierailemme Heidelbergin linnassa, jossa ihastelemme linnan renessanssiaikaisia raunioita ja entisöityjä osia. Käymme katsomassa myös linnan upeaa puutarhaa, josta löytyy niin veistoksia, labyrintteja, appelsiinipuita, vesiputouksia kuin ihastuttavia lampia. Ihastelemme myös näkymiä linnan puutarhasta vehreään laaksoon ja kaupunkiin. Suuntaamme linnalta Necker-joelle, ja tutustumme vanhaan kaupunkiin opastetun kierroksen puitteissa. Ennen paluumatkaa Mannheimiin, sinulla on hetki aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Tunnelmallinen Strasbourg yöaikaan
Kesto: 2,5 tuntia

Lähdemme tutustumaan öiseen Strasbourgiin lasikattoisen veneen kyydissä. Ihastelemme öisen kaupungin valoja, ja ohitamme kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Näemme mm. ranskalaisen ja saksalaisen kaupunginosan sekä Euroopan parlamentin rakennuksia

Suositeltava varustus risteilylle

Shortsit, t-paidat, housut, hameet, paidat ja mekot käyvät laivalle mainiosti päiväsaikaan. Asiakkaiden toivotaan pukeutuvan illalliselle siististi, mutta varsinaisia pukukoodeja laivalla ei ole. Varaudu myös oikealla vaatetuksella retkille; muista mukavat vaatteet, hyvät kävelykengät, hattu, aurinkolasit ja aurinkovoide! Suosittelemme tarkastamaan täsmäsään netistä ennen lähtöä ja varautumaan risteilylle sen mukaan.
alk. 1595 €
26.–30.4.2018, 5 pvLähde risteilemään vain Risteilykeskuksen ryhmälle varatulla laadukkaalla jokilaivalla ihastuttavalle Rein-joelle! Jokiristeilyn aikana nähdään romanttisen Reinin laakson ihastuttavimmat pikkukaupungit, keskiaikaiset linnat, viininviljelyalueet sekä kauneimmat nähtävyydet.

 

Tutustumme kuvankauniiseen Strasbourgiin, vierailemme viinitilalla, ihastelemme upean Heidelbergin linnan tiluksia sekä nautimme jokilaivan tunnelmasta. Kaikki tietenkin suomeksi opastettuna!


Frankfurt I Strasbourg

Koblenz I Reinin laakso I Rüdesheim

Heidelberg I Zürich


Tarjous-/varauspyyntö »


Reittikartta


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!